Το Ελληνικό κατεστημένο τιμωρεί την Αυτοάμυνα για χάρη του Αντιρατσισμού!!!

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2009


Στην Ελλάδα σήμερα ο Θύτης είναι Θύμα, και το Θύμα φυλακίζεται.
Ζούμε στην χώρα που επιβραβεύει το έγκλημα και τον εγκληματία!

Η υπόθεση του δημοσιογράφου Γιώργου Φράγκου δεν αναφέρθηκε από κανένα μέσο ενημέρωσης.

Ο Δημοσιογράφος κ. Γιώργος Φράγκου συνελήφθει στις 11 Μαρτίου με την κατηγορία της απρόκλητης επίθεσης με μαχαίρι εναντίων Νιγηριανού λαθρομετανάστη, τον οποίο φέρεται να έχει μαχαιρώσει στην κοιλιά. Υπάρχει μεγάλη ασάφεια ως προς τις λεπτομέρειες τις επίθεσης. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο blog kostasxan η επίθεση έγινε στον Αγ. Παντελεήμονα. Πλήθος αριστεροαναρχκών ιστοσελίδων αναφέρουν ότι ο κ. Φράγκου δέχθηκε επίθεση κοντά στην Ομόνoια. Ο κ. Φράγκου ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση από 10 περίπου οπλισμένους Νιγηριανούς.

Το ιατροδιακαστικό πόρισμα μοιάζει να τον δικαιώνει μιας και είναι εμφανής η άγρια επίθεση που δέχθηκε:

-Εκδορές του τριχωτού της κεφαλής και του μετώπου
-Εκδορές του αυχένος και της αριστεράς τραχηλικής χώρας
-Ελαφρά θλάση αυχένος
-Ταινιόδεις εκχυμώσεις δυο στην οπίσθια επιφάνεια του αριστερού ημιθωράκειου και μια στην αριστερα οσφυονεφρική χώρα
-Εκχύμωση της μεσότητος της έξω επιφανείας του αριστερού βραχίονος
-Εκδορές του αριστερού αγκώνος -Θλάση του δεξιού ώμου
-Ελαφρά θλάση καρπών -Εκχύμωση της αριστεράς ισχιογλουτιαίας χώρας...

Παρόλα αυτά, πλήθος αριστερών και μη (troktiko) ιστοσελίδων αναπαράγουν την συκοφαντία που διαδίδουν οι Αναρχικοί Τραμπούκοι από την κατάληψη της ΗΣΗΕΑ!!! Σύμφωνα με τα δημοσιευματά αυτά, το να είσαι μέλος του ΔΣ της Ένωσης Λογοτεχνών Κύπρου σε καθιστά ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ!!!

"Και το καλύτερο: ο δημοσιογράφος Γιώργος Φράγκος, είναι μέλος του ΔΣ της Ένωσης Λογοτεχνών Κύπρου με την περαιτέρω ιδιότητα του ποιητή"

Φυσικά όλα αυτά γράφονται διότι ο κ. Φράγκου αρθρογραφούσε στον Αδέσμευτο Τύπο και στο Φιλελεύθερο. Εάν επρόκειτο για περίπτωση Αριστερού δημοσιογράφου όλοι οι σημερινοί κατήγοροι του θα οργάνωναν συλλαλητήρια συμπαράστασης την ίδια κιόλας νύχτα.

Ο δημοσιογράφος ήταν βραβευμένος με το βραβείο Μπότση:

Το βραβείο ρεπορτάζ Τοπικής Αυτοδιοίκησης (με χορηγό τον Δήμο Αθηναίων) στον Γιώργο Φράγκο, για την ολοκληρωμένη κάλυψη και την προβολή των θεμάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. πηγη

Παρότι πρόκειται για περίπτωση αυτοάμυνας, ο κ Φράγκου βρίσκεται έγκλειστος στον Κορυδαλλό, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Δίχως να έχει καταδικαστεί, ο δήμος Αθηναίων για τον οποίο εργαζόταν σπεύδει να τον απολύσει:

Τέλος στην συνεργασία Αθήνα 9,84 με Γ.Φράγκο Στο επόμενο Δ.Σ. της ΔΕΡΑ (Αθήνα 9,84)

θα τεθεί το θέμα της απόλυσης του Γ.Φράγκου, στελέχους του γραφείου Τύπου του δημάρχου Αθηναίων (προσελήφθη το 1998), που κρίθηκε προφυλακιστέος καθώς μαχαίρωσε Νιγηριανό. πηγή

Επιπλέον ουδής συνάδελφος δημοσιογράφος δεν τόλμησε να του συμπαρασταθεί.

Ως Έλλην πολίτης διαιρωτούμαι. Με βάση την έλλειψη ασφάλειας που επικρατεί στην χώρα υπό την κατοχή κακούργων λαθρομεταναστών. Με βάση την παντελή απουσία αστυνόμευσης. Με βάση την καθολική κατάρρευση του Δικαστικού συστήματος και την παντελή κατάχρηση της Δικαιοσύνης. Πως είναι δυνατόν ο Έλληνας πολίτης να υπερασπιστεί τον εαυτό του;

Το μήνυμα που περνάει καθημερινά η Ελληνική πολιτεία στον πολίτη δεν είναι πω τον στηρίζει. Το μήνυμα που του δίνει είναι πως την επόμενη φορά που θα δεχθεί επίθεση, είναι καλύτερο να αυτοκτονήσει ο ίδιος. Ειδάλλως, έτσι και εξασκήσει το συνταγματικό του δικαίωμα στην αυτοάμυνα και επιβιώσει, τότε θα έρθει η πολιτεία για να τον αποτελειώσει.

Αντιθέτως η πολιτεία διαμηνύει στους παράνομους λαθρομετανάστες εγκληματίες πως τους παρέχει όλο το δικαίωμα και την προστασία να τρέφονται με τις σάρκες των φιλήσυχων Ελλήνων πολιτών. Φυσικά τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε όταν οι δικαστικοί μας ζουν έντρομοι υπό το καθεστώς Τρομοκρατίας από μια χούφτα οργανωμένων παρακρατικών Αναρχοτραμπούκων!

Αναρωτιέμαι, οι νόμοι ισχύουν για τον παράνομο εγκληματία Νιγηριανό; Θα τον απελάσουν άραγε;


9 comments:

Ανώνυμος 24 Μαρτίου 2009 - 2:32 μ.μ.  

Έχεις απόλυτο δίκιο.
Τα ΜΜΕ εγκατέλειψαν τον Φράγκο. Αν ψάξεις θα δεις ότι κανένα ΜΜΕ δεν έγραψε την είδηση. Κανένα. Δηλαδή κανείς δεν έμαθε ότι ο Φράγκος μαχαίρωσε και προφυλακίστηκε και κάτω από ποιες συνθήκες έγινε αυτό. Είναι πραγματικά απαράδεκτο τα ΜΜΕ να αναφέρουν ακόμα και μικροκλοπές ή διαρρήξεις και να μην αναφέρουν ένα μαχαίρωμα. Εγκατέλειψαν το Φράγκο, ο οποίος είμαι σίγουρος ότι θα ήθελε σε όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια να γραφτεί ότι είναι προφυλακισμένος για μαχαίρωμα. Κάποιοί πονηροί λένε ότι αυτό είναι προστασία του δημοσιογράφου. Δηλαδή ότι υπάρχει συνωμοσία σιωπής για να μην μαθευτεί το γεγονός. Αλλά εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι τον εγκατέλειψαν γιατί είναι όλοι τους με τους Νιγηριανούς, επειδή αγοράζουν CD φτηνά από αυτούς

Ελληνόψυχος 24 Μαρτίου 2009 - 3:24 μ.μ.  

Σχετικά με το παραπάνω σχόλιο θέλω να προσθέσω ότι:

O Ιός της Ελευθεροτυπίας μόνο πνέυμα ξέρει να πουλάει.

Ο νόων νοήτω.

Ανώνυμος 24 Μαρτίου 2009 - 4:53 μ.μ.  

Σχετικά με το παραπάνω σχόλιο θέλω να προσθέσω ότι:
Στην Ελευθεροτυπία δουλεύουν πάνω από 800 άτομα από τα οποία τον «ΙΟ» αντιπροσωπεύουν τέσσερα. Επίσης η πλειοψηφία των εργαζόμενων δεν είναι καν δημοσιογράφοι.
Ο νόων νοήτω.

ΥΓ Τα επιχειρήματα ΔΕΝ «Ο νόων νοήτω». Αν τα έχεις τα λες. Αν δεν τα έχεις, λες ότι σου κατέβει και συμπληρώνεις «Ο νόων νοήτω» Και ο καθένας νοήτω.

Ελληνόψυχος 24 Μαρτίου 2009 - 5:24 μ.μ.  

Ευχαριστώ. Η τοποθέτηση ήταν σκόπιμα διατυπωμένη (ειδικά η ορθογραφία!) για να προκαλέσει την διόρθωση/τοποθέτηση/ταυτοποίηση εκ μέρους σας κ. livinginathens.

Γιατί εδώ συνεχίζεις να γράφεις ανώνυμα ενω στο μπλογκ του Κωσταντίνου επώνυμα;

Να συμπληρώσω ότι το πνεύμα και η ειρωνία καλύπτουν την έλλειψη επιχειρημάτων.

Να γνωρίζετε εκεί στην Ελευθεροτυπία ότι ο Ελληνικός λαός έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται την προπαγάνδα σας.

Κωνσταντίνος 24 Μαρτίου 2009 - 5:48 μ.μ.  

Δεν κατάλαβα... τι έγινε; εγώ πως αναμιγνύομαι σε μία κουβέντα που δεν κατραλαβαίνω; Μπορεί να μου λύσει κάποιος την απορία; Θα ήμουν υπόχρεος

Ελληνόψυχος 24 Μαρτίου 2009 - 5:53 μ.μ.  

Ουδής σε αναμιγνύει Κωσταντίνε. Το παραπάνω ειρωνικό σχόλιο αναρτήθηκε στο blog σου με ψευδώνυμο από τον ίδιο χρήστη που γράφει ανώνυμα εδω.
Γι αυτό αναφέρθηκε το όνομα σου.

Κωνσταντίνος 24 Μαρτίου 2009 - 6:04 μ.μ.  

Ναι το είδα. Όλα ίδια εκτός από τα CD... Αλλά έτσι ψιλοοολοιδωρεί τους δημοσιογράφους ως τζαμπατζήδες που ψάχνουν μαυρούληδες για να ικανοποιήσουν τα "μουσικά" τους ένστικτα. Βασικά, το κείμενό μου δεν απευθυνόταν σε όλους τους δημοσιογράφους, επειδή πράγματι δεν το γνώριζαν το θέμα. Το γνωρίζω από φίλο δημοσιογράφο που είναι ειλικρινής (τουλάχιστον απέναντί μου). Για τα λαμόγια τους μεγαλοδημοσιογράφους έγραφα, αλλά και για κάποιους άλλους που περιμένουν στη γωνία να συμβεί κάτι σε συνάδελφό τους για να του πάρουν τη θέση. Κάποτε δημοσιογραφούσα (πριν 19 χρόνια) αλλά είναι πολλά τα μαχαίρια που πέφτουν στην πλάτη σε αυτή τη δουλειά κι έτσι από αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό αποχώρησα. Τώρα ιδιωτεύω αλλά αυτή η κατάσταση με τάραξε. Δεν υπάρχει μεταξύ τους ούτε συναδελφική αλληλεγγύη... Ούτε το αυτονόητο δηλαδή, σε προστατεύω τώρα για να με προστατεύσεις αργότερα... Είναι οι κάτοικοι μιάς ιδιότυπης ζούγκλας...

Ελληνόψυχος 24 Μαρτίου 2009 - 6:14 μ.μ.  

Κωνσταντίνε, αυτά που γράφεις είναι απολύτως κατανοητά. Το άρθρο σου μου άρεσε διότι δεν αναφέρεται αποκλειστικά στους δημοσιογράφους. Κατ εμέ το κυριότερο πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το δικαστικό σύστημα. Εντύπωση μου κάνει και η αντίδραση του Δήμου Αθηναίων.

Ίσως είναι καλύτερα λοιπόν να αντικαταστήσω το άρθρο σου με δικό μου. Σε ευχαριστώ για τα άκρως κατατοπιστικά σχόλια σου.

Κωνσταντίνος 24 Μαρτίου 2009 - 6:16 μ.μ.  

Όχι, μην κανεις αντικατασταση
Το δικό σου είναι καλύτερο και μάλιστα "πήρα" και την ιατροδικαστική έκθεση
Μείνε αυτός που είσαι καταθέτοντας την άποψή σου