Τα Στέκια Αντιεξουσιαστών και η Κατάργηση του Εθνικού Κράτους

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2009
Στεκι της Αντιεξουσιαστικης Κινησης. Επιθεση η Προβοκατσια;

Οι ομάδες αντιεξουσιαστών που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας, δεν δρουν δίχως βάση. Το Στέκι Μεταναστών/Δίκτυο στα Εξαρχεία που είδε το φως της δημοσιότητας λόγω της πρόσφατης επίθεσης που δέχθηκε, είναι ένα από τα πολυάριθμα στέκια Αντιεξουσιαστών στην χωρά μας. Ο Αντιεξουσιαστικός χώρος έχει μια στοιχειώδης υποδομή η οποία λειτουργει γυρω απο τα γνωστά “Αντιεξουσιαστικά Στέκια”. Ένας λιγότερο πολιτικός ως προς την εννοια όρος που χρησιμοποιούν είναι αυτός της “Πρωτοβουλίας Πολιτών”. Η στρατηγική αυτή εντάσεται στα πλαίσια ενός «grassroots movement».


Σε αντίθεση με την επικοινωνιακή στρατηγική μεγάλων κομμάτων που χρησιμοποιεί την προβολή από τα ΜΜΕ (ραδιόφωνο, τηλεόραση και φιλικά προσκείμενες εφημερίδες), ένα grassroots κίνημα βασίζεται στην οργάνωση μικρών ομάδων οι οποίες εξαπλώνονται σε διάφορες περιοχές και με την πάροδο του χρόνου οργανώνουν ένα δίκτυο υποστήριξης που βασίζεται στην προσωπική επαφή. Αυτού του είδους η ανάπτυξη: απαιτεί μικρή οικονομική ενίσχυση, μπορεί υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις να εξαπλωθεί με λογαριθμικούς ρυθμούς, και το κυριότερο, η προσωπική επαφή έχει ως αποτέλεσμα τα άτομα που προσελκύει να δεσμεύονται μακροπρόθεσμα με το “κίνημα”.Η εκλογή του νέου προέδρου των Ην. Πολιτειών Barack Obama μαρτυρεί την δυναμη πίσω από αυτό το μοντέλο. Η προεκλογική καμπανιά του |Γερουσιαστή Obama βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό σε μια προώθηση από “πόρτα σε πόρτα” μέσω εθελοντών. Διαλέξεις, και συζητήσεις σε σπίτια κτλ. Η οργάνωση των εθελοντών ήταν εφικτή μέσω του διαδικτύου.

Η επαφή με τους εθελοντές είναι πολύ διαφορετική από την παντελή έλλειψη επαφής που έχει ένας πολίτης με τα ΜΜΕ. Ο εθελοντής δεν είναι κάποιος πολυάσχολος πολιτικός, αλλά “ένας από εμάς”. Αυτό τον καθιστά καλύτερο “αγωγό” για την διάδοση πολιτικών ιδεών.

Ένα παράδειγμα τέτοιας αυτό-οργάνωσης αποτελεί το Αντιεξουσιαστικό Στέκι Αντίπνοια στα Κάτω Πετάλωνα.
Το Στέκι ξεκίνησε το 2007.

Νεο στεκι στην αθηνα

από * 2:41πμ, Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2007

(Τροποποιήθηκε 3:25μμ, Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007)

θεματικές: Καταλήψεις - Αυτοδιαχειριζόμενοι Χώροι

ΧΩΡΟΣ/ΣΤΕΚΙΑ/ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ
Στην περιοχη των πετραλωνων εχει δημιουργηθειΚοινωνικος χωρος ο οποιος ονομαζεται αντιπνοια. Βρισκεται κοντα στο σταθμο
του ηλεκτρικου.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=790312

Διαβάζοντας την παρακάτω δημοσίευση που αναρτήθηκε από την ιστοσελίδα που διατηρεί το Αντίπνοια, γρήγορα αντιλαμβανόμαστε τον στόχο της δράσης των στεκιών αυτών.

Δευτέρα, 9 Φεβρουάριος 2009
Πεζές περιπολίες στα Πετράλωνα; Ούτε για πλάκα!


Όπως μας πληροφόρησαν φίλοι και γείτονες, το απόγευμα της Κυριακής μία πεζή περιπολία μπάτσων είχε μία «ατυχή» συνάντηση στη γωνία Τρώων και Αχαιών, στα Άνω Πετράλωνα, με κατοίκους των περιοχών μας. Μία «εξυπνάδα» από τη μεριά των μπάτσων και γρήγορα κατάλαβαν ότι οι καροί είναι… περίεργοι και δεν υπάρχει χώρος ούτε για τσαμπουκάδες, ούτε για «έξυπνα πειράγματα» και φυσικά για περιπολίες στους δρόμους των γειτονιών μας. Ο διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος που έσπευσε στο σημείο, αντιλαμβανόμενος την κατάσταση καθώς όλο και περισσότερος κόσμος συγκεντρωνόταν εκεί, μάζεψε άρον-άρον τους συναδέλφους του μέσα στο περιπολικό (χώρεσαν και οι έξι!) και τράβηξε για τον Ταύρο.

Έγινε αντιληπτό ότι, και μετά την παρακολούθηση της λαϊκής συνέλευσης το Σάββατο που διεξαγόταν λίγα μέτρα παραπέρα, στην πλατεία Μερκούρη, κανένας ρουφιάνος, κανένας μπάτσος και καμία πεζή περιπολία δε θα γίνει ανεκτή έξω από τα σπίτια μας. Ο χρόνος θα δείξει εάν αυτό έγινε κατανοητό. Αλλιώς εδώ (ξανά)είμαστε…


«εικόνες από τα μετόπισθεν»
http://st-antipnoia.blogspot.com/2009/02/blog-post_09.html

Είναι προφανές ότι κάθε Στέκι έχει ως στόχο την οργάνωση των κατοίκων της περιοχής σε έναν αγώνα αντίστασης ενάντια στο Εθνικό κράτος. Με βάση αυτό το σχέδιο, κάθε περιοχή δρα αυτόνομα με κεντρικό άξονα το Στέκι της, επιδιώκοντας να δημιουργήσει ένα ΑΒΑΤΟ για τα όργανα του κράτους. Φυσικά κάτι τέτοιο έχει ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας. Περιπτώσεις όπως αυτές των Ζωνιανών, του Κέντρου της Αθήνας και των δυτικών της συνοικιών είναι χαρακτηριστικές. Ακόμη περισσότερο, η έκρηξη της βίας στον Πανεπιστημιακό χώρο και συνδέεται άμεσα με την παντελή έλλειψη επιβολής των νόμων που επικρατεί λόγω της διαιώνισης του Πανεπιστημιακού ασύλου.

Φυσικά κρίνοντας από το ύφος του Ανακοίνωσης συμπαράστασης που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στον απόηχο επίθεσης που δέχθηκε στο Στέκι Αντίπνοια πέρσι, είναι πασιφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει, ή ακόμη και συμμετέχει στις “Πρωτοβουλίες πολιτών“. Δώστε προσοχή στην φράση ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΗΣ, ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. Καταρχήν ουδείς έχει παρουσιάσει στοιχειά που να εμπλέκουν την Χρυσή Αυγή στην επίθεση. Η εμπλοκή της Χρυσής Αυγής ήταν μέρος της επικοινωνιακής γραμμής που δόθηκε από τους κύκλους των Αντιεξουσιαστών, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε δίχως κανέναν ενδοιασμό. Δεύτερον, δεν υπάρχει ίχνος στοιχειού που να συνδέει την Χρυσή Αυγή με το κράτος και τα ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!.


Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ 3ου Διαμερίσματος

(Πετράλωνα, Θησείο, Κεραμεικός, Μεταξουργείο, Βοτανικός, Γκάζι)

Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008 στις 7 το απόγευμα είκοσι περίπου άτομα από τη γνωστή φασιστική ομάδα της « Χρυσής Αυγής » επιτέθηκαν στο αναρχικό αντιεξουσιαστικό στέκι ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ στα Κάτω Πετράλωνα. Ενεργώντας με « στρατιωτική πειθαρχία » μαχαίρωσαν δύο άτομα και απομακρύνθηκαν με μηχανές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τη φασιστική επίθεση στα γραφεία της ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ, που από θαύμα δεν είχαμε ανθρώπινο θύμα.

Είναι προφανές ότι η επίθεση εντάσσεται μέσα στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου από τα μεγάλα προβλήματα της ακρίβειας, του περιβάλλοντος και των σκανδάλων που μαστίζουν τη χώρα, με τη χρησιμοποίηση του φασιστικού παρακράτους και την ανοχή αν όχι και την προτροπή του κρατικού μηχανισμού, ενάντια σε όσους αγωνίζονται ( επίθεση στο στέκι ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ , στο σύλλογο Κεραμεικού Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ,βομβιστική ενέργεια στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ Χανίων ) για μια καλύτερη ζωή, για ένα υγιές περιβάλλον, για μια ανθρώπινη καθημερινότητα.

Είναι καθήκον κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου να καταδικάσει αυτή την τραμπούκικη φασιστική πρακτική και αυτούς που τη στηρίζουν.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΗΣ, ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

3ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

http://synpetralona.pblogs.gr/2008/20080701/pages/4.html

Τέλος η γραμμή αυτή υιοθετείται και από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχετικό δημοσίευμα. Όπως θα παρατηρήσετε, ο τίτλος του άρθρου είναι παραπλανητικός: “Ομολόγησαν”. Μονό που πουθενά στο άρθρο δεν αναφέρονται σε ομολογία των συλληφθέντων. Ο τίτλος θα έπρεπε να είναι “Συνελλήφθησαν δυο για την επίθεση”. Στην δεύτερη παράγραφο αναγράφεται ότι πρόκειται για δυο από τους οκτώ (8) δικυκλιστές, δίχως να αναφέρει σε ποιόν ανηκει το συμπέρασμα αυτό. Ήταν δήλωση της αστυνομίας, ή πρόκειται για προσωπικά συμπεράσματα του δημοσιογράφου. Επιπλέον, η ανακοίνωση του “Αντίπνοια” αναφέρει είκοσι (20) περίπου άτομα, και όχι οκτώ (8)! Τα υπόλοιπα 2/3 του άρθρου αναλώνεται στην αναπαραγωγή της γραμμής του “Αντιπνοια”.

Γίνεται αντιληπτό ότι πρέπει να υπάρχουν στενές σχέσεις της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και του περιοδικού ΙΟΣ με τον Αντιεξουσιαστικό Χώρο. Η μαθηματική ακρίβεια με την οποία περιγράφουν την διαδήλωση διαμαρτυρίας στην τελευταία πρόταση δίνει άρωμα ανάρτησης Athens Indymedia. Για όσους δεν είναι σχετικοί με το θέμα, μια σύντομη επίσκεψη στο Athens Indymedia είναι άκρως αποκαλυπτική. Εκεί οι “επαναστάτες” επιδίδονται σε έναν αγώνα εντυπωσιασμού μετρώντας : διαδηλωτές, μολότοφ, αστυνομικούς, δακρυγόνα, χειροβομβίδες, και διαφορές λεπτομέρειες που να αποδεικνύουν ότι ήταν και αυτοί παρόντες στην διαδήλωση.


Ομολόγησαν δύο το μαχαίρωμα στο

Δύο από τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι, που πραγματοποιήθηκε προχθές στις 7.15 το απόγευμα, στο αναρχικό-αντιεξουσιαστικό στέκι «Αντίπνοια», στα Κάτω Πετράλωνα, συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Οπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για έναν 26χρονο και έναν 32χρονο, οι οποίοι εντοπίστηκαν να κινούνται με δίκυκλο στην περιοχή δέκα λεπτά μετά την επίθεση. Οι συλληφθέντες είναι οι δύο από τους οκτώ δικυκλιστές που εισέβαλαν, το απόγευμα της Δευτέρας, σε ημιυπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας, στη συμβολή των Αριστοβούλου και Πυλάδου, και μαχαίρωσαν δύο άνδρες -νεαρής ηλικίας- έναν αλλοδαπό και έναν ημεδαπό, οι οποίοι συμμετείχαν στα μαθήματα Ισπανικών που γίνονται στο στέκι.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται, ο ένας σε σοβαρή κατάσταση. Οι συλληφθέντες, που «αποδέχτηκαν τη συμμετοχή τους στην επίθεση», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας, οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Περισσότερα στοιχεία για την επίθεση δεν έγιναν γνωστά. Σύμφωνα με κείμενο διαμαρτυρίας του «Αντίπνοια», το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org και μοιράστηκε κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας, που ακολούθησε το βράδυ της Δευτέρας προς το Αστυνομικό Τμήμα Πετραλώνων, «ομάδα 20 περίπου ατόμων της “Χρυσής Αυγής” εισέβαλαν στο στέκι “Αντίπνοια”, “χαιρέτισαν” φασιστικά φωνάζοντας “με τους χαιρετισμούς της Χρυσής Αυγής”, και επιτέθηκαν με μαχαίρια σε δύο από τα τέσσερα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον χώρο. Τους τραυμάτισαν στα πόδια και στο κεφάλι και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν όπως ήρθαν, με μηχανές μεγάλου κυβισμού».

«Τον τελευταίο χρόνο έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες επιθέσεις σε στέκια, καταλήψεις, επιτροπές κατοίκων, γραφεία πρωτοβάθμιων εργατικών σωματείων. Σε ανοιχτούς δηλαδή κοινωνικούς-πολιτικούς χώρους που προτάσσουν και κάνουν πράξη την αδιαμεσολάβητη και αυτοοργανωμένη αντίσταση στην ολοένα εντεινόμενη επίθεση κράτους και αφεντικών στις ζωές μας. Οι επιθέσεις αυτές δεν στοχεύουν απλά στην πρόκληση σοβαρών υλικών ζημιών: εκτός από τα δύο παιδιά που χτυπήθηκαν στην “Αντίπνοια”, πολλοί σύντροφοι και συντρόφισσες έχουν υποστεί σωματικές βλάβες…», συμπληρώνουν.

«Η απόδοση αυτών των επιθέσεων σε φασιστικές ομάδες και σε αυτό που επιχειρείται να παρουσιαστεί ως “πόλεμος συμμοριών” ανάμεσα σε αναρχικούς-αντιεξουσιαστές και σε φασίστες από το κράτος, έχει ξεπεραστεί από την ίδια τη δράση των κατασταλτικών του μηχανισμών», αναφέρουν μεταξύ άλλων, συμπληρώνοντας ότι «το στέκι “Αντίπνοια”, εδώ και ένα χρόνο, και σε συνέχεια της πολυετούς δράσης συντρόφων-ισσών στη γειτονιά μας, αντιστέκεται στην περίφραξη και εμπορευματοποίηση των λόφων του Φιλοπάππου, στην ύπαρξη καρκινογόνων κεραιών κινητής τηλεφωνίας, στο κλείσιμο και τις απολύσεις εργατών από το εργοστάσιο της Palco, στις κάμερες παρακολούθησης».

Στη διαδήλωση διαμαρτυρίας συμμετείχαν περίπου 200 άτομα. Οταν η πορεία έφτασε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής οι αστυνομικοί τούς υποδέχτηκαν με δύο δακρυγόνα και μια χειροβομβίδα κρότου-λάμψης.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 02/07/2008
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=02.07.2008,id=20390560

Το Σύνταγμα περιέχει παράγραφο η οποία θα πρέπει να προβληματίσει όλους όσους ασχολούνται με την δράση των Στεκιών.
Άρθρο 5
Παραγραφος 4

Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ’ αυτήν. Τέτοιου περιεχομένου περιοριστικά μέτρα είναι δυνατόν να επιβληθούν μόνο ως παρεπόμενη ποινή με απόφαση ποινικού δικαστηρίου, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανάγκης και μόνο για την πρόληψη αξιόποινων πράξεων, όπως νόμος ορίζει.

Με ποιό δικαίωμα λοιπόν οι Αντιεξουσιαστές απαγορεύουν την έλευση αστυνομικών σε Ελληνικό έδαφος; Γιατί προασπίζουν το εντελώς αντίστροφο επιχείρημα των ανοικτών συνόρων για τους Λαθρομετανάστες; Ποιοι είναι άραγε οι πραγματικοί Φασιστές στην πράξη;


Οι οργανώσεις αυτές έχουν όλα τα χαρακτηριστικά Σύστασης Συμμορίας συμφωνά με τις διατάξεις του άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα. Πολυάριθμες ομάδες (υπερβαίνουν τα 3 άτομα ) οι οποίες επιδίδονται σε κακουργηματικές πράξεις: εμπρησμούς, επιθέσεις με εκρηκτικά, εγκλήματα κατά της ασφάλειας των συγκοινωνιών και των κοινωφελών εγκαταστάσεων (ΗΣΑΠ, και ΔΕΗ) κτλ.


Τα κακουργήματα, τη διάπραξη των οποίων επιδιώκει μια εγκληματική οργάνωση, μπορεί να αφορούν στην παράβαση των διατάξεων που αφορούν το νόμισμα (παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων), τα υπομνήματα (με κυριότερη περίπτωση την πλαστογραφία), την υπηρεσία (ψευδής βεβαίωση και νόθευση), τα κοινώς επικίνδυνα εγκλήματα (ενδεικτικά εμπρησμό, εμπρησμό δασών και έκρηξη, ιδίως με χρήση εκρηκτικών υλών), τα εγκλήματα κατά της ασφάλειας των συγκοινωνιών και των κοινωφελών εγκαταστάσεων, τα εγκλήματα κατά της ζωής (ανθρωποκτονία με πρόθεση), της υγείας (βαριά σωματική βλάβη), της προσωπικής ελευθερίας (αρπαγή, εμπόριο δούλων, αρπαγή ανηλίκων και απαγωγή), κατά της γενετήσιας ελευθερίας (βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια και αποπλάνηση παιδιών), κατά της ιδιοκτησίας (διακριμένες κλοπές, ληστείες, υπεξαιρέσεις) και κατά της περιουσίας (εκβίαση, απάτη, απάτη με χρήση υπολογιστή και τοκογλυφία).
http://www.capital.gr/law/articles.asp?id=687885&subcat=105

Η Κυβέρνηση που επιθυμεί να πατάξει το φαινόμενο της τρομοκρατίας των Αντιεξουσιαστικών ομάδων, δεν έχει παρά να ξεκινήσει από την διάλυση των κέντρων οργάνωσης αυτών των συμμοριών που δεν είναι άλλος από τα Αντιεξουσιαστικά Στέκια. Όπως παρατηρήσατε κάθε φορά που οι χώροι αυτοί βάλλονται, βρίσκουν συμπαράσταση από εφημερίδες σαν την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, και δικηγορικά γραφεία σαν αυτό της κ. Ιατροπούλου. Η “προστασία ” που τους παρέχουν τα μέσα αυτά μοιάζει να είναι το μεγάλο εμπόδιο στην εξάρθρωση των αντιεξουσιαστικών ομάδων. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι το τίμημα που θα πληρώσει μια κυβέρνηση δεχόμενη τα πυρά των ΜΜΕ, μετριάζει σε σχέση με το τίμημα που θα πληρώσει το Ελληνικό Έθνος εάν αφήσει τα Αντιεξουσιαστικά Στέκια να εξαπλωθούν και να εδραιωθούν στην επικράτεια της χώρας.

2 comments:

Ανώνυμος 20 Μαρτίου 2009 - 11:29 μ.μ.  

Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΑΧΕΩΣ Ο ΖΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ.ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΛΑ

Ανώνυμος 16 Μαρτίου 2014 - 10:16 μ.μ.  

ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΣΤΑ ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 'ΔΕΛΤΑ' ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ 05/05/2010 ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ 'ΑΝΔΡΙΚΙΟ' ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΥ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ 'ΔΙΚΤΥΟ', ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΕΧΑΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΝΔΡΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗN ΤΡΑΠΕΖΑ MARFIN.