Αντιεξουσιαστές: “Στόχος μας η Ελληνική οικονομία”

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2009

Μιας και τελευταία γίνεται τόση συζήτηση για την οικονομία μήπως θα έπρεπε να αναρωτηθούμε ποιές είναι οι συνέπειες των συνεχιζόμενων επιθέσεων στην οικονομική υποδομή της χώρας;

ον τελευταίο μήνα έχουν σημειωθεί αμέτρητες εμπρηστικές επιθέσεις από Ομάδες Αντιεξουσιαστών. Στους στόχους περιλαμβάνονται τα υποκαταστήματα τραπεζών, οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, και άλλες μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις. Οι ομάδες αυτές δρουν ανεξέλεγκτα δίχως να έχει πραγματοποιηθεί ούτε μια σύλληψη. Πριν από τρεις ημέρες έκαψαν ολόκληρο συρμό του ΗΣΑΠ διακόπτοντας την συγκοινωνία των Βορίων προαστίων της Αθήνας.Η επίθεση αυτή στοίχισε στο Ελληνικό δημόσιο 13 εκ ευρώ!

Πόσα χρήματα από το πακέτο στήριξης των 24 δις Ευρω που θα διατεθούν στις Ελληνικές τράπεζες θα σπαταληθούν στην επισκευή των ζημιών που απορρέουν απο τις συστηματικές επιχειρήσεις δολιοφθοράς από ομάδες αντιεξουσιαστών;

Δημοσιεύματα μέχρι και από τον Ριζοσπάστη υποδεικνύουν την άμεση επιρροή του ύψους της δανειοδότησης στην οικονομία. (Περισσότερα για την κρίση και την μείωση χορηγήσεων εδώ: 1, 2 ) Ο κατασκευαστικός κλάδος που απορροφά τεράστιο ποσοστό των μεταναστών στην Ελλάδα είναι ο πρώτος που πλήττεται.Βέβαια όπως συμβάινει συχνά τον τελευτάιο καιρό, ο άνεργος μετανάστης μετατρέπεται σε διαδηλωτή μετανάστη.

Στις 3 Μαρτίου ομάδα Αντιεξουσιαστών κατέκαψε ολόκληρο διώροφο κτίριο που στεγάζει υποκατάστημα της Τραπέζης Πειραιώς στην Κηφισιάς.


Διαβάστε λοιπόν την προκύρηξη. Δώστε ιδιάιτερη προσοχή στην αφορμή της επίθεσης. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η σύνδεση μεταξύ ταραχοποιών, γκαζάκηδων, και σκληρών τρομοκρατων όπως ο Επαναστατικός Αγώνας και η ΣΕΧΤΑ.Ανάληψη Ευθύνης


Τα ξημερώματα της Τετάρτης 4 Μαρτίου, πυρπολήσαμε ολοσχερώς το διώροφο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη Κηφισίας προσθέτοντας λίγα ακόμα κιλά στάχτης στο βουνό της καταστροφής. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε στη διαιώνιση της κρίσης που βιώνει το καπιταλιστικό σύστημα στα ανεπτυγμένα δυτικά κράτη.

Οι τράπεζες είναι οι στυλοβάτες του συστήματος, οι διακινητές του χρηματο-οικονομικού κεφαλαίου και γι αυτό πάντα θα αποτελούν στόχο μας. Επίσης, επιλέξαμε την συγκεκριμένη τράπεζα, αφού η διοίκηση της Πειραιώς αντάμειψε από 100.000€ έκαστος, δύο ευυπόληπτους πολίτες ή αλλιώς ρουφιάνους όταν αυτοί βοήθησαν στη σύλληψη δύο Γεωργιανών που μόλις είχαν ληστέψει υποκατάστημα της Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη. Την αλληλεγγύη μας.

Αφιερώνουμε αυτή την επίθεση στους έγκλειστους συντρόφους μας Γιάννη Δημητράκη, Πολύκαρπο Γεωργιάδη, Γιώργο Βούτση-Βογιατζή, Αποστόλη Κυριακόπουλο, Ηλία Νικολάου καθώς επίσης και στους αιχμάλωτους της εξέγερσης του Δεκέμβρη. Τέλος χαιρετίζουμε όλους όσους συμβάλλουν στη δημιουργία του νέου αντάρτικου πόλης, με εμπρησμούς, σπασίματα, σφαίρες και χειροβομβίδες.

Εμπρηστικές Ομάδες Νύχτας

Έχουμε να κάνουμε με τρομοκράτες που επιθυμούν να καταστρέψουν την Ελληνική οικονομία! Παρά το νεαρό της η

λικίας τους τα άτομα αυτά δεν είναι κοινοί εγκληματίες. Πρόκειται για εχθρούς του Ελληνικού κράτους που αποτελούν ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ στην Ελληνική κοινωνία.

Ιδού τι προβλέπεται από το Σύνταγμα των Ελλήνων σε αυτές τις περιπτώσεις.

(επιλεγμένα από τον Υγρό Πυρ)

ΑΡΘΡΟ 7 3.

Θανατική ποινή δεν επιβάλλεται, εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται στο νόμο για κακουργήματα τα οποία τελούνται σε καιρό πολέμου και σχετίζονται με αυτόν.

Το Αντάρτικο Πόλεων αποτελεί πόλεμο και μάλιστα τη χείριστη μορφή πολέμου γιατί τα θύματα και ο στόχος σε ένα τέτοιου είδους πόλεμο, είναι καθαρά οι αθώοι και άμαχοι πολίτες. Επομένως θα πρέπει να επιβληθεί Θανατική ποινή σε όλους τους αντάρτες πόλεων…..και με συνοπτικές διαδικασίες και παραδειγματικά. Κρεμάλα δημοσίως στο Σύνταγμα δηλαδή.

ΑΡΘΡΟ 48

1. Σε περίπτωση πολέμου, επιστράτευσης εξαιτίας εξωτερικών κινδύνων ή άμεσης απειλής της εθνικής ασφάλειας, καθώς και αν εκδηλωθεί ένοπλο κίνημα για την ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος, η Βουλή, με απόφαση της, που λαμβάνεται ύστερα από πρόταση της Κυβέρνησης, θέτει σε εφαρμογή, σε ολόκληρη την Επικράτεια ή σε τμήμα της, το νόμο για την κατάσταση πολιορκίας, συνιστά εξαιρετικά δικαστήρια και αναστέλλει την ισχύ του συνόλου ή μέρους των διατάξεων των άρθρων 5 παράγραφος 4, 6, 8, 9, 11, 12 παράγραφοι 1 έως και 4, 14, 19, 22 παράγραφος 3, 23, 96 παράγραφος 4 και 97.

Ποιός όμως τηρεί το Σύνταγμα της Ελλάδος στις ημέρες μας;