Το ένοπλο έγκλημα οργιάζει στην Ελλάδα!

Σάββατο, 11 Απριλίου 2009

Απαιτούμε σοβαρή "αστυνόμευση"... των ΣΥΝΟΡΩΝ μας!
Η μόνη λύση στο εισαγόμενο έγκλημα που μαστίζει την χώρα μας!

Τρεις ένοπλες ληστείες σε σούπερ-μάρκετ στην Αττική


Ένοπλη ληστεία με περιπετειώδη εξέλιξη και συμπλοκή με αστυνομικές δυνάμεις έγινε στις 8:45 απόψε, στο σούπερ μάρκετ «Carrefour» στη λεωφόρο Αθηνών στον Κολωνό. Τέσσερις άγνωστοι οπλισμένοι με καλάσνικοφ, εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Κατά τη διαφυγή τους καταδιώχθηκαν από περιπολικά της αστυνομίας που έφθασαν έγκαιρα στο σημείο, αλλά πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται από την αστυνομία που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή.

Στο μεταξύ, άλλες δύο ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» έγιναν στις 8:25 και στις 9 το βράδυ, στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι και στη διασταύρωση Αλαμάνας και Κασταμονής στη Νέα Ιωνία. Άγνωστοι με την απειλή όπλων άρπαξαν άγνωστα χρηματικά ποσά και διέφυγαν. Ένοπλη ληστεία σε λογιστικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε, το απόγευμα, σε λογιστικό γραφείο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Βασ. Όλγας στη Θεσσαλονίκη.
Τρεις άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κασκόλ, εισέβαλαν στο γραφείo, το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας και με την απειλή όπλων, απέσπασαν - σύμφωνα με δήλωση των παθόντων - το ποσό των 75.000 ευρώ, που προορίζονταν για την μισθοδοσία των υπαλλήλων.

Ένοπλη ληστεία μέσα στο ξενοδοχείο Ιντερκοντινένταλ Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 16:40 το απόγευμα μέσα στο ξενοδοχείο Ιντερκοντινένταλ στη λεωφόρο Συγγρού 89. Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο λόμπι του ξενοδοχείου, όπου γινόταν εκδήλωση που αφορούσε σε αγοραπωλησία αυτοκινήτων και με την απειλή πιστολιού άρπαξαν ένα βαλιτσάκι με χρήματα, τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα από επιχειρηματία. Στη συνέχεια, αφού χτύπησαν με την λαβή του όπλου μια κοπέλα που βρέθηκε στο δρόμο τους τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Ο επιχειρηματίας είναι ο ίδιος τον οποίο είχε πυροβολήσει πριν από περίπου ένα μήνα μέσα σε καφετέρια ιδιοκτησίας του στην Πλάκα, αστυνόμος του Τμήματος Κυψέλης για προσωπικές διαφορές.

Από την Καθημερινή.