Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ "ΔΕΛΤΑ"

Κυριακή, 12 Απριλίου 2009


Η πρώτη επιτυχία της ομάδας "Δέλτα" ήρθε σήμερα και μάλιστα για τον σκοπό που συνεστήθη. Παρά τον βρώμικο και πρόστυχο πόλεμο που υφίσταται και παρά τα απαράδεκτα και αντιδεοντολογικά δημοσιεύματα, όπως του "Έθνους" και κάποιου μίζερου αστυνομικού συντάκτη Τάκη Τερζή(αλήθεια αυτός είναι ακόμα δημοσιογράφος;) τα παλληκαράκια της "Δέλτα", πολεμήθηκαν αλλά τους μπαγλάρωσαν τους δύο κουκουλοφόρους.

Στις 00.55 μετά τα μεσάνυχτα 15 κουκουλοφόροι μπήκαν μέσα στα Mc Donalds στο Σύνταγμα και άρχισαν να σπάζουν. Κάποιοι θαμώνες αντέδρασαν και ακολούθησε συμπλοκή. Τραυματίστηκαν δύο έλληνες και δύο αλλοδαποί και από έναν οι ιδεολόγοι βούτηξαν το πορτοφόλι του και το κινητό του. Ξαφνικά έσκασαν μύτη οι "Δελτάδες", επέδραμαν βούτηξαν δύο και τους μπαγλάρωσαν.

Σήμερα το πρωί οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ληστείας, της βαριάς σωματικής βλάβης, της διακεκριμένης κλοπής και των αδικημάτων του 187 Π.Κ. Μπράβο παιδιά. Συνεχίστε και μην μασάτε από κάτι αληταράδες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους. Η ελληνική κοινωνία γύρισε. Θέλει τάξη και ηθική. Μπράβο και στο Γιάννη. Ξέρει αυτός. Θα τα καταφέρετε. Μη μασάτε...

Πηγή: Adiakritos