Άκαρπα τα Αστυνομικά μέτρα εάν δεν περιοριστεί η Λαθρομετανάστευση.

Παρασκευή, 3 Απριλίου 2009
Είναι πασιφανές ότι το έγκλημα στην Ελλάδα έχει λάβει δραματικές διαστάσεις. Είναι εξίσου πασιφανές ότι η κατάσταση αυτή οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά σε αλλοδαπούς κακοποιούς!

Το χθεσινοβραδυνό τραγικό περιστατικό με τον σοβαρό τραυματισμό δύο αστυνομικών της νεοσύστατης ομάδας "Δ" στην Κυψέλη, έρχεται να επιβαιώσει το αυτονόητο. Όσο και να γίνεται λόγος για ανικανότητα της αστυνομίας και ελλειπή εκπαίδευση, υπό τις παρούσες συνθήκες τέτοια περιστατικά είναι αναπόφευκτα. Εξάλλου παρόμοια συμπλοκή είχε πραγματοποιηθέι στα Σεπόλια μεταξύ αστυνομικών και μελών της 17Ν. Όταν κάποιοι είναι έτοιμοι να σκοτώσουν, είναι δύσκολο να προβλευθεί η διένεξη. Πόσο μάλλον όταν οι κακοποιοί έχουν το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.

Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τέτοια περιστατικά, είναι μέσω της αρχής της πολλαπλάσιας ισχύος. Στην προκειμένη περίπτωση οι αστυνομικοί έπρεπε να διατηρήσουν ελάχιστη ισχύ τεσσάρων ατόμων.

Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια ζούγκλα εγκλήματος. Οι ένοπλες ληστείες, οι φόνοι, οι εκρήξεις, και οι αντιεξουσιαστική βία είναι καθημερινά φαινόμενα της μεταβαλλόμενης κοινωνίας μας. Καθημερινά, η αστυνομία σημειώνει αρκετές επιτυχίες με συλλήψεις κακοποιών. Υπάρχουν όμως και παραλήψεις. Παρόλα αυτά έιναι τέτοιο το μέγεθος του προβλήματος που πρέπει να δεχθούμε ότι τα περιστατικά ένοπλης βίας θα συνεχιστούν. Επιπλέον, η αστυνομία καλείται με δεμένα τα χέρια να αντιμετωπίσει οπλισμένους κακοποιούς που δεν διστάζουν να εκτελέσουν εξ επαφής ακόμη και ανύποπτους αστυνομικούς, προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψη.

Παρότι οι δράστες είχαν αντιληφθεί την παρουσία ισχυρών αστυνομικών στην περιοχή, δεν απομακρύνθηκαν. Αφού σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί, οι δράστες αντι να τραπούν αμέσως σε φυγη, αφαίρεσαν πρώτα τον οπλισμό των αιμόφυρτων αστυνομικών. Τα στοιχεία αυτά υποδεικνύουν άκρως επικίδυνους εγκληματίες, οι οποίοι δρουν μεθοδικά και δεν φοβούνται την Αστυνομία. Όσο αυτοί οι αλλοδαποί κακοποιοί εισέρχονται ανενόχλητοι στην Ελλάδα τοσο το έγκλημα θα συνεχίζει να αυξάνεται άσχετα από την αύξηση των Αστυνομικών μέτρων και της αποτελεσματικότητας της Αστυνομίας.

Ανεξάρτητα με τις περιστάσεις η ουσία είναι ότι όλοι φέρουμε έυθύνη για αυτήν την κατάσταση: τόσα χρόνια δεν έχουμε βγεί στους δρόμους για να απαιτήσουμε το κλείσιμο των συνόρων και την εφαρμογή των νόμων! Πολλοί μάλιστα βολευόμαστε από την κατάσταση και τα φθηνά εργατικά χέρια που μας προσφέρει. Όμως τα κέρδη είναι βραχυπρόθεσμα και αυτονόητα προκαλούν πολύ σοβαρότερα προβλήματα μακροπρόθεσμα. H αντιμετώπιση του Μετανατευτικού προβλήματος είναι η μόνη οδός εάν θέλουμε να αρχίσουμε να μιλάμε για ανατροπή της παρούσας κατάστασης και αποτροπή αυτών που έρχονται.

Όμως εμείς οι Έλληνες πολίτες τί κάνουμε; Kαθόμαστε αποχαυνομένοι μπροστά στον κάθε υποδυόμενο Υπουργό την στιγμή που κάνει λόγο υπέρ του δίκαιου του animus, σε δηλώσεις περί ιθαγένειας, χαρακτηρίζοντας το δίκαιο του εδάφους και του αίματος ξεπερασμένο! Την στιγμή που Πάκηδες σχεδιάζουν δραστικές αλλαγές στην Εθνική μας ταυτότητα, εμείς παραμένουμε απλοί θεατές!

Το ίδιο ΑΠΡΑΓΟΣ παραμένει και ο Πρωθυπουργός! Ο κ. Παυλόπουλος είναι άκρως επικίνδυνος για την Ελλάδα, καθώς επίσης και την κυβέρνηση της ΝΔ. Μια κυβέρνηση που μοιάζει να έχει αφήσει ένα τέτοιο τόσο σημαντικό θέμα στους γραφειοκράτες των Βρυξελλών και η οποία βουλιάζει ολοένα και περισσότερο χάρη σε κάποιους "Πάκηδες"! Δυστυχώς η ψήφος του λαού ρέει προς το ΠΑΣΟΚ: το κόμμα που μας έφερε σε αυτήν την κατάσταση με νομιμοποίησεις λαθρομεταναστών και παράνομες Ελληνοποιήσεις, και με σχέδια δις χειρότερα για την πατρίδα μας.
(δείτε το πρόγραμμα του εδώ)