Πασχαλινή Διαφήμιση των Jumbo με Αφρικανούς και τσιφτετέλια

Τρίτη, 14 Απριλίου 2009Όχι αγαπητοί, δεν πρόκειται για σποτάκι κωμικής εκπομπής αλλά για τρία διαφημιστικα μυνήματα της Αλυσίδας παιχνιδιών Jumbo που μεταδίδονται από το ραδιόφωνο την Πασχαλινή περίοδο. Στο τραγουδάκι ο αφρικανός καλλιτέχνης μας προτρέπει να ψωνίζουμε από τα Jumbo για της Πασχαλινές μας ανάγκες. Γράφω "μάς" διότι υποθέτω ότι δεν αποτίνεται σε Χριστιανούς Αφρικανούς από την Αιθιοπία. Ίσως το μύνημα που επιδιώκει να περάσει η εταιρία είναι ότι τα Jumbo είναι τόσο φθηνά που μέχρι και οι Αφρικανοί μετανάστες ψωνίζουν από αυτά.

Κατά τα άλλα από το πνέυμα των διαφήμισεων μπορεί να καταλάβει κανείς με πόση "ευλάβια" προσεγγίζει η εταιρία Jumbo την σημαντικότερη θρησκευτική παράδοση των Ελλήνων. Ας βγάλει το Jumbo παρόμοια διαφήμιση για το Ραμαντζάνι και είμαι σίγουρος ότι θα καεί η Αθήνα και τα κανάλια από διαμαρτυρόμενους Αριστερούς και τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

Αναρωτιέται κανείς εάν οδηγούμαστε σε μια πολυπολισμισμική αλα Η.Π.Α κοινωνία, όπου Πάσχα εστί λαγουδάκια, σοκολατένια αυγά, επιδείξεις μόδας, και παρελάσεις υπό την αιγίδα μεγάλων πολυκαταστημάτων.

Στο βίντεο εικονίζεται η έμπνευση του δημιουργού κατά την ακρόαση της συγκεκριμένης διαφήμισης...


Η είδηση αναρτήθηκε από τον hellenicrevenge