Οι αντιρατσιστές των ΜΚΟ και της τηλεόρασης ξαναχτυπούν!

Τρίτη, 5 Μαΐου 2009

Κεφάλαιο πρώτο:

Εκστρατεία δυσφήμισης της Αστυνομίας και καλλιέργιας ρατσιστικών φαινομένων!


Τον περασμένο Οκτώβριο οι παράγοντες της ΜΚΟ Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο, κοινώς οι προστάτες των εν Ελλάδι Πακιστανών, με την βοήθεια του ΒΒC και του καναλιού ΣΚΑΙ, οργάνωσαν μια εκστρατεία δυσφήμισης της Ελληνικής Αστυνομίας: παρουσιάσαν διαφορα γεγονότα δήθεν αστυνομικής βίας σε μικρό διάστημα με στόχο να πέσουν για παροχή Ασύλου σε όλους τους Λαθρομετανάστες. Στο προσκήνιο ήταν τρεις ακτιβιστές:

Ο Γιάννης Σηφακάκης, (Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο)
Ο Πέτρος Κωσταντίνου, (Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο)
Ο Πάνος Γκαργκάνος, (Γένοβα 2001, Εργατική Αλληλεγύη)

Η μέθοδος που χρησιμοποιήται είναι η μετάδωση διαδοχικών κρουσμάτων υποτιθέμενης αστυνομικής βίας με σκοπό να επιρρεάσουν την κοινή γνώμη υπέρ των μεταναστών, και να βγάλουν τους Λαθρομετανάστες σε διαδηλώσεις. Στην επιχείρηση συμβάλουν ακόμη και το BBC μεσω της παγκόσμοιας προβολής των "κρουσμάτων".

Περισσότερα στα πρώτα 5 λεπτά του παρακάτω βίντεο:Την περασμένη εβδομάδα η εφημερίδα Ελευθεροτυπία δημοσίευσέ ενα άρθρο όπου ο Πέτρος Κωσταντίνου κατήγγειλε νεα κρούσματα βίας εις βάρος λαθρομεταναστών από.... ρατσιστικές συμμορίες.

«Στην πρώτη, που δρα στη Ν. Ιωνία, συμμετέχουν από 15-30 άτομα, ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 20-22 ετών. Χτυπάει κάποιος με τατουάζ, άλλος με μούσι. Η κοπέλα 20 ετών είναι οδηγός του αυτοκινήτου. Διαθέτουν 4-5 αυτοκίνητα και μηχανές. Κάθε φορά χρησιμοποιούν διαφορετικό αυτοκίνητο. Βγαίνουν για περιπολίες τα ξημερώματα -περίπου τέσσερις με πεντέμισι- που ξέρουν πως ξεκινούν οι Πακιστανοί για τις λαϊκές. Ανακαλύπτουν μεμονωμένα άτομα, ειδοποιούν, μαζεύονται τέσσερα αυτοκίνητα στις γωνίες για να μην μπορεί να ξεφύγει. Βγαίνουν τέσσερα άτομα, με σιδηρογροθιές. Τον περικυκλώνουν. Ο ένας τον χτυπάει στο πρόσωπο. Ολοι είναι χτυπημένοι στο πρόσωπο από σιδηρογροθιές».


«Η δεύτερη ομάδα δρα από τη Ν. Ιωνία μέχρι το Χαλάνδρι. Κάνουν περιπολίες με 3-4 μηχανές, κι όποιον πετύχουν στον δρόμο τον εγκαταλείπουν αιμόφυρτο».

Καλούμε σε αντιρατσιστικό συλλαλητήριο την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο ΚΕΠ Ν. Ιωνίας, πρόσθεσε ο Π. Κωνσταντίνου (Επιτροπή κατά του Συμφώνου Μετανάστευσης και Ασύλου της Ε.Ε.)»

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=37786

Βλέποντας το παραπάνω δημοσίευμα μου έκανε έντύπωση η φαντασία των κατηγοριών, και είμουν σίγουρος ότι σύντομα θα έλθει και καινούριο περιστατικό για να "δέσει το γλυκό".

Το περιστατικό δεν άργησε να έρθει, συνοδευόμενο φυσικά από την προβολή του γνώριμου πια πρόσωπου του κύριου Κωσταντίνου στο γυαλί, μέσα από της συχνότητες της τηλεόρασης του οικείου ΣΚΑΙ. "Απολάυστε" το απόσπασμα από το δελτίο του ΣΚΑΙ:
Φυσικά όπως και στην περίπτωση του Πακιστανού που ξεγυμώνθηκε μπροστά στους Αστυνομικούς, το συμβάν καταγράφηκε από κάμερα! Εδώ ο Πέτρος Κωσταντίνου εμφανίζεται ως μέλος της "Επιτροπής κατά του Συμφώνου Μετανάστευσης". Στην ουσία πρόκειται όμως και πάλι για τα ίδια άτομα. Όσο για τον Αφγανό θύμα, αυτός μοιάζει να έχει μια κυλίδα αίματος στο πρόσωπο η οποία δύσκολα διακρίνεται, αλλά είναι αρκετή για να βγάλει δελτίο ο ΣΚΑΙ και να κυρήξουν επανάσταση.

Κεφάλαιο δεύτερο:

"Για την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών φταίει ο ρατσισμός των Ελλήνων."

(αυτός που εμπεδώσαμε στο πρώτο κεφάλαιο!)

Όλοι ακούσαμε για την τελευταία έρευνα του Ινστιτούτου κοινωνικών ερευνών που αποκάλυψε ότι η εγκληματικότητα που αποδίδεται σε αλλοδαπούς υπερβαίνει το ποσοστό τους στην Ελληνική κοινωνία και ξεπερνά το 30% του συνόλου του εγκλήματος. Η έρευνα βέβαια δεν εξηγεί πως γίνεται οι αλλοδαποί να εκπροσωπούν τον 50% του πλυθισμού των φυλακών. Εν πασει περιπτώση, στην προσπάθειά τους να μπαλώσουν την ζημιά, οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ θέλησαν να μας διαφωτίσουν ως προς τα αίτια της άυξησης της αλλοδαπής εγκληματικότητας. Η απάντηση:

"Φταίει η εκμετάλευση και ο ρατσισμός που υπέστησαν τόσο καιρό οι αλλοδαποί από τους Έλληνες, που συσσωρεύει αισθήματα οργής και τους ωθεί στην εγκληματικότητα!"

Προσέξτε επίσης πως επιχειρούν να συνδέσουν την εγκληματικότητα με την χορήγηση ασύλου και αδειών παραμονής, όπου οι μετανάστες αναγκάζονται να καταφεύγουν σε πλαστογραφία για να αντιμετωπίσουν το "προβληματικό" κατ´ αυτούς και τον ΣΚΑΙ, σύστημα αδειότησης.Κύριοι, έχω την λύση στο πρόβλημά σας: υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Εάν ήταν όντως έτσι τα πράγματα, τότε οι μετανάστες θα έιχαν φύγει προ καiρού και δεν θα ήταν η Ελλάδα ο νούμερο ένα προορισμός για κάθε λογής δυστυχισμένο και εγκληματία του τρίτου κόσμου. Γιατί όμως δεν φέυγουν;

Eίται διότι οι παραπάνω εξηγήσεις των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας, ή διότι η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι όπου ο κάθε λαθραίος αλλοδαπός μπορεί εύκολα να βρει δουλειά, να κανεί παραεμπόριο, και φυσικά να πειραματισθεί μέχρι που μπορεί να σπρώξει τα ανθρώπινα όρια της εγκληματικότητας (το ρεκόρ ίσως κατέχουν ακόμη κάποιοι στην Κρήτη με την αναληψη ολόκληρων ΑΤΜ).

Φυσικά, να μην ξεχνούμε ότι όλα αυτα έρχονται σαν αντίβαρο στην προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9 Μαίου στην Ομόνοια ενάντια στην Λαθρομετανάστευση.