Νέα Δημοκρατία: με ευαισθησία στο πλευρό του μετανάστη

Κυριακή, 31 Μαΐου 2009Ευαισθησία και αποδημιτικά πουλιά... για όσους Νεοδημοκράτες αμφιβάλουν ακόμη ως προς το κατά πόσο η ΝΔ έχει ξεπουλήσει την χώρα, μετατρέποντας της σε χώρο υποδοχής λαθρομεταναστών!

Σιγά σιγά η ΝΔ αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο. Τόσο καιρό κρυβόταν πίσω από τους μπροστάρηδες του ΣΥΡΙΖΑ και της εξωβουλευτικής Αριστεράς. Τώρα που τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν δραματικά, η ΝΔ αναλαμβάνει η ίδια το έργο των ψευδοπροοδευτικών με την σφραγίδα της.

4 comments:

Ανώνυμος 1 Ιουνίου 2009 - 12:48 π.μ.  

Αμεση απελαση ολων των λαθρομεταναστων!
Η Ελλαδα στους Ελληνες!
Ψηφιζουμε Πατριωτικα!

©licka 2 Ιουνίου 2009 - 7:46 μ.μ.  

Που την έφερε λέει τη χώρα μας η παράταξη των μεγάλων αποφάσεων;!;!;!

Μακάρι ρε "ανώνυμε" να ψηφίσουν πατριωτικά όσοι συνειδητοποιούν σε τι κίνδυνο βρισκόμαστε, γιατί αν σκεφτούν πάλι την τελευταία στιγμή ποιος θα τους βολέψει το παιδί στο δημόσιο, θα εκλείψουμε!


©

Ελληνόψυχος 2 Ιουνίου 2009 - 9:19 μ.μ.  

Φίλε licka,

Εγώ θα συνεχίσω όπως μπορώ να δρω μέσω του blog και του καναλιού στο YT, αλλά ειναι φορές που πραγματικά απογοητεύομαι τόσο από τον λαό μας οπως σωστά τον περιγράφεις, που σκέπτομαι ότι μας αξίζει αυτό που έρχεται.

Και δυστυχώς είναι οι φαινομενικά ευποροι και και μορφωμένοι που αντί να οδηγούν τον τόπο στην ευημερία, τον ξεπουλούν για μια χούφτα ευρώ!

Πρόκειται απλά για μέρος της Φυσικής Εξέλιξης. Ένας λαός με τα δικά μας χαρακτηριστικά είναι επομενο ότι θα αφανιστεί.

Λυπάμαι μόνο για τους λίγους και σοβαρούς ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν, και που θα τους πάρει και αυτούς το τσουνάμι.

©licka 3 Ιουνίου 2009 - 6:49 π.μ.  

Σημείωση για μελλοντικά post επειδή σε παρακολουθώ: είμαι "Η (γένους θυληκού) clicka"

Και κάτι άσχετο.. τη νύχτα έβλεπα τα πολιτικά μηνύματα στον Alpha, και στης Χρυσής Αυγής περιγράφεται όλος ο κόσμος (και μιλάμε για πολύ λαό) που έχει μπουχτίσει επαναστάτες ανεγκέφαλους με το λοστό στο χέρι σαν χρυσαυγίτες..
Αφού είναι τόσοι πολλοί, πως και δεν είναι κυβέρνηση;

Τι να πω.. μάλλον εμείς την ξεπουλάμε πρώτοι την Ελλάδα.

Υ.Γ. Διάβασέ με αν δε βαριέσαι


©