"Εκτός ελέγχου" οι Έλληνες κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα κατά την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2009


Το Σάββατο 23 Μαΐου οι Αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις των αλλοδαπών με μια συγκέντρωση υπό την κάλυψη της πολιτιστικής εκδήλωσης στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

Μία ημέρα μετά το διήμερο των ταραχών, οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα δεν είχαν όρεξη για συνέχιση των ταραχών. Συγκεντρώθηκαν στην πλατεία από νωρίς και εμπόδισαν την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ!

Από το σημερινό φύλο της Καθημερινής ο γνωστός προστάτης των μεταναστών Κωστας Oνισένκο, επιχείρησε για μια ακόμη φορα να ρίξει λάσπη στους Έλληνες κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα.

Στο δημοσιευμά του κάνει αναφορά στο περιστατικό και χαρακτηρίζει τους γηγενείς παρευρισκόμενους ως "φερόμενους" κατοίκους! Προφανώς, κατά τον κ. Ονισένκο μόνο οι λαθρομετανάστες φίλοι του έχουν το δικάιωμα να αποκαλούνται "γνήσιοι" κάτοικοι.

Για τον κ. Ονισέσκο η κατάσταση βρίσκεται "εκτός ελέγχου" όταν μετά από τόσα χρόνια υποβάθμισης οι κάτοικοι αντιδρούν, "βίαια" κατ αυτόν. Πέραν από το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο φραστικό επεισόδιο δεν υπήρξε σωματική βία. Βέβαια στο αντίποδα, όταν η Αθήνα έχει μετατραπεί σε γκέτο εκγληματικότητας και το κέντρο λεηλατήται επί σειρά ημερών από τους λαθρομετανάστες η κατάσταση βρίσκεται "ΕΝΤΟΣ" ελέγχου για τον κ. Ονισένκο και τους συναδέλφους του στην Καθημερινή! "Εντός", διότι στην περίπτωση αυτή ο έλεγχος βρίσκεται στα χέρια των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ φίλων του κ. Ονισένκο. Ας μην ξεχνούμε ότι τα στελέχη της Αριστεράς και οι ΜΚΟ που την περιβάλλουν όχι μόνο πρωτοστάτησαν, αλλά υποκίνησαν τις ταραχές.

Αποκορύφωμα του δημοσιεύματος αποτελέι το παρακάτω κείμενο όπου ο Ονισένκο επιχειρεί να παρουσιάσει εντελώς αντίστροφα την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας μετατρέποντας τους θύτες σε θύματα και τους Έλληνες σε "τρομοκράτες" των λαθρομεταναστών:

"Οπως καταγγέλλουν οι μετανάστες, μετά τα εκτεταμένα επεισόδια της Παρασκευής είναι συχνές οι περιπτώσεις που οι ίδιοι πέφτουν θύματα λεκτικών και σωματικών επιθέσεων. Μάλιστα, οι περισσότεροι από αυτούς, όπως λένε, αποφεύγουν να κυκλοφορούν μόνοι τους το βράδυ."

Φυσικά αυτά δεν αποτίνονται τους Έλληνες αναγνώστες. Εμείς γνωρίζουμε τι συμβαίνει! Το δημοσίευμα εντάσεται σε μια γενικότερη προσπάθεια της εφημερίδας να διατύπωσει μια εικόνας καταπίεσης των ξένων στην Ελλάδα. Tην γραμμή αυτή της εφημερίδα μοιάζει να δικαιώνει και η φράση με την οποία κλείνει και το άλλο άρθρο της Καθημερινής όπου ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Υποστήριξης Μουσουλμάνων κ. Μεχμέτ Ιμάμ, αναφερόμενος στους υποκινητές τον ταραχών φέρεται να δηλώνει:

"Πού θέλουν να μας οδηγήσουν; Να φοβάται το παιδί μου και το παιδί σας να βγει στον δρόμο"

Η δήθεν τρομοκράτηση των μεταναστών γράφεται για να αναδημοσιευτεί στα Διεθνή Μέσα ενημέρωσης κατά την συνηθή τακτίκή του συγκροτήματος Αλαφούζου να συκοφαντεί την Ελλάδα μέσω των πρακτορίων BBC και του Reuters. Έπειτα οι ειδήσεις αναπαρουσιάζονται στην Ελλάδα ουτως ώστε οι Έλληνες που πάντα τους ενδιαφέρει η διεθνής κοινή γνώμη να πιεστούν και να αποδεχθουν την επιβολή των όρων από τους μεσάζοντες της μεθόδευσης!

Φυσικά, ο δημοσιογράφος φρόντισε να βρεί και τον σύντροφο αυτόπτη μάρτυρα για να του πάρει συνέντευξη. Ένας λοιπόν εξ αυτών ήταν και ο ηθοποιός Περικλής Λιανός.

«Είχαμε προγραμματίσει μια λογοτεχνική βραδιά στην πλατεία για το απόγευμα του Σαββάτου. Οταν ήρθαμε, υπήρχε συγκεντρωμένο πλήθος, το οποίο μας επιτέθηκε φραστικά, μας προπηλάκισε και μας ανάγκασε να αποχωρήσουμε»

Ο ηθοποιός, "φερόμενος" κάτοικος της περιοχής, έχει και κάποιες άλλες ασχολείες και επιπλέον ιδιότητες για τις οποίες ξέχασε να μας ενημερώσει ο κ. Ονινέσκο. Γι αυτό τον λόγο θα συμπληρώσουμε εμείς το δημοσιογραφικό κενό:

Ο ηθοποιός είναι μέλος των 1400 ενεργών πολιτών του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ:

Κυρτζάκη Μαρία, ποιήτρια
Κώνστα Ντίνα, ηθοποιός
Κωσταβάρας Θανάσης, ποιητής
Λεβεντάκος Διαμάντης, σκηνοθέτης, διευθυντής ΚΠΜ
Λιανός Περικλής, ηθοποιός
Λιαροπούλου Έλσα, φιλόλογος, πεζογράφος
Λιοσάτος Δημήτρης, ποιητής
Μάινας Στέλιος, ηθοποιός

πηγή

Το όνομα του ηθοποιού συμπεριλαμβάνεται συχνά σε εκδηλώσεις του ΣΥΝ, και φιγουράρει και στους "VIP" που αξίζουν μνεία από στις αναφορές της Αυγής, της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΝ.

"Στη συνάντηση βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- οι: Τζίνα Πολίτη, Γιάννης Βαλαβανίδης, Νάντια Βαλαβάνη, Δημήτρης Λιοσάτος, Δημήτρης Σεβαστάκης, Μήτσος Κασόλας, Λαοκράτης Βάσσης, Θόδωρος Μαλικιώσης, Γιάννης Αρβανίτης, Γιώργος Καρυπίδης, Κώστας Καναβούρης, Λέανδρος Πολενάκης, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Λουκίδης, Σίσσυ Παπαθανασίου, Δημήτρης Φόρτσας, Δημήτρης Καμπερίδης, Άννα Χατζησοφιά, Μόνικα Βέργη, Αθηνά Κεφαλά, Όμηρος Πουλάκης, Γιάννης Μηλιός, Στέλιος Ελληνιάδης, Έλενα Πατρικίου, Νατάσα Παπαδοπούλου, Περικλής Αντωνίου, Βερονίκη Δαλακούρα, Περικλής Λιανός.
" πηγή

"Ανάμεσα στις δεκάδες ανθρώπους της τέχνης και της πολιτικής, η κόρη του ποιητή Έρη Ρίτσου, ο ιστορικός ηγέτης της Αριστεράς Λεωνίδας Κύρκος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Φώτης Κουβέλης, Γιάννης Δραγασάκης και Τάσος Κουράκης, οι Μπάμπης Λυκούδης, Πάνος Τριγάζης, Γιάννης Μπαλάφας, Δημήτρης Χατζησωκράτης και Άννα Φιλίνη, οι Νάντια Βαλαβάνη, Περικλής Αντωνίου, Γιάννης Μηλιός, η Άλκη Ζέη και ο Πάρις Τακόπουλος, ο Κώστας Νίτσος, οι ηθοποιοί Αφροδίτη Γρηγοριάδου, Γιώργος Μεσσάλας, Ντίνα Κώνστα, Περικλής Λιανός, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Σίσυ Παπαθανασίου, Βίκυ Μαραγκοπούλου και Αμαλία Μουτούση είναι μερικοί μόνο απ’ όσους, πάρα πολλούς, παραβρέθηκαν."
πηγή

Τέλος ρίξτε μια ματιά στην 36 θέση του ψηφοδέλτιου της Ανοιχτής πόλης του ΣΥΡΙΖΑ:

Στι εκλογές δωδέκατος και ολίγον ιδρωμένος κατατάσεται ο ηθοποιός μας Περικλής Λιανός. Μόνο δώδεκα θέσεις χαμηλότερα από τον γνωστό και μη εξαιρεταίο νυν βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανό!


Τ
ο ψηφοδέλτιο και οι σταυροί της Ανοιχτής Πόλης, Σεπτέμβριος 2006

1. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΘΗΝΑ, φοιτήτρια μαθηματικού, δραστηριοποιείται στο Ευρ. Κοιν. Φόρουμ

.
.
.

36. ΛΙΑΝΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ, ηθοποιός

.
.
.

68. ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, μουσικός παραγωγός

www.anoihtipoli.gr

πηγή


Όπως πάντα τα άρθρα του δημοσιογράφου είναι πάντα μονόπλευρα, αφού δεν υπάρχει καμία μαρτυρία από τους στους οποίους αναφέρεται ως "φερόμενους" κατοίκους!

Τέλος ο δημοσιογράφος επιχειρεί το τέχνασμα τς σύνδεσης αόριστων περιστατικών νε σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων:

"

..., επίθεση κατά δύο πολιτών. Ομάδα κουκουλοφόρων, χθες τα ξημερώματα, ξυλοκόπησε έναν άντρα και μια γυναίκα που επέβαιναν σε μηχανές επί της οδού Αχαρνών, λίγα μέτρα από την εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα."


Ποιοί ήταν οι "πολίτες" και ποίοι οι κουκουλοφόροι; Οι συνηθείς "κουκουλοφόροι" μήπως;


Για όποιον φερόμενο κάτοικο του Αγίου Παντελεήμονα θα ήθελε να επικοινωνήσει με τον κ. Ονισένκο το email του θα το βρέιτε εδώ.

Έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους!


Το άρθρο : http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100036_26/05/2009_316086Οι εικόνες αξίζουν χίλιες λέξεις! Παρακολουθήστε μια από τις δήθεν βίαιες αυτές συνάξεις των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα στην πλατεία της περιοχής:

12 comments:

Dead_Poet 27 Μαΐου 2009 - 5:41 μ.μ.  

Και για να καταλαβει κανεις ποσο γεναιοι και θαρραλεοι ειναι αυτοαποκαλουμενοι "ελληνοψυχοι" (το σκατοψυχοι νομιζω οτι τους ταιριαζει καλυτερα) την επεσαν (κατα τη συνηθη τακτικη τους) 30 ατομα στον Κωστη για να τον τρομοκρατησουν προφανως και να σταματησει να λεει αυτα που οι περισσοτεροι σκεπτομενοι Ελληνες αντιλαμβανονται.

Στο ενας με εναν παντα κοτες! Μαγκια πουλανε μονο οπλισμενοι ή οταν υπερισχυουν κατα πολυ σε αριθμο...

Ελληνόψυχος 27 Μαΐου 2009 - 6:14 μ.μ.  

Αυτα περι μαγκειας με αφηνουν παγερα αδιαφορο! Και εγω θα μπορουσα να κατεβαινω στον δρομο, και λογω διαπλασης και εκπαιδευσης, να σπαω τα κεφαλια αρκετων απλητων. Θεωρω ομως οτι αυτο το σκεπτικο βαση του οποιο σκεπτεσαι ΕΣΥ... ενας σκεπτομενος ανθρωπος, δεν οδηγει πουθενα.

Αε μην ξεχνουμε οτι αυτη ειναι η τακτικη Αριστεριστων κουκολοφορων και παλουκοφορων που την πεφτουν μπουλουκια εναντιων ολιγαριθμων μελων της ΦΟΣ, και καθηγητων(ακομη και του ΣΥΝ) στα πανεπιστημια!

Το τι σκεπτονται οι περισσοτεροι Ελληνες δεν εισαι σε θεση να το γνωριζεις. Ουτε να αποφασιζεις μεσω της αριστερου απολυταρχικου δογματισμου το ποιος ειναι σκεπτομενος!

Dead_Poet 27 Μαΐου 2009 - 7:18 μ.μ.  

Ειναι επισης γνωστο ανεγκεφαλε φιλε μου οτι οι κουκουλοφοροι, παλουκοφοροι δεν ανηκουν στο χωρο της Αριστερας (οπως κι εγω επισης) γιατι αν ανηκαν δε θα ειχαν αγαστη συνεργασια με τα φασιστομουτρα της Χρυσης Αυγης και τους σκατομπατσους οπως παμπολλες φορες στο παρελθον εχει αποδειχτει με ντοκουμεντα...

Ειπαμε θρασυδειλοι και κατα βαση χεστες οι "ελληνοψυχοι"!!!

Ελληνόψυχος 27 Μαΐου 2009 - 7:32 μ.μ.  

Ναι εσυ πρεπει να ζεις σε ενα πλανητη που τα ΕΑΑΚ και το ΠΑΜΕ μοιραζουν λουλουδια!!!

Εαν με τον ορο ντοκουμεντα εννοεις τις 3 φωτογραφιες με undercover ασφαλητες τοτε το επιχειρημα σου αξιζει οσο και τα στοιχεια σου.

Οι προσβολες σου καλυπτουν την ελλειψη αυτοπεποιθησης, οι χαρακτηρισμοι σου το επιπεδο σκεψης σου.

Επειδη εχω σοβαρα πραγματα να κανω συνεχισε μονος σου τον μονολογο σου και εαν μια ημερα τυχει να συναντηθουμε θα μαθουμε ποιος ειναι ο θρασυδειλος, διοτι αυτα αποδυκνειονται με εργα και οχι στα λογια!

Ελληνόψυχος 27 Μαΐου 2009 - 7:52 μ.μ.  

"Τετοιο κλασικο παραδειγμα ψευτομαγκα, σκατοψυχου, κωλοφασιστα ειναι και ο τυπος του οποιου το μπλογκ μπορειτε να διαβασετε σ' αυτην τη διευθυνση
http://ellinopsychos.blogspot.com/

Αντρο βλακειας, μικροψυχιας και ηλιθιοτητας το συγκεκριμενο μπλογκ στο οποιο μαζευονται ολα τα υποκειμενα και ηδονιζονται γραφοντας εθνικιστικες μαλακιες και εκσπερματωνουν ομαδικα διαβαζοντας τα βιβλια του Λιακοπουλου με μουσικη υποκρουση τις προεκλογικες ομιλιες του Καρατζαφερη, του Αδωνη Γεωργιαδη και του Βελοπουλου..."

Καλα ρε φιλε... ποσο προκατηλειμενος, αρρωστος και κομπλεξικος μπορεις να εισαι; Που τα ειδες τα βιβλια του Λιακοπουλου και τις προεκλογικες ομιλιες;

Πρεπει να εισαι τρομερα ανωριμος για να γραφεις ολα αυτα οταν δεν γνωριζεις τιποτα για τον συνομιλιτη σου, και να κανεις copy paste τις σαχλαμαρες που γραφεις στο forum. Και μετα μιλατε για λασπη! Τι σχεση εχω εγω με των φιλο σου τον δημοσιογραφο Κωστα που εφαγε ξυλο απο καποιους καπου;

Εγω απλα εκφερω την γνωμη μου για την μονομερη διαστρεβλωση που διαπρατουν καποιοι δημοσιογραφοι. Γραφω μαλιστα παντα βαση στοιχειων, και προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος. Τιποτα παραπανω! Ουτε σε καμια οργανωση ειμαι, ουτε στους δρομους βγαινω να δειρω οποιονδηπωτε.

Εμενα νομιζεις οτι περιμενει καποιος. To blog μου το διαβαζουν 30-50 ανθρωποι την ημερα. Ο Ονισενκο γραφει στην Καθημερινη που διαβαζουν εκατονταδες χιλιαδες ανθρωποι συμπεριβλαμβανομενου και εμου.

Τραβα αλλου να βγαλεις τα απωθημενα σου! Επειδη το blog δεν χωρα ατομα του δικου σου διανοητικου επιπεδο θα σε παρακαλεσω να μην ξαναγραψεις εκτος και εαν εχεις κατι ουσιωδες να πεις

Dead_Poet 27 Μαΐου 2009 - 8:13 μ.μ.  

Ο καθενας κρινεται απο τα γραφομενα του αγαπητε... Αν δε θελεις να σε κρινουν (οπως κρινεις εσυ) τοτε να μην εκθετεις δημοσια τις φασιστικες αποψεις σου γιατι εκτιθεσαι.

Κατα τα αλλα θα κανω copy-paste αυτα που γραφω σε οσα περισσοτερα φορουμ μπορω γιατι θελω απλα να σε κανω ρομπα καθοτι σου αξιζει...

Ελληνόψυχος 27 Μαΐου 2009 - 8:30 μ.μ.  

Ευχαριστω αγαπητε, διαφημιση μου κανεις! Συνεχισε ετσι, και ασ κρινει ο καθενας!

Ρομπα κανεις το εαυτο σου αλλα δεν εχει σημασια.

Ποιος ειπε οτι δεν θελω να με κρινουν;;; Παλι βλεπεις πραγματα τις φαντασιας σου! Τα σχολια ειναι ανοιχτα σε ολους! Απλα γραφε κοσμια και με ουσια!

Κρινε το περιεχομενο του αρθρου: τα επιχειρηματα, τις θεσεις και τα στοιχεια! Τα σχολια σου περιεχουν μονο χαρακτηρισμους στο προσωπο μου και προκαταληψεις! Σε τοσα σχολια δεν ειδα να γραφεις κατι επι του θεματος του αρθρου!

pikos 28 Μαΐου 2009 - 12:56 π.μ.  

Τί είπες τώρα... Την έπεσαν στον Κώστα; τον αδερφό της Ελένης; Ε, όχι αυτό παραπάει.
Κάθεται ο ΕΨ βρίσκει ένα στημένο άρθρο με "τυχαίους" περαστικούς και δίνει στοιχεία και γράφεις εσύ για τον Κώστα ποιον Κώστα τώρα που του την πέσαν κάποιοι.
Άσε τα παραμύθια ρε.
ΕΨ ο "άπλυτος" γράφεται με υ από την πλύση όχι από το πλήττω. Για δες ακόμα μήπως ο Λιανός ανήκει και στους κατοίκους του Βοτανικού. Από αυτούς όλα να τα περιμένεις.

Ελληνόψυχος 28 Μαΐου 2009 - 3:01 π.μ.  

Ωπα... έχεις απόλυτο δίκαιο Piko. Σκότωσα πολλές λέξεις: "άπλυτος" μαγκια, αποδεικνύω...! Όταν γράφω στα γρήγορα εν ώρα δουλειάς μου συμβαίνει συχνά.

Υποθέτω ότι ο Κώστας στον οποίο αναφέρεται ειναι ο αρθρογράφος της Καθημερινής, το άρθρο του οποίου σχολιάζω στην παρούσα ανάρτηση.

Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί, αλλά όπως και να έχει, εγώ επιλέγω να αντιδρώ στην προπαγάνδα μέσω της γραφής. Αντίδραση που ακολουθει δημοκρατικές αρχές. Φυσικά για κάποιους δήθεν "δημοκράτες" η οποιαδήπωτε διαφωνία ανακάμπτεται με την απόδοση των συνηθισμένων κοσμιτικών επιθέτων.

Συνήθως δεν δίνω σημασία, αλλά εδώ έπρεπε να διευκρινίσω κάποια πράγματα. Ειδικά όταν λέγονται διάφορα ερήμην μου. Αυτή και εάν είναι άνανδρη τακτική.

Σχετικά με τον Λιανό... πρόκειται για κάτοικο Κυψέλης.

Να είσαι καλά φίλε!

Ανώνυμος 29 Μαΐου 2009 - 8:50 μ.μ.  

kala kaneis kai ta xoneis

ayto einai akoma xeirotero , des

http://www.greektechforum.com/forums/showthread.php?t=8942

Ανώνυμος 30 Μαΐου 2009 - 12:44 π.μ.  

re file de leei tora na grafi tetia. i ellada eprepe na paei me ton Aksona kai na einai san germania tora. ine an8ellinas sigura. prepei na to grapsis ayto gia ton aksona.

babis88

©licka 30 Μαΐου 2009 - 7:22 μ.μ.  

Με την ίδια λογική που οι αγανακτισμένοι πολίτες της Πάτρας όταν τους έσπαγαν τις περιουσίες, βαφτίστηκαν φασίστες και χρυσαυγίτες, τώρα βαφτίζονται τα ίδια οι Έλληνες που κοντεύουν να εκλείψουν στον Αγ. Παντελεήμωνα.

Οφείλω πάντως να ομολογήσω ότι το ψηφοδέλτιο του Ξύριζα, σφύζει από ανθρώπους του πνεύματος.. Σχεδόν όλοι ανεπάγγελτοι. Αλλά είπαμε.. εδώ ο,τι δηλώσεις είσαι.