Οι γελοιότητα της ΖΟΥΓΚΛΑΣ δεν έχει όριο. Περιπολικά και σουβλάκια.

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2009


Φένεται ότι στέρεψαν οι είδησεις για τον "κίτρινο Τύπο" του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου τελευταία, και δημοσιέυουν ότι "να ´ναι"! Δεν εξηγήται αλλίως το παρακάτω άρθρο με τίτλο:

"Χαλαρά στα "βρώμικα" η ΕΛ.ΑΣ. "

Το άρθρο προσπαθεί να σπιλώσει το λειτούργημα των πληρωμάτων των περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ, βασιζόμενο σε ένα βίνετο , "αποκλειστικό" και 'ντοκουμέντο". Ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζονται δύο αστυνομικοί οι οποίοι έχουν κάνει στάση σε ένα σουβλατζίδικο για να φάνε ένα σουβλάκι. Το σπουδαίο βίντεο-σοκ συνοδεύουν και δυο φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι οι αστυνομικοί είχαν υποπέσει στο παράπτωμα να παρκάρουν το περιπολικό τους... έξω από το σουβλατζίδικο!

"Και μη θεωρήσετε ότι οι αστυνομικοί απλά πείνασαν και θέλησαν να αγοράσουν σουβλάκια για τον… δρόμο.

Ο χρόνος παρουσίας τους στο συγκεκριμένο κατάστημα ήταν τουλάχιστον είκοσι λεπτά της ώρας."

Οι αστυνομικοί κάθησαν στο σουβλατζίδικο ... είκοσι λεπτά! Να υποθέσουμε ότι πέντε λεπτά έκανε ο σουβλατζής να ετοιμάσει το βραδυνό τους, και 15 ο-λ-ό-κ-λ-η-ρ-α λεπτά η κατανάλωση! Απαράδεκτα πράγματα... να υποθέσουμε ότι οι δημοσιογράφοι της Ζούγκλας τρώνε εν πλω, ή απλά, δεν τρώνε ποτέ εν ώρα εργασίας...

Η απάντηση αστυνομικού για την κατάντια αυτών που θέλουν να ονομάζονται δημοσιογράφοι:

"Ως αστυνομικός θα ήθελα να αναφερθώ στο ρεπορτάζ με τα σουβλάκια…

Καταδικάστε μας και ξεφτιλίστε μας. Αλλά κάντε το όταν ακούσετε και την άλλη πλευρά.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανένας εργαζόμενος που δεν θέλει 15 με 20 λεπτά να καθίσει να φάει σαν άνθρωπος εν ώρα εργασίας.

Εκτός αν διαφέρουμε από όλους τους υπόλοιπους. Κατακρίνετέ μας όταν έχουμε κάτι επείγον και σοβαρό και το γράφουμε. Ναι. Όχι σε μια ανθρώπινη στιγμή. Αν νομίζετε ότι είναι λάθος να τρώμε εν ώρα υπηρεσίας ή θεωρείτε ότι υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για εμάς για να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα, να το υποδείξετε.

Επίσης, εάν πιστεύετε ότι ένας αστυνομικός Τμήματος ή Άμεσης Δράσης ή οποιασδήποτε άλλης μάχιμης υπηρεσίας δουλεύει μόνο 8 ώρες, κάνετε λάθος.

Την επόμενη φορά που θα αναρτήσετε τέτοιο ρεπορτάζ, σκεφτείτε λίγο αυτά που γράφω. Αν νομίζετε ότι με το διασυρμό μας θα πετύχετε καλύτερη Αστυνομία, κάνετε λάθος.

Συμπληρωματικά σας αναφέρω ότι πριν την Αστυνομία εργαζόμουν στον ιδιωτικό τομέα για επτά συνεχή έτη.

Ευχαριστώ και παρακαλώ για την κατανόησή σας".


Δυστυχώς καλέ μου άνθρωπε, τα τυχοδιωκτικά άτομα στα οποία απευθύνεσαι δεν καταλαβαίνουν απο ευγένειες!