Η Χρυσή Αυγή δεν "καπελώνει" την Συγκέντρωση ενάντια στην Λαθρομετανάστευση

Παρασκευή, 8 Μαΐου 2009

Δεν ανήκω στην Χρυσή Αυγή και διαφωνώ με αρκετές από τις πολιτικές θέσεις της ηγεσίας της. Παρόλα αυτά η Χρυσή Αυγή στελεχώνεται από μια δραστήρια ομάδα νέων ανθρώπων που αγαπούν την Ελλάδα.

Όσο πλησιάζει η ημέρα της συγκέντρωσης στην Ομόνοια ενάντια στην λαθρομετανάστευση, γίνεται λόγος για δήθεν "καπέλωμα" της συγκέντρωσης από το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Η αλήθεια είναι ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει "καπελώσει" καμία συγκέντρωση. Απλώς συμμετέχει σε αυτήν. Με μια απλή επίσκεψη στην ιστοσελίδα της (http://xryshaygh.wordpress.com/) μπορεί ο καθένας να δει το φυλλάδιο της (επάνω δεξιά) το οποίο δεν περιέχει καμία πολιτική ταυτότητα.Εάν μάλιστα κάποιος πιέσει επάνω στην εικόνα οδηγείται στο επίσημο φυλλάδιο της επιτροπής των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα.


Μιλώντας για καπελώματα το μόνο που καταφέρνουμε έιναι να δημιουργούμε ρήξη στο μέτωπο του αγώνα μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι! Δεν υπάρχουν περιθώρια για προστριβές!

Το ίδιο ψευδής έιναι και ο ισχυρισμός ότι οι Αναρχικοί δεν θα προβούν σε αντιδιαδήλωση εάν δεν είναι παρούσα η Χρυσή Αυγή στην συγκένρωση. Όμως σε αντίθεση αυτoύ του ισχυρισμού, οι Αναρχικοί και λαθρομετανάστες προέβησαν στην δική τους αντισυγκέντρωση ενάντια στην πρώτη συγκέντρωση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, παρότι η Χρυσή Αυγή δεν συμμετείχε επίσημα και οργανωμένα.


Το μόνο που καταφέρνουν οι βολές εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι να αναπαράγουν την προπαγάνδα αυτών που επιδιώκουν να στιγματίσουν την αντίσταση των Ελλήνων στην απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουν καθημερινά.

Τέλος, σχετικό είναι και το θέμα της περιφρούρησης του χώρου. Είναι γεγονός ότι οι Αναρχικοί θα επιχειρήσουν να ματαιώσουν την συγκέντρωση μέσω της κατάληψης του χώρου. Φυσικά μην περιμένετε από την αστυνομία να επιχειρήσει να τους αποτρέψει. Δυστυχώς, ούτε οι "απλοί"πολιτές έχουν την οργάνωση ή το σθένος να περιφρουρήσουν τον χώρο, ενάντια στους τραμπούκους. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να διασφαλίσει την περιφρούρηση. Αυτή είναι μια ρεαλιστική διαπίστωση.

Το τι πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή είναι δικό της δικαίωμα και επιλογή. Όλοι οι Έλληνες πρέπει και είναι ευπρόσδεκτοι στην συγκέντρωση ανεξαρτήτα από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και τις κομματικές τους προτιμήσεις. Το θέμα είναι πολύ μεγαλύτερο από τα ιδεολογικά όρια του εκάστοτε κόμματος και αφορά όλους τους Έλληνες.

Στο μεταναστευτικό δεν υπάρχει χώρος για μικροπολιτικές αψημαχίες!