Τράπεζες παρανάλωμα!

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2009Εχθές το πρωί ξεκίνησα να πάω στην τράπεζα της γειτονιάς μου για να διευθετήσω κάποιες υποχρεώσεις. Φθάνοντας στην γωνία ανακάλυψα ότι η τράπεζα … δεν υπήρχε πια. Το βράδυ που πέρασε τα γνωστά αναρχοαργόσχολα κακομαθημένα, κοινώς γκαζάκηδες, φρόντισαν να την κάνουν παρανάλωμα. Αργότερα έμαθα ότι το ίδιο βράδυ έκαψαν και άλλες δύο τράπεζες,και επιτέθηκαν σε ένα αστυνομικό τμήμα.

Επιπλέον το βράδυ της εξόρμησης τους έτυχε να καεί και το περίπτερο του 2 μηνών νεοϊδρυθέντος κόμματος του γνωστού υποκινητή των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, Πέτρου Κωνσταντίνου (Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο κτλ.), και προβοκάτορα παγκόσμιας κλάσης. Φαίνεται λοιπόν ότι τα στρατευμένα της ακροαριστεράς έκαναν και μια επίσκεψη από το περίπτερο, και μάλλον παρασύρθηκαν λόγω … κεκτημένης ταχύτητας. Έτυχε να είναι το ίδιο βράδυ πριν την παρουσία σε πρωινή εκπομπή του MEGA, της επικεφαλής του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Κατά τους "ανταρσύες", μάλλον τα “φασιστοειδή“ έκαψαν και τις τράπεζες. Περισσοτερα εδώ.

Τον περασμένο Δεκέμβρη είχαν κάψει και άλλες τρεις τράπεζες στην περιοχή. Εκτός του μήνα Δεκέμβρη, μόνο αυτό τον χρόνο οι χαβαλετζήδες της Εξαρχείων και των βορείων προαστίων, έχουν κάψει εκατοντάδες τράπεζες και μαγαζιά, ένα συρμό του ΟΣΕ και ότι άλλο... κάιγεται. Όλα αυτά έχουν στοιχίσει δεκάδες εκατομμύρια, παραγωγικές ώρες εργασίας, και φυσικά αμαυρώνουν την εικόνα της Ελληνικής κοινωνίας!

Ρε δήθεν επαναστάτες, έχετε σκεφτεί ποτέ τι κάνετε. Από την μια προασπίζετε την είσοδο των λαθρομεταναστών που παίρνουν εργονακτικές δουλειές από τους Έλληνες, σπρώχνοντας έτσι τον Έλληνα εργαζόμενο στις δουλειές γραφείου των 700 ευρώ. Έπειτα τις καίτε και αυτές!

Φυσικά η αστυνομία γνωρίζει ποιοι είναι. Τα στέκια τους είναι γνωστά. Παραμένει όμως άπραγη. Η απραξία και η ατιμωρησία ενθαρρύνουν τα “παλικάρια“ μας που δρουν πια κατά βούληση. Ο λόγος… γνωστός! Το πανεπιστημιακό άσυλο παραμένει! Το indymedia τάχα μου δήθεν δεν μπορούν να το βρουν. H Δίωξη Ηλεκρονικού Εγκλήματος τους χαιδεύει... με επίσημες δηλώσεις! Άσχετα εάν εγώ, ένας απλός πολίτης, με συνοπτικές διαδικασίες, έχω βρει δύο τουλάχιστον ονόματα αυτών που το έστησαν στο ΕΜΠ. Άσχετο το ότι τους γνωρίζει η δικαιοσύνη και έχουν απολογηθεί σχετικά με μηνήσεις για κάτι … σκοπευτήρια. Άσχετο το ότι οι ίδιοι στοχοποιούνται τώρα από το παλαιό τους τερατούργημα. . Οι εντολές για παθητική στάση της αστυνομίας… από υψηλά πολιτικά κλιμάκια. Η “κορυφή του παγόβουνου“ διαφαίνεται καλά, αλλά εμείς πορευόμαστε σαν να μην την βλέπουμε.

Κύριεεεε….. προκομένε Πα-πάκη, ως ψηφοφόρος της κεντροδεξιάς, εύχομαι να πάμε σύντομα σε εκλογές, και να βγει το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ! Τουλάχιστον τότε δεν θα αισθάνομαι την ντροπή που πρόδωσα την πατρίδα μου ρίχνοντας σας ψήφο στις προηγούμενες εκλογές. Πιστέψε με, δεν είμαι ο μόνος! Τουλάχιστον τότε θα μπορώ να πω: εντάξει ρε φίλε, κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ! κυβερνά ο Γιωργάκης! Επόμενο λοιπόν να είναι όλα μπορδέλον!

1 comments:

©licka 5 Ιουνίου 2009 - 6:50 μ.μ.  

Πεστα ρε Ελληνόψυχε!

Η ειρωνεία ξέρεις ποια είναι; Ότι όλοι αυτοί οι τενεκέδες, οι τεμπέληδες, οι τραχανοπλαγιάδες, οι αμόρφωτοι αυστραλοπίθηκοι, καίνε τις τράπεζες στις οποίες διατηρούν λογαριασμούς οι γονείς τους, τους οποίους αρμέγουν για να πάρουν βενζίνη για τα στουπιά..

Αν βρεις χρόνο πήγαινε διάβασε το καινούργιο post. Άντε γιατί πολλά μαζευτήκανε, και δεν έχω και φάρμακα για την πίεση.

Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς!

©