Η λάσπη του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ Ρήγα Αξελού προς τους κατοίκους του Άγιου Παντελεήμονα

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2009

Τα λόγια περιττεύουν! Μόνο που αποκαλεί την συνοικία του Αγίου Παντελεήμονα "κέντρο Αφγανών μεταναστών" αρκεί για να συμπεράνει κανείς την σύνέχεια, η οποία αποτελεί ρεσιτάλ κακοφωνίας. Ο Αξελός δίνει ρεσιτάλ προκατάληψης όταν εκτοξεύει χαρακτηρισμούς βασιζόμενος στην ιδιότητα του συνομιλιτή του ως πρόεδρο των εφέδρων! Ο άξεστος Ρήγας Αξελός δέχεται την ψήφο των συμπολιτών μας! Είναι δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αθηνών με την "Ανοικτή πόλη" του ΣΥΡΙΖΑ. Τους καλούμε όμως να σύνεχίσουν το έργο τους εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ διότι έτσι πολύ σύντομα θα ανήκουν στην εξωβουλευτική Αριστερά.

3 comments:

pikos 12 Ιουνίου 2009 - 7:46 μ.μ.  

Μιλάει γιατί είναι μακρυά οι Δημοτικές Εκλογές. Τελικά ένα από τα καλά των Ευρωεκλογών είναι ότι αραίωσαν οι εμφανίσεις Τσιπραίων, Αλαβάνηδων κλπ στην τηλεόραση. Βέβαια από την άλλη βγαίνουν όλοι οι b-stars, όπως ο Αξελός, η Βήχου που είναι εξίσου εκνευριστικόι.

Ελληνόψυχος 12 Ιουνίου 2009 - 9:46 μ.μ.  

Η ίσως ακόμη περισσότερο. Δεν είνα όμως μόνοι τους. Και τα b-star στελεχη των μεγάλων κομμάτων δίνουν ρεσιτάλ βλακείας και αντιπάθειας μετά τις ευρωεκλογές. Ειδικά αυτοί που ανήκουν στην ΝΔ.

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2015 - 7:42 μ.μ.  

ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΤΕ ΡΕ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΣΟ Η ΕΛΛΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ Η ΠΟΤΑΜΙ Η ΡΥΑΚΙ ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΙΡΙΖΑ ΜΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Κ.Λ.Π ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΟΝΙΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΙΚΗ ΔΟΥΛΙΚΗ ΖΩΗ ΨΗΦΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΛΔ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΥΡΙΖΑ ΔΛΔ ΞΕΠΟΥΛΙΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΔ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΚΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΠΡΟΤΕΤΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΜΝΥΜΟΝΙΟΥ ΚΟΙΝΟΣ ΨΗΦΗΣΤΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ -ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΚΛΑΥΤΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΗΦΗΛΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΠΟΙΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ