Με τέτοιους Στρατηγούς, ποιός "χρειάζεται" Τούρκους σε Νατοϊκά Στρατηγεία;

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2009Πριν λίγο καιρό πραγματοποιήθηκε στον Πειραϊκό Σύνδεσμο μια εκδήλωση με ομιλιτές γύρω από τα Εθνικά θέματα. Στην εκδήλωση έδωσε ομιλία ο Δρα Δημήτριος Σμοκοβίτης. Η ομιλία του επικεντρωνόταν στο ζήτημα των Ορθόδοξων Πατριαρχείων και τις Eλληνοτουρκικές σχέσεις. Η ομιλία του σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από το κοινό καθότι εκτός των άλλων παρίσταντω και αρκετοί Κωνσταντινουπολίτες που έχουν γνώση του θέματος. Ποιές ήταν οι κύριες θέσεις του ομιλητή;

Διαβάστε και θα επλαγείτε. Θα εκπλαγείτε ακόμη περισσότερο όταν θα μάθετε την ιδιότητα του εν λόγω κυρίου.

Ο Δρα Σμοκοβίτης:

Αμφισβήτησε την Οικουμενικότητα του Πατριαρχείου.

Υποστήριξε ότι ο Πατριάρχης Αθηναγόρας ήταν πιόνι των Αμερικανών.

Διερωτήθηκε ποιός ο λόγος ύπαρξης των υπόλοιπων Πατριαρχείων καθώς και των Πατριαρχείων γενικώς.

Αναρωτήθηκε ποιός είναι ο λόγος να μην υπάρχει στην Eλλάδα Θεολογική Σχολή έναντι του να επιδιώκει η Ελλάδα να επιτρέψει η Τουρκία την λειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης;

Δήλωσε ότι η Θεολογική Σχολή της Χάλκης είναι το μεγαλύτερο κακό που θα μπορούσε να έχει συμβεί στον Ελληνισμό!

Απεκάλεσε Τούρκο τον Οικουμενικό Πατριάρχη!

Τέλος αμφισβήτησε την Ελληνικότητα της Ρωμιοσύνης και των Ελλήνων της Κύπρου!

Ο Δρα Δημήτριος Σμοκοβίτης είναι καθηγητής στην Στρατιωτική Ακαδημία, στην Σχολή Εθνικής άμυνας, καθώς και στο ΤΕΙ Πειραιά. Eίναι ερευνητής στην Ελληνική Εταιρία Στρατηγικών Ερευνών, ...και το καλύτερο, είναι... απόστρατος Στρατηγός!

Έλληνας Στρατηγός ... όχι Τούρκος!


Προς όσους δεν γνωρίζουν. Βάση του Τουρκικού νόμου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης της Κωνσταντινούπολης πρέπει να έχει Τουρκική υπηκοότητα. Επίσης η επιβίωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου είναι άμεσα συνδεδεμένη με την Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Στην περίπτωση πoυ δεν επαναλειτουργήσει η Σχολή, το Πατριαρχείο θα μείνει "ακέφαλο". Αν "χαθεί" το Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη τότε το πιθανότερο είναι ότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο να μεταφερθεί στην Ρωσία, την χώρα με τον μεγαλύτερο πληθυσμό Ορθόδοξων Χριστιανών. Έτσι θα έχει σβήσει μια παράδοση αιώνων καθώς και ο Ελληνικός χαρακτήρας της Ορθοδοξίας.


Βέβαια, δεν πρέπει να μας εκπλήσει το γεγονός. Ας θυμηθούμε ότι το 2004-2005 η Στρατιωτική ηγεσία της χώρας κατακεραύνωσε επίλεκτους άνδρες των Καταδρομών σε στημένο στρατοδικείο μόνο και μόνο για να διασκεδάσει τις ψευδείς και κακόβουλες δημοσιεύσεις του ψευδοπροοδευτικού δημοσιογράφου της Ελευθεροτυπίας, Σταύρου Μπαλάσκα. Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τότε αποτελούσαν σοβαρές ενδείξεις ως προς το ότι τα ανώτατα στελέχη του στρατεύματος βρίσκονταν ήδη στην υπηρεσία του ψευδοπροοδευτισμού.

Ήταν τότε που καλωσόριζαν στην χώρα λαθρομετανάστες και την ίδια στιγμή έδιωχναν από το Σώμα και εξευτέλιζαν τους επίλεκτους φύλακες των συνόρων μας! (Τα περισσότερα μέρη της ιστορίας αυτής καταγράφηκαν σε άρθρο του περιοδικού Στρατηγική και μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.)

3 comments:

©licka 3 Ιουλίου 2009 - 9:11 π.μ.  

Καλά πως έφτασε αυτός στο βαθμό του στρατηγού; Με κριτήριο τη μαλακία τις μοιράζουν τις προαγωγές;;;

©

Ελληνόψυχος 3 Ιουλίου 2009 - 4:55 μ.μ.  

:)!

Και δεν ειναι απλός στρατηγός. Θεωρειται απο τους κορυφαίους ερευνητές γεωστρατηγικής στην Ελλάδα. Έαν κάνεις ένα google search με το όνομα Dimitrios Moskovitis θα βρεις πλήθος δημοσιεύσεων.

©licka 4 Ιουλίου 2009 - 11:37 π.μ.  

Καλά, άστο, γιατί τα νεύρα μου δεν είναι και σε καλή κατάσταση..

©