Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. σε τηλεφωνική επικοινωνία με την "Ελευθεροτυπία"

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2009


Από την "Ελευθεροτυπία"

Η ..."Eπαναστατική Aπελευθερωτική Δράση" ανέλαβε σύμφωνα με τηλεφώνημα αγνώστου χθες στις 23.00 το βράδυ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ την ευθύνη για την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στα γραφεία του ΛΑΟΣ στην Αγία Παρασκευή.

"...Η χθεσινή συνεργασία ΜΑΤ και φασιστών που επιτέθηκαν στη διαδήλωση αλληλεγγύης στους μετανάστες αποτελεί συνέχεια των ρατσιστικών πογκρόμ, των συλλήψεων, των ξυλοδαρμών και των απελάσεων που διεξάγουν το κράτος και οι λακέδες του. Η δήθεν επιτροπή κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα είναι μια ομάδα φασιστοειδών που κατευθύνεται από το κράτος, Οι επίσημοι και ανεπίσημοι κατασταλτικοί μηχανισμοί θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους. Ο αγώνας συνεχίζεται...", είπε ο άγνωστος πριν κλείσει το τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το απόγευμα έξω από τα γραφεία του ΛΑΟΣ στην Αγία Παρασκευή είχε τοποθετηθεί ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό από το οποίο προκλήθηκε ανάφλεξη η οποία κατέστρεψε την πόρτα των γραφείων.

Η πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο δε χρειάστηκε ωστόσο, να παρέμβει.

http://www.enet.gr


Σχόλιο ΕΨ:


Μάλλον η τηλεφώνικη συνομιλία διαδραματίστηκε κάπως έτσι:


"- Έλα σύντροφε Πιτς Πιτς όλα εντάξει,.. τον φάγαμε τον "αστακό", σου στέλνω τώρα και τα "σκαφάκια" με την περιστέρα... "

"- Σπασίμπα ψηλέ... και όπως είπαμε το βράδυ για καφέ... και μην ξεχάσεις την "απόδειξη" για το "ριχτάδικο", το πιασες, κατάλαβες;"


"- Ναι ρε σύντροφε Πιτς Πιτς."


Για όσους δεν κατάλαβαν, στην συγκεκριμένη εφημερίδα τυγχάνει να εργάζονται άτομα τους αναρχοαριστερού χώρου. Και όχι όποιοι κι όποιοι. Άτομα σε ΣΟ κεντρικών μέσων "αντιπληροφόρηρησης". Δεν έχει σημασία ποιοί είναι, αλλά να μην νομίζουν ότι τρώμε και κουτόχορτο.

Παρακόλουθήστε κα ένα ενημερωτικό βίντεο για την εφημερίδα από τον HellasOrthodoxy να πάρετε μια γεύση από βερύκοκο.