Παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας Ένοχη ανοχή Καραμανλή και Ντόρας

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2009

Αναδημοσίευση από τον Κωσταντίνο

Βαρύ ατόπημα του Νίμιτς κατά της κυβέρνησης Καραμανλή


Παρέμβαση στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις έκανε ο κύριος Νίμιτς, όταν ζήτησε για πρώτη φορά να συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κύριο Γιώργο Παπανδρέου. Χωρίς να υπάρχει προηγούμενο, αλλά κυρίως, κινούμενος εκτός δικαιοδοσίας, ο διαπραγματευτής του ΟΗΕ, κύριος Νίμιτς, ενημέρωσε τον κύριο Παπανδρέου για τις εξελίξεις των συνομιλιών Ελλάδας – Σκοπίων για το θέμα της ονομασίας!...

Γιατί όμως ο μέχρι χθες απλησίαστος και «μουγγός» Νίμιτς άλλαξε την τακτική του, παραβιάζοντας και τον τρόπο με τον οποίο έχει ενταλθεί να κινείται; Η κίνηση αυτή του διαπραγματευτή αποτελεί προσωπική του επιλογή ή ουσιαστικά εκτελεί εντολές που του μεταφέρθηκαν από τους προϊσταμένους του; Σαφέστατα, ο κύριος Νίμιτς είναι ένας υπάλληλος, ανώτερος μεν, αλλά υπάλληλος, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να λειτουργήσει έξω από το πεδίο και τις εντολές που του έχουν δοθεί.

Έτσι, οι «κακές γλώσσες» για σύντομη εκλογική διαδικασία στις αρχές Σεπτεμβρίου, δείχνουν να δικαιώνονται, γιατί η ενημέρωση αυτή του κυρίου Παπανδρέου μόνο ως ενημέρωση στην διάδοχη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή μπορούν να εκληφθούν. Άσχετα με το αν ο Καραμανλής θα κάνει εκλογές τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, η κίνηση αυτή του κυρίου Νίμιτς αποτελεί ευθύ παρεμβατισμό στα εσωτερικά της χώρας, κρίνοντας μάλιστα ακόμη και την εκλογική διαδικασία!!!

Η συνέχεια στο blog "Ας μιλήσουμε επιτέλους"