Χρεωθείτε όσο μπορείτε!!! Έρχεται το ΠΑΣΟΚ!!!

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2009


"Θ. ΣΙΑΦΑΚΑΣ: Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο; Με τα δάνεια των πολιτών, τα νοικοκυριά είναι καταχρεωμένα, το ξέρετε.

Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ: Βεβαίως.

Θ. ΣΙΑΦΑΚΑΣ: Θα υπάρξει επιμήκυνση, αυτό που έχετε πει, του χρόνου αποπληρωμής ή αν θα υπάρξει πάγωμα των δόσεων.

Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ: Θα υπάρχει δέσμη μέτρων, ενώ τα τρία σχέδια νόμου που έχουμε καταθέσει στη Βουλή ως προτάσεις νόμου, θα γίνουν πράξη. Δίνεται η δυνατότητα στους υπερχρεωμένους δανειολήπτες, όχι μόνο να ρυθμίσουν τα χρέη τους αλλά και για συγκεκριμένες περιπτώσεις μέσω δικαστηρίων να απαλλαγούν πλήρως από αυτά εάν δεν μπορούν να καλύψουν λόγω έκτακτων συνθηκών πρακτικές τους ανάγκες.

Θ. ΣΙΑΦΑΚΑΣ: Θα στείλετε τον κόσμο στα δικαστήρια δηλαδή;

Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ: Αν δεν έχετε δει το σχέδιο νόμου είναι στο διαδίκτυο, είναι μέσω Ειρηνοδικείων, έχει κατατεθεί στη Βουλή, έχει περάσει Γενικό Λογιστήριο και θα γίνει νόμος του κράτους εάν λαού θέλοντος, το ΠΑΣΟΚ έρθει στην κυβέρνηση."

Πηγή: pasok.gr

Το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου ονομάζεται και οικονομικό ΠΑΚΕΤΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ!

Και η κ. Κατσέλη συνεχίζει:

"Θ. ΣΙΑΦΑΚΑΣ: Μπορούμε να τον προσδιορίσουμε αυτόν τον δανεισμό; Μπορούμε να έχουμε μια εικόνα;

Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ: Με την κατάθεση του προϋπολογισμού θα σας είναι γνωστό. Αλλά θα υπάρξει οπωσδήποτε εμπροσθοβαρώς μια αύξηση του δανεισμού έτσι ώστε να πληρώσει το δημόσιο τα χρωστούμενα σε πολλές κατηγορίες επιχειρήσεων και οφειλετών και σε ασφαλιστικά ταμεία, να καθαρίσει το τοπίο, διότι αυτή τη στιγμή το τοπίο δεν είναι καθαρό.

Θ. ΣΙΑΦΑΚΑΣ: Άρα παλιά μου τέχνη κόσκινο κα Κατσέλη. "

Πηγή: pasok.gr


Aαααα, γι αυτό το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την άυξηση του... Δημόσιου χρέους μέσω του υπέρογκου δανεισμού! Σε ποιες επιχειρήσεις χρωστά άραγε το Δημόσιο; Μήπως στις ... Δημόσιες, ή μήπως σε αυτές που έχουν αναλάβει τα ... δημόσια έργα. Κάποια Ακτώρ μήπως;

ΕΨ