Οι Αλβανοί ψηφίζουν!

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2009

Προ ημερών είχα μια συνομιλία με μια Αλβανίδα. Έμεινα έκπληκτος όταν με πληροφόρησε ότι θα ψηφίσει στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, και μάλιστα θα επιλέξει την Νέα Δημοκρατία διότι την βοήθησε πολύ με τα... χαρτιά της! Είναι άγνωστο πόσες χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις Ελληνοποιημένων Αλβανών υπάρχουν. Είναι φυσικό να ψηφίζουν ΝΔ όταν είναι οι κερδισμένοι της οικονομικής κια μεταναστευτικής πολιτικής της!!!

Φυσικά αυτά οφείλονται στον νόμο Ν. 3284/2004 που αφορά τον νέο Κώδικας Ελληνικής Ιθαγένειας (ΦΕΚ 217, τ. Α΄) που πέρασε η ΝΔ το 2004! Εκεί αναγράφεται ότι:

"Για τον αλλοδαπό που είναι αλλογενής απαιτείται επιπλέον να: α) Διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα δέκα συνολικά έτη την τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης." (περισσότερα)

Τα ίδια έκανε το ΠΑΣΟΚ με τους εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνοποιημένους δήθεν παλλινοστούντες Ρωσοπόντιους στις εκλογές του 2000! Τελικά φαίνεται πως η Νέα Δημοκρατία έχει αντιγράψει το ΠΑΣΟΚ σε κάθε πιθανή απατεωνιά! Ποιός ξέρει, ίσως οι ομάδες αυτές των ψηφοφόρων να είναι το κρυμμένο χαρτί στο μανίκι του Κώστα Καραμανλή! Πόσο επιρρεάζουνται άραγε οι αποφάσεις στην εξωτερική και την εσωτερική πολιτική από την γνώμη αυτών των νέων "ψηφοφόρων";

Φυσικά σε όλα αυτά, η μεγάλη χαμένη είναι όπως πάντα η πατρίδα μας η οποία όμως δεν μαθαίνει ΠΟΤΕ από τα παθήματα της, στην μακρά Ιστορίας της!(σσ. η συγκεκριμένη κυρία δεν ήταν Βορειοηπειρώτησα αλλά βέρα Αλβανίδα!!!)

2 comments:

Ανώνυμος 19 Δεκεμβρίου 2009 - 12:34 π.μ.  

Α)Ειμαστε Ελληνο-Ποντοιοι αγραμματε και οχι "Ρωσο-Ποντιοι".
Β)Ποιος εισαι συ που θα μας λες ετσι ,ψαξε καλυτερα την καταγωγη σου γιατι δεν φαινεσαι καθολου Ελληνας.
Γ)Κανενας Ελληνας που γνωριζει τη ιστορια δεν μας ονομαζει ετσι.Μονο οι μη Ελληνες και βαρβαροι σαν εσενα το κανουν αυτο.

Ελληνόψυχος 19 Δεκεμβρίου 2009 - 3:28 π.μ.  

Α)Τι λες ρε κομπλεξικέ; Αυτό σε πείραξε!

Β) 10 εκατομύρια έλληνες Ρωσοπόντιους σας λένε!

Γ) Αν είμαι εγώ βάρβαρος και αγράμματος καλύτερα να πας από εκεί που ήρθες!