Δίωξη της Χρυσής Αυγής επιθυμεί ο Χρυσοχοΐδης

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2009


Από το "Π.Σ. Θερμοπύλαι"

Χρυσοχοΐδης: "Έχω και εγώ φίλους αντιεξουσιαστές..."

Πάνω που λέγαμε ότι πάει να κάνει σωστή δουλειά ο Χρυσοχοΐδης στο Υπουργείο "προστασίας του πολίτη" με τις σκούπες στα Εξάρχεια άρχισαν οι περίεργες δηλώσεις. Δεν ξέρουμε αν ο κ. Υπουργός νιώθει ένοχος για τις επιχειρήσεις στα Εξάρχεια και θέλει να δικαιολογηθεί στους φίλους του αναρχικούς όπως δηλώνει:"Έχω και εγώ φίλους αντιεξουσιαστές, είμαστε υπέρ της διακίνησης των ιδεών και συζητάω μαζί τους". Από την άλλη θα έρθει το πιστοποιητικό πολιτικό φρονημάτων αφού κατά τον κ.Χρυσοχοΐδη όσοι έχουν σχέση με την Χρυσή Αυγή η οποία όπως δηλώνει πρέπει να τεθεί εκτός νόμου θα αποτάσσονται!

Δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης: «Ο Άρειος Πάγος έπρεπε να έχει θέσει τη Χρυσή Αυγή εκτός νομικού πλαισίου» και συνέχισε «Όποιος αστυνομικός ή λιμενικός ακουμπήσει ξανά –κατά παράβαση του Συντάγματος- οποιονδήποτε πολίτη, τότε θα φεύγει με δική του εντολή από το σώμα. Το ίδιο θα συμβαίνει και με τους αστυνομικούς για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία ότι έχουν φίλο ή συνεργάζονται με την "Χρυσή Αυγή"»

Εδώ τίθενται μερικά μεγάλα ζητήματα.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης επικρίνει αποφάσεις του ανώτατου δικαστηρίου της Ελλάδος. Αυτό κ. Χρυσοχοΐδη δεν είναι εκτροπή από το δημοκρατικό μας πολίτευμα;

Ο κ. Χρυσοχοΐδης θα διώξει απο τα σώματα ασφαλείας όσους έχουν φίλους ή συνεργάζονται με την Χρυσή Αυγή. Μα τί λέτε κ. Χρυσοχοΐδη! Δηλαδή οι Αστυνομικοί θα πρέπει να ζητήσουν από τους φίλους τους πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων! Δηλαδή με άλλα λόγια ο κ. Χρυσοχοΐδης μπορεί να έχει φίλους ακροαριστερούς αντιεξουσιαστές και να συνομιλεί μαζί τους ενώ οι αστυνομικοί δεν μπορούν να έχουν φίλους που να ανήκουν στη Χρυσή Αυγή!

Θα διωχθούν από τα σώματα ασφαλείας όσοι συνεργάζονται με την Χρυσή Αυγή. Αν εννοείται συνεργασία την μη σωστή εκτέλεση των καθηκόντων τους επηρεαζόμενοι από τις πολιτικές πεποιθήσεις τους συμφωνούμε. Το ίδιο όμως ισχύει και με τους αστυνομικούς που συνεργάζονται με αναρχοαριστερές οργανώσεις. Με αυτούς τι θα γίνει; Αν εννοείται όμως αυτούς που μετέχουν ενεργά ή μή στην Χρυσή Αυγή και δεν έχουν προβεί σε κάποια παράνομη ενέργεια γιατί θα τους διώξετε; Για να τους προφυλάξετε μην κάνουν κάποια παράνομη ενέργεια στο μέλλον;

Αυτά αν γίνουν πράξεις θα οδηγήσουν την χώρα κάτω από ένα ολοκληρωτικό καθεστώς. Δυστυχώς οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν πριν των 100 ημερών διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλει το ΠΑΣΟΚ...


Σχόλιο ΕΨ:


Εκ του αποτελέσματος οι σκούπες του κ. Χρυσοχοΐδη είναι ένα διαφημιστικό τρυκ για τα μάτια του κόσμου. Οι αστυνομία γνωρίζει καλά ποιοι είναι οι αυτοαποκαλούμενοι αντεξουσιαστές που προκαλούν τις καταστροφές, τα στέκια που συχνάζουν, και το δίκτυο υποστήριξης και επικοινωνίας. Ένα πραγματικό μέτρο θα στρεφόταν προς αυτά τα άτομα, των οποίων η συμμετοχή σε εγκληματικές πράξεις είναι γνωστή, και θα ανέβαζε κατά πολύ τον αριθμό των συλλήψεων. Το πιθανότερο είναι ότι η παρουσία της αστυνομίας στα Εξάρχεια στέλνει ένα μύνημα στους πολίτες και όχι τους αντιεξουσιαστές επιδιώκοντας να καρπωθεί αλλά και να δικαιολογήσει την αντιεξουσιαστική σιγή που πιθανότατα θα ακολουθήσει.

Πιστεύει κανείς ότι το ΠΑΣΟΚ θα θελήσει να στραφεί ενάντια σε ένα δίκτυο ανθρώπων των οποίων οι ενέργειες και η προβολή από τα ΜΜΕ οδήγησαν το κόμμα ξανά στην εξουσία;

Αντιθέτως οι δηλώσεις που συνόδευσαν τα μέτρα, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μέσω των μέτρων ο υπουργός επιθυμεί να δικαιολογήσει την ποινικοποίηση του Εθνικιστικού χώρου. Την στιγμή που το κράτος θα συνεχίσει να κάνει τα στραβά μάτια σε αυτούς που τόσα χρόνια καίνε και ρημάζουν. Αν θέλει να σκουπίσει πραγματικά το κέντρο της Αθήνας από τα αργόσχολα "αποβράσματα", ας στείλει ο υπουργός τις διμοιρίες κατά Πολυτεχνείο και Νομική μεριά! Οτιδήποτε λιγότερο είναι απλός θεατρινισμός!!! Επιπλέον, αν υπήρχε δικαιοσύνη σε αυτή την χώρα, τότε το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να είναι το κόμμα που θα εβρίσκετω στην παρανομία για την άνευ προηγουμένου κατάχρηση του δημόσιου χρήματος που διεπραξαν τα στελέχη του κατά τη διακυβέρνηση του.

Όσο για το περιεχόμενο των εξαγγελειών Χρυσοχοΐδη θα προσθέσω μόνον ότι η ποινικοποίηση της Χρυσής Αυγής σε συνδιασμό με τα αντιεθνικά μέτρα του ΠΑΣΟΚ θα έχει ως μοναδικό αποτέλεσμα την δραματική αύξηση των υποστηρικτών της. Παρότι δεν ανήκω στην οργάνωση και με χωρίζουν αρκετά από τον εθνικοσοσιαλισμό, δεν κρύβω ότι σε μια τέτοια περίπτωση το πατριωτικό ιδεώδες που ενώνει όλους μας, θα με ωθήσει σε πλήρη συμπαράσταση με τους "διωκόμενους". Πιστεύω ότι δεν θα είμαι μόνος σε μια τέτοια αντίδραση.

Αλλά εντέλει μόνο στην πλάκα μπορεί να εκλάβει κάποιος τις αντιδημοκρατικές και αντισυνταγματικές δηλώσεις ενός πολιτικού που είναι γνωστός για την αερολογία και τα μεγάλα λόγια του. Στην περίπτωση που κάποιος θελήσει να λάβει σοβαρά τέτοιες δηλώσεις τότε η μόνη απάντηση που αρμόζει είναι... Μολών λαβέ!

ΕΨ

3 comments:

psy 13 Οκτωβρίου 2009 - 3:08 π.μ.  

Eixes dikeo telika..
Gia ta matia tou kosmou..

Kai to kalitero..
Apo thn mia epikalite to suntagma apo thn ali litourgei antisuntagmatika kai antidimokratika..

Ελληνόψυχος 13 Οκτωβρίου 2009 - 4:05 μ.μ.  

Δυστυχώς αυτό πιστεύω και εγώ. Σε άλλες περιοχές οι περιπλίες γίνονταν εδώ και μήνες. Τώρα απλά άρχισαν και στα Εξάρχεια. Μην πιστεύες στα πέρι "άβατου". Αυτό δεν υπήρχε ποτέ, μιας και τα ΜΑΤ ήταν πάντα δυο δρόμους πιο κάτω.

Το ίδιο συνέβει και με το ιντυμιντια. Τα άτομα πίσω από το ιντυμιντια είναι γνωστά στην Δίωξη με ονοματεπώνυμα κτλ. Παρόλα αυτά το Υπουργείο δεν εκτελεί την ίδια του την απόφαση που θέλει την παύση της ιστοσελίδας. Η απόφαση αυτή βγήκε για τα μάτια του κόσμου. Το ίδιο πιστεύω ότι θα συμβεί και με τις περιπλίες στα Εξάρχεια. Θα κάτσουν λίγο καιρό στα αυγά τους τα καλόπαιδα για να φανεί πολύς ο Χρυσοχοίδης, και όλα καλά.

Εξάλλου επί Χρυσοχοίδη η τάξη διατηρούταν μέσω συνενόησης του τότε αρχηγού της Αστυνομίας με τους Αναρχικούς με τους οποίους είχε επαφές. Όχι μέσω της σκληρής αστυνόμευσης. Πιστεύω ότι κάπου εκεί θα οδηγηθούμε και πάλι. Δεν πρόκειται όμως να πειράξουν το άσυλο, και την τρομοκρατία που ασκούν εντός αυτού.

Ανώνυμος 14 Οκτωβρίου 2009 - 10:28 π.μ.  

Πολλές και σημαντικές οι συζητήσεις για την άνοδο της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη. Πολλές και για τις παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής σε περιοχές όπως του Άγιου Παντελεήμονα, με σκοπό την υπεράσπιση της καθαρότητας του «ελληνικού έθνους» από τους μετανάστες που προωθούν τοπικές και υπερτοπικές μαφίες εβραϊκού, μασονικού κλπ τύπου τις οποίες «υπερασπίζεται συλλήβδην η αριστερά»…

Στην γραφική (κατά τα άλλα) αυτήν κουβέντα όμως, στην οποία αναπαράγεται και μέρος της κλασσικής επιχειρηματολογίας των ακροδεξιών, που παρουσιάζουν τον εαυτό τους όχι ως αντιπροσώπους μα ως κομμάτι του λαού και όλους τους υπόλοιπους ως «ξενιστές», ως ξένα σώματα που τρώνε συνωμοτικά τα ιερά του λαού σπλάχνα…, αξίζει να θίξουμε μια παράμετρο που αναμετράται με την δική τους λογική σε ένα πεδίο που δεν θέλουν ν’ αγγίζουν…

Γιατί την ίδια ώρα που καταγγέλλουν το σύνολο του πολιτικού κόσμου και ιδίως της αριστεράς ως… μασόνους, έχουν πάρει οι ίδιοι την ονομασία τους από ένα από τα γνωστότερα τεκτονικά ερμητικά τάγματα, αυτό της «Χρυσής Αυγής»... Το ανήκoν στον Αγγλικό (μπα! Εθνοκεντρισμός!) ελευθεροτεκτονισμό τάγμα, ονομασμένο από μια ευρωπαϊκή αποκρυφιστική αίρεση του 17ου αιώνα, με ιδρυτή τον Wynn Westcott (1848-1925), υπογράφει τον Μάρτη του 1888 συμφωνία με τους Ροδόσταυρους κι επαναφέρει την ενωχιανή μαγεία στον αγγλικό αποκρυφισμό, συνδεδεμένη με τον Ελιφάς Λεβί. Αποκρυφισμός που τόση γοητεία εξασκούσε σε μυαλά όπως του Χίτλερ και του Ες, αποδεικνύοντας πως όταν κάτι το αντιμετωπίζεις με την δική σου αριστερή αλαζονεία μονάχα ως «γραφικό κι αδιάφορο», μπορεί να του δίνεις την δυνατότητα να επιφέρει στο μέλλον αποτελέσματα εντελώς πρακτικά (καθόλου μεταφυσικά) και κυριολεκτικά τραγικά για την ζωή των ανθρώπων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο το σύμβολο τους όσο και το μότο τους («Η Πίστη δυνατότερη από την Φωτιά», κάτι που θα ταίριαζε στους φανατικούς πέρα από δόγμα φυσικά, αφού ξεχνούν ότι η αληθινή δύναμη είναι να παλεύεις δίχως τα δεκανίκια κάποιας υπερφυσικής ή ολοκληρωτικής πίστης) συνδέεται με το σύστημα τελετουργικής μαγείας που βασίζεται σε 4 άξονες: τη δύναμη της θέλησης, τη θεωρία των αναλογιών, της επίδρασης των πλανητών και την κατευθυνόμενη φαντασία. Οι τρεις πρώτοι άξονες είναι οι νόμοι της μαγείας του Ελιφάς Λεβί. Τον τέταρτο άξονα τον προσθέτει το Τάγμα της Χρυσής Αυγής εδώ και δύο αιώνες.

Αν λοιπόν «πολιτικές δυνάμεις» όπως η Χρυσή Αυγή αυτοπροβάλλονται ότι αντιδρούν στην διαπλοκή των συμφερόντων, αποκτώντας αυξανόμενη γοητεία σε «ανήσυχα» εφηβικά κυρίως μυαλά, ας απαντήσουν για τις δικές τους διαπλοκές που τόσο κραυγαλέα καθρεφτίζονται στην ονοματοδοσία…