Πλατεία Αττικής! Τώρα και στην Καμπούλ!

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009

Η Ελλάδα είναι μια φιλόξενη χώρα. Η φιλοξενία και η διαμονή του επισκέπτη όμως πρέπει να έχει χρονικούς περιορισμούς. Ειδικά όταν οι επισκέπτες, υπερβαίνουν κατά πολύ τον αριθμό τον νοικοκύρηδων, καταλαμβάνουν το σπίτι του και το μετατρέπουν σε τσαντήρι. Πόσο μάλιστα όταν επίσημα, οι επισκέπτες έχονται ακάλεστοι και παραβιάζουν τον ΝΟΜΟ ενός ανύπαρκτου κράτους! Ανεπίσημα όμως, οι εισβολείς, διότι περί αυτού πρόκειται, έρχονται με τις ευλογίες του κράτους.

Αυτό συμβαίνει σήμερα σε πολλές περιοχές της Αθήνας. Οι κινητοποιήσεις των κατοίκων στον Αγίου Παντελεήμονα είχαν ως αποτέλεσμα την μετατόπιση του κύριου όγκου των λαθρομεταναστών στην Πλατεία Αττικής. Όπως απεικονίζουν οι φωτογραφίες, εκατοντάδες τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες καταλαμβάνουν καθημερινά την πλατεία. Αυτή είναι η εικόνα της "Ευρωπαικής Ελλάδας"! Οι τρεις εναπομείνατες Έλληνες ηλικιωμένοι παραμένουν για να θυμίζουν εικόνες από μια άλλη εποχή. Μια εποχή όπου η Ελλάδα άνηκε στους Έλληνες. Σήμερα η Ελλάδα "ανήκει" ολοένα και περισσότερο στους λαθρομετανάστες της. Ήδη οι Έλληνες είναι αποκλεισμένοι από τεράστιο μέρος της αγοράς εργασίας που απασχολεί αποκλειστικά λαθρομετανάστες. Όμως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου με την βοήθεια των ΜΜΕ οι λαθρομετανάστες μπορούν με την συμμετοχή τους σε κοινωνικές αναταραχές να επιρρεάζουν ... εκλογικά αποτελέσματα!

Ας μην επεναπαυτούμε στις "ρόδινες" ημέρες που εξαναγγείλει το ΠΑΣΟΚ και τα προσκήμενα σε αυτό ΜΜΕ. Όταν το επίσημο κράτος έχει προδώσει τους πολίτες του στον βωμό του κέρδους και έχει μετατρέψει την γειτονιά τους σε ένα τριτοκοσμικό γκέτο, έρχεται η ώρα που οι ίδιοι πολίτες λαμβάνουν δράση για να υπερασπίσουν το δικαίωμα τους στην ζωή. Ο Άγιος Παντελεήμονας ήταν μόνο η αρχή...

ΕΨ

9 comments:

Ανώνυμος 14 Οκτωβρίου 2009 - 5:15 μ.μ.  

Σε λιγο τα ΜΜΕ και οι εκαστοτε κυβερνωντες θα μας πουν οτι φταιμε που ειμαστε ελληνες

Ελληνόψυχος 14 Οκτωβρίου 2009 - 6:03 μ.μ.  

Φταίμε που... κοιμώμαστε όρθιοι!

Όσο για αυτούς που αναφέρεις... εδώ και χρόνια έχουν πάψει να κρατούν τα προσχήματα!

http://eglimatikotita.blogspot.com/ 14 Οκτωβρίου 2009 - 7:43 μ.μ.  

Τα βλέπω κάθε μέρα..Η πλάκα είναι ότι επειδή έφυγα απο το κέντρο που είναι το πατρικό μου και μένω στο Ψυχικό,οι γείτονες μου εδώ μου λένε ότι οι κάτοικοι του κέντρου είναι υπερβολικοί στις αντιδράσεις τους και έχω μείνει αναυδός..Τι να τους πείς?? δεν πρόκειτε ποτέ να καταλαβαίνουν,αν δεν ζήσουν έστω και λίγο στο κέντρο,και στις φτωχογειτονιές.Τι τραβάνε οι έλληνες πολιτες..

Ανώνυμος 14 Οκτωβρίου 2009 - 8:10 μ.μ.  

Ο/Η http://eglimatikotita.blogspot.com
Ποιο κεντρο ελα στον πειραια στην Πειραικη στην ποιο ακριβη περιοχη του, μετα τις 9 ωρα το βραδι και τα λεμε.

Ελληνόψυχος 14 Οκτωβρίου 2009 - 8:36 μ.μ.  

Πιστεύω πως όλοι τα βλέπουμε! Το ζήτημα είναι ποιος ασχολείται, και ποιος κάνει κάτι για την κατάσταση.

Και δεν είναι μόνο το κέντρο, ο Πειραιάς, κτλ. Το πρόβλημα έχει χτυπήσει κόκκινο στην ευρύτερη Αττική! στην Πεύκη ήμουν τις προάλλες και έκανα αμάν να βρω Έλληνα.

Στα νησιά τα ίδια! Ενδεικτικά στην Μύκονο 80%των παιδίων στα σχολεία είναι Άλβανάκια!

Ανώνυμος 14 Οκτωβρίου 2009 - 8:51 μ.μ.  

Το 1922 ηταν 7.000.000 ελληνες
10.000.000 τουρκοι σημερα ποσοι ειναι τα συμπερασματα δικα σας

pasoles 15 Οκτωβρίου 2009 - 1:51 μ.μ.  

Τι να πω συνεχεια λεμε ολοι ταιδια & τα Ιδια Αντιδρασει απο ολους μας δεν βλεπω & αυτο με ανησυχει

Ανώνυμος 15 Οκτωβρίου 2009 - 6:15 μ.μ.  

pasoles: δηλαδη εγω τι να κανω; να βαλω κατω την βλαχα,δεν φτανει.Μορμονος μπορω στην ελλαδα ναγινω και να παρω καμια δεκαρια

Αιολος 17 Οκτωβρίου 2009 - 10:06 μ.μ.  

Για σας και απο εμενα Ελληνες ιθαγενεις.Κατοικος νεου πακισταν ( Παλαια Κοκκινια Πειραιας )