Οι Θηρεοί του Π.Ν. "έχουν την δική τους Ιστορία"!

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2009

Μέσα στην θύελλα ενδοτισμού που πνέει από τους ασκούς του ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες ημέρες πολλά ακούγονται και για την απόσυρση του σταυρού από το έμβλημα της Ελληνικής Αστυνομίας και άλλα παραπλήσια! Η καλυπτόμενη υπό το πέπλο του πολυπολιτισμού, Ισλαμοφιλία που διέπει τον πρωθυπουργό και το επιτελείο του είναι αισθητή! (Καμαρώστε τον νέο "πρoστάτη" των λαθρομεταναστών εδώ)

Κατά την θητεία του στην Λήμνο το αετήσιο μάτι του κύριου Παπανδρέου πιθανώς να μην έπεσε επάνω στους Θηρεούς των Φρεγατών του Π/Ν!!!

Ενδεικτικά...

"Θυρεός Φ/Γ ΣΠΕΤΣΑΙ: Aπεικονίζεται η σημαία που ύψωσαν οι κάτοικοι του νησιού,κατά την κήρυξη της Επαναστάσεως, στις 3 Απριλίου 1821. Φέρει παράσταση αποτελούμενη από:

α. Αντεστραμμένη ημισέληνο, στην οποία επικάθονται σταυρός και λογχοφόρο ακόντιο.
β.΄Αγκυρα και περιελισσόμενο σε αυτήν φίδι, προς το κεφάλι του οποίου κατευθύνεται ένα πουλί.

Το πρώτο τμήμα της παραστάσεως συμβολίζει το θρίαμβο του Ελληνικού έθνους επί της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Είναι όμοιος με το θυρεό του ομώνυμου Αντιτορπιλικού, που έδρασε κατά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο."

Πηγή: Ιστοσελίδα του Πολεμικού ΝαυτικούΑλήθεια κύριε πρωθυπουργέ; Μήπως σκοπεύετε να κάνετε κάτι με τους ""απαράδεκτους"" θηρεούς που "προσβάλουν" το Ισλάμ αλλά και τους "εξευρωπαίσμένους" Τούρκους "αδελφούς" μας; Να τους αντικαταστήσετε μήπως με κάτι πιο φιλικό προς τους γείτονες μας. Ένα κλαδί ελιάς μήπως;

Ειρωνεύομαι φυσικά !

Με αφορμή τις πρόσφατες ενδοτικές κινήσεις και εξαγγελείες του ΠΑΣΟΚ και τα "πλεονάσματα είρηνης" που θα ποτίσουν ως δια μαγείας το Αιγαίο μέσω της εξάλλειψης της εθνικής ιστορικής μνήμης, οι θηρέοι θα πρέπει να θυμίζουν σε κάποιους που είναι μόνο στο εν τέταρτο Έλληνες, ότι κυβερνούν ακόμη Έλληνες και ότι αυτή η χώρα ονομάζεται ακόμη Ελλάδα! Εκατοντάδες έτη σκλαβιάς υπό την ημισέληνο, μας δίδαξαν ότι η Ελλάδα δεν είναι συμβατή με το Ισλάμ, διότι ουσιαστικά ουδέποτε υπήρξε κυρίαρχος Ελληνισμός εκεί που επικρατούσε η ημισέληνος!

ΕΨ