Το ΠΑΣΟΚ αποδομεί το Εθνικό κράτος και ουδείς αντιδρά!

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009

Όπως όλα δείχνουν το ΠΑΣΟΚ σήκωσε τα μανίκια και έπιασε από νωρίς δουλειά... την πλήρη μετατροπή της Ελλάδας σε πολιτισμική κοινωνία. Βέβαια το μόνο που κάνει το ΠΑΣΟΚ είναι να φέρνει την πραγματικότητα, από τους δρόμους στου νόμους!


Μέσα σε 10 ημέρες το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε:


Την κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας/Θράκης, προς ικανοποίηση των Σκοπιανών και Αμερικανών απαιτήσεων.

Την αφαίρεση του όρου "Εθνικής" από την ονομασία του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και θρησκευμάτων.

Την αλλαγή των όρων παροχής πολιτικού ασύλου

Την απόδοση Ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των λαθρομεταναστών

Την συμμετοχή των λαθρομεταναστών στις επόμενες Δημοτικές εκλογές

Την απελευθέρωση 1800 λαθρομεταναστών από τα κρατητήρια της αστυνομίας και την αναταμειβεί τους με 2000 ευρώ έκαστος για την εθελούσια έξοδο από την Ελλάδα. Φανταστείτε πόσοι ακόμη θα έρθουν στην χώρα μας όταν μάθουν ότι οι ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ Έλληνες μοιράζουν λεφτά σε όσους παρανομούν!!!

Υιοθέτησε την γραμμή των "συμμοριών" των λαθρομεταναστών (βλ. Πακιστανική κοινότητα, Συμμαχία σταματήστε τον Πόλεμο, Ανταρσύα κτλ) προωθόντας την προπαγάνδα τους δια στόματος του πρωθυπουργόυ από το έδρανo της βουλής.

Τώρα ο "πολύς" κ. Χρυσοχοίδης ανακοίνωση την πρόσληψη αλλοδαπών στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από συνεννόηση με την Πακιστανική κοινότητα και της αντιρατσιστικές οργανώσεις της Άκρας Αριστεράς ! Φυσικά το μέτρο αυτό είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, καθώς απαγορεύεται η πρόσληψη αλλοδαπών στο δημόσιο! Ποιός ξέρει τι συμβάσεις θα χρησιμοποιήσουν. Ίσως ακόμη να ελληνοποιήσουν τους ενδιαφερόμενους. (περισσότερα στο Hellas Orthodoxy ).

Την προηγουμένη των εκλογών ο Γιωργάκης επισκεπτόταν τις ΗΠΑ. Την επομένη των εκλογών την Τουρκία, πριν ακόμη επισκεπτεί την Κύπρο!

Δύο σημαντικά ερωτήματα προκύπτουν:

1. Από τους 160 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν βρέθηκε ένας με το απαραίτητο σθένος να υψώσει το αναστημά του ενάντια σε αυτή την άνευ προηγούμενου εθνική αποδόμηση;;; Μα τόσο ξεπουλημένοι και αποχαυνωμένοι είναι πια;

2. Οι 3 εκ. ταγμένοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ αισθάνονται άραγε περήφανοι με την μέχρι τώρα πορεία της νέας κυβέρνησης; Με τι μούτρα κυκλοφορούν άραγε στον δρόμο; Κανείς δεν αντιδρά στα εμφανή προδοτικά μηχανεύματα του Γιωργάκη και του επιτελείου του; Αλλά τι λέμε τώρα. Όποιος απορεί ας ρίξει μια ματιά στα σχόλια σχετικής αναρτησης για το θέματα ης Ελληνικής ιθαγένειας στο blog του Ε. Βενιζέλου!

Αν συνεχίσει έτσι αυτή η κυβέρνηση το μόνο που θα απομένει για εμάς τους εναπομείναντες Έλληνες είναι "ένα Γουδί" με στόχο την απομάκρυνση «της βουλευτικής φεουδαρχίας των κομματικών συμμοριών και των Αυλών» (εφημ. Χρόνος 1919)!

Εντέλει, ισως κάτι παραπάνω να ήξεραν κάποιοι κάποτε που αφαίρεσαν την Ελληνική ιθαγένεια από κάποιον "Jefree"!

ΕΨ