Διακύρηξη του "Σοφού" της "Νέας Τάξης", κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009

"Ονομάζομαι Μιχάλης Χρυσοχοίδης και είμαι ο νέος Υπουργός "Προστασίας του Πολίτη". Εμείς στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα είμαστε πάντα ειλικρινείς με τον Πολίτη. Γι αυτό το λόγο αποφασίσαμε την αλλαγή του ονόματος του Υπουργείου που παλαιότερα ήταν γνωστό ως Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Θεωρήσαμε ότι είναι ατυχής ο όρος Δημόσια Τάξη, αφού κατ´ ουσίαν, ως πολιτική ηγεσία του Υπουργείου,δεν επιδιώκουμε την επιβολή αλλά την κατάργηση της Δημόσιας τάξης και την αντικατάστασή της με μια "Νέα Τάξη"! Σε αυτή την Τάξη, πρωταρχικός μας στόχος είναι η προστασία του Πολίτη. Πολίτης θεωρείται όποιος: συμμετέχει σε πορείες, συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις αυτοαποκαλούμενων "Αριστερών" και "Προοδευτικών Δυνάμεων", καθώς και όποιος βρίσκεται παράνομα στην χώρα. Σε πλεονεκτική θέση βρίσκεται όποιος έχει στο ενεργητικό του, αναγνωρισμένο αντιδικτατορικό αγώνα, και "ποιητικό" έργο!

Μέσα στα δικαιώματα των Πολιτών συμπεριλαμβάνεται και η αφαίρεση του εξοπλισμού ασφαλείας των οργάνων του κράτους, ώστε να γίνει η καταγραφή του προσώπου τους από τους εικονολήπτες του διακεκριμένου και αξιότιμου Συναγωνιστή κ. Στέλιου Κούλογλου, και κατόπιν να δημοσιευθεί στο ανθρωπιστικό και αγαπημένο μου διαδικτυακό τόπο Αθενς Ινδυμιντια, με ότι αυτό συνεπάγεται. Απαγορεύεται αυστηρώς η δημοσιοποίηση των προσωπικών χαρακτηριστικών Πολίτων (όπως ορίζονται άνωθεν).

Κατόπιν υποδείξεώς μου, διακεκριμένοι Πολίτες αναβαθμίζονται σε Σοφούς της Πολιτείας. Προσωπικά, ως Ανώτερος Σοφός, πέραν των συνταγματικών μου υποχρεώσεων αναλαμβάνω καθήκοντα Εισαγγελέα και Δικαστή. Οι συγκεκριμένες ιδιότητες μου παρέχουν την δυνατότητα να διατάσω την άμεση αποφυλάκιση όσων γνωστών και φίλων Πολιτών! Στην περίπτωση δε που τα υποτελή όργανα του κράτους τύχει να έλθουν σε φυσική επαφή με Πολίτη κατά την διάρκεια του συνταγματικού τους έργου, τότε δεσμέυομαι να επιβάλλω την άμεση παραίτηση του αρμόδιου αρχηγού της υπηρεσίας. Τούτο ισχύει ακόμη και στην περίπτωση που τα όργανα εκτελούν τις εντολές του αρμόδιου Υπουργού/Σοφού!

Ως ανώτερος Σοφός, λογοδοτώ μόνον στους υπέρτατους Σοφούς και της Νέας Τάξης, τους Παντογνωστες και Παναγιωτάτους "Δημοσιογράφους"!

Με τα τιμής,

Μιχάλης Χρυσοχοϊδης,
"Σοφός!""

ΕΨ

1 comments:

psy 23 Οκτωβρίου 2009 - 4:38 μ.μ.  

Me poio dikeoma perni autes tis apofasis o Xrisoxoidis?
Oti theli o Syriza tha ginete?
H Astunomia litourgise opos tha eprepe!
To thema auto prepei na paei sta dikastiria!
Ante giati poli aera tous dosame!
Epitelous as tous katadikasei kaneis!