Ο Λάκης προσβάλλει τον Έλληνα και την νοημοσύνη του

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009

Συνήθως αποφεύγω να ασχολούμαι με αποβράσματα! Όμως οι εξαιρέσεις είναι κανόνας στην ζωή και σε αυτό τον διαδικτυακό χώρο έχω κάνει ουκ oλίγες!

Ο Λάκης Λαζόπουλος χαίρει μεγάλης δημοτικότητας στο Ελληνικό κοινό! Αναρωτιέμαι για ποιον λόγο;

Μήπως επειδή ο Έλληνας είναι μαζοχιστής και του αρέσει να τον βρίζουν;

Στην σημερινή εκπομπή ο εθνικός "καραγκιόζης" απεκάλεσε τους περισσότερους Έλληνες, ρατσιστές και ακροδεξιούς, ή αλλιώς στην αριστερή αργκό, ... "φασίστες"! Ίσως εμείς να τον έχουμε συνηθίσει τον χαρακτηρισμό ως κάτι "χαιδευτικό"! Όμως η πλειονότητα των Ελλήνων θα πρέπει να εκλαμβάνει ως προσβλητικούς αυτούς τους χαρακτηρισμούς ! Είναι λοιπόν άξιο απορίας το γεγονός ότι ο Λαζόπουλος συνεχίζει να εισπράτει το χειροκρότημα και την ακροαματικότητα που του αποφέρει περι τα 5 εκ. ευρώ ανά σαιζόν.

Μήπως διότι ο Λάκης λέει... "αλήθειες";

Αμ δε! Tα υπόλοιπα σχόλια του γελωτοποιού προσβάλλουν την νοημοσύνη του ακροατή και αποτελούν τέρατα ψεύδους!

Πέρα από τον γελοίο ισχυρισμό ότι η ακροδεξιά και ο Άδωνις Γεωργιάδης αποτελούν την κυρίαρχη ιδεολογία στην Ελλάδα, ο ανιστόρητος προπαγανδιστής συνεχίζει να συνδέει το Πολυτεχνείο της 17 Νοεμβρίου 1973, με την ανατροπή της Χούντας τον Ιούλιου του 1974 που προκλήθηκε από την τραγωδία της Κύπρου. Κατ αυτό τον τρόπο προσβάλλει την Ιστορική μνήμη των θυμάτων της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, την οποία κάποιοι προσπαθούν να θάψουν στα αζήτητα της Ιστορίας προς χάρη της μυθοποίησης της εξεγέρσεως του Πολυτεχνείου, και της Ελληνοτουρκικής φιλίας.

Τέλος, στο θέμα των Εξαρχείων, είναι άκρως γελοίο να μιλούμε για αστυνομοκρατία στην Ελλάδα όπου ο καθής απολαμβάνει την απόλυτη ελευθερία να κάνει του κεφαλιού του δίχως ποτέ να υπολογίζει τον νόμο! Αυτά δεν τα πιστεύουν ούτε οι πιο φανατικοί χουλιγκάνοι! Όσο γελοίοι είναι οι ισχυρισμοί για την αστυνομική βία, άλλο τόσο προσβλητική είναι η προσπάθεια του κωμικού να δικαιολογίσει τα αδικαιολόγητα της σημερινής τρομοκρατικής επίθεσης κατά αστυνομικών με την φράση η "βία γεννά την βία"! Η βία στην σημερινή Ελλάδα προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από την Άκρα Αριστερά και τους εγκληματίες λαθρομετανάστες! Άρα θα πρέπει να διευκρινήσουμε ότι στην πραγματικότητα "η βία διαιωνίζεται όταν παραμένει ατιμώρητη"!


Μιας και ο Λάκης αμέλησε να το πράξει, εμείς οι απλοί πολίτες εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στους τραυματίες αστυνομικούς και τις οικογένειες τους και ευχόμαστε την πλήρη ανάρρωση τους το ταχύτερο δυνατό!

ΕΨ