"Αγαπητέ" σύντροφε Σταύρο Θεοδωράκη!

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

Το "πανί" το οποίο οι δύο επίδοξοι κωμικοί συνεργάτες σου προσπάθησαν να ευτελίσουν, συμβολίζει την εθνική υπερηφάνια, τα ιδανικά, και τους αγώνες ενός ολόκληρου λαού. Είναι φυσικό λοιπόν ο λαός αυτός να μην λάβει και πολύ πρόσχαρα την πρόφατη προσπάθεια σου!

Βέβαια, όλα αυτά εσύ τα γνωρίζεις πολύ καλά! Οι αντιδράσεις ήταν ότι ακριβώς προσδοκούσες για να διαφημίσεις την ιστοσελίδα σου! Όχι βέβαια διότι περιμένεις να αναδειχθεί η ιστοσελίδα μέσα από τους ανθρώπους των οποίων τα ιδανικά προβάλεις, αλλά επειδή γνωρίζεις εξίσου καλά ότι η Ελληνική Αριστερά αριθμεί κάμποσες εκατοντάδες χιλιάδες ακροατών! Αρκετές για να θρέψουν εσένα και τους συνεργάτες σου. Το δήθεν σατυρικό σου δημιούργημα ήταν η καλύτερη διαφήμιση για το καινούριο "μαγαζί" διότι κάθε λογής αυτοαποκαλούμενος "προοδευτικός" θα έλθει να σου συμπαρασταθεί στην μάχη που άνοιξες με αυτούς που αποκαλείς "εθνικόφρονες"- δηλαδή τον μέσο Έλληνα!

Η ειρωνική σου απάντηση στην κριτική και την μαζική αγανάκτηση του κόσμου δείχνει πως παρότι θέλεις να αυτοαποκαλείσαι δημοκράτης, δέχεσαι την ελευθερία του λόγου και την έκφραση απόψεων υπό την προυπόθεση ότι το περιεχόμενο συμβαδίζει με την ιδεολογία σου!

Αλλά είπαμε, όλα αυτά είναι για το θεαθίν, διότι στην ουσία στον χώρο της show biz, μόνο το χρήμα μετρά!

Πράγματι... η ιστορία που μας προσέφερες οδήγεσε αρκετούς αμέριμνους στο να "σκεφθούν διαφορετικά". Συνέχισε το "έργο" σου μπας και ξυπνήσουν ακόμη περισσότεροι συμπολίτες μας και συνειδητοποιήσουν το εύρως της προπαγάνδας που τόσα χρόνια μας προσφέρεις!

Αυτά φυσικά αφορούν και κάποιους άλλους "έγκριτους" και σοβαροφανείς δημοσιογράφους που συμμετέχουν στην όμορφη παρέα σας!

ΕΨ

ΥΓ. Μην τυχον και διανοηθείς να στήσεις καμία προβοκατόρικη επίθεση με σπρέι κατά του "Πρωταγωνιστή" σου; Αν και στους ηθοποιούς και τα σκετσάκια είστε πρώτοι!