Η ανατροπη των σχεδίων του ΠΑΣΟΚ στο λαθρομεταναστευτικό τίθεται υπεράνω των πολιτικών διαφορών

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύτηκαν άρθρα σε πατριωτικές ιστοσελίδες που σχολιάζουν αρνητικά την πρόταση του Προέδρου του ΛΑΟΣ για την πρόκληση εκλογών τον Μάρτιο ώστε να αποτραπεί η απόδοση πολιτικών δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες από το ΠΑΣΟΚ!

Το γεγονός ότι υπάρχουν διαφορές εντός του ευρύτερου πατριωτικού χώρου είναι γνωστό! Όμως τούτο δεν θα έπρεπε να επιρρεάζει την άποψη επί της συγκεκριμένης πολιτικής επιλογής του ΛΑΟΣ. Το ερώτημα είναι, κατά πόσο είναι σωστή και αναγκαία μια τέτοια πρόταση;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Καταρχήν ουδέποτε ο Γιωργος Καρατζαφέρης δήλωσε ότι στηρίζει την Ντόρα Μπακογιάννη για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας. Ιδού ολόκληρο το απόσπασμα της συνέντευξης:

"... Μέλος και βουλευτής σε ένα κόμμα μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Και δικαίωμα να διεκδικήσει την αρχηγία έχει ο καθένας. Προσπαθώ να σκεφθώ, όμως, τι κόμμα μπορεί να δομηθεί εάν ο νέος πρόεδρος θεωρεί τον επίτιμο πρόεδρο του κόμματος «αρχιερέα της διαπλοκής» και ο επίτιμος πρόεδρος θεωρεί τον νέο πρόεδρο του κόμματος «αργυρώνη¬το προδότη»! Προσπαθώ να καταλάβω πώς μπορεί να τσουλήσει μια τέ¬τοια συγκατοίκηση..."

Δημοσιογράφος: Δηλαδή με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά κινδυνεύει n ενότητα;
Γ.

Καρατζαφέρης: Σχηματικά θα μπορούσα να πω ότι σε ένα πόδι 45 νούμερο δεν μπο¬ρείς να φορέσεις ένα παπούτσι 42 νούμερο!


Δημοσιογράφος: Πείτε μου ένα «συν» και ένα «πλην» της υποψηφιότητάς της...

Γ.Καρατζαφέρης: Το «πλην»της κυρίας Μπακογιάννη είναι ότι έχει μια συγκεκριμένη ατζέντα στα εξωτερικά θέματα που με τρομάζει. Το «συν» της κυρίας Μπακογιάννη είναι ότι δίπλα στον πανέξυπνο Κώ¬στα Μητσοτάκη έχει πάρει πολλαπλά σεμινάρια διακυβέρνησης.


Δημοσιογράφος: Με τον Αντώνη Σαμαρά;
Γ. Καρατζαφέρης: Δοκιμάστηκα με τον κ. Σαμαρά στο Ευρωκοινοβούλιο. Μόνο μία φορά ακολούθησε τις θέσεις μας. Όλες τις άλλες φορές κρατούσε μία πολύ νεοφιλελεύθερη στάση. Αυτό το οποίο με προβληματίζει, κυρίως στο εθνικό θέμα, είναι ότι τα τελευταία πέντε χρόνια δεν άκουσα τον Αντώνη Σαμαρά να πει μία κουβέντα για το Σκοπιανό. Θέμα για το οποίο έφυγε το ΄93, έχασε τη σειρά του στη διαδοχή και έμεινε πολλά χρόνια εκτός πολιτικής. Ή ήταν και παραμένει φοβισμένος ή είναι αλλοιωμένος. Όπως και να έχει, είναι μία στάση την οποία πρέπει να εξετάσει κανείς..."


Στο κυρίως θέμα τώρα! Είμαι 100% σίγουρος ότι και ο τελευταίος πατριώτης, συμφωνεί πως η απόδοση ψήφου στου λαθρομετανάστες είναι το σημαντικότερο εθνικό θέμα σήμερα.

Συνοπτικά Ο κ. Παπανδρέου σχεδιάζει

1. Να αποδώσει την Ελληνική υπηκοότητα στα παιδιά των λαθρομεταναστών που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα

2. Να δώσει δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές εκλογές σε όσους αλλοδαπούς κατοικούν στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια

3. Την αλλαγή του κώδικα ιθαγένειας δίδοντας την σε όσους γεννιούνται επί των Ελληνικών εδαφών!


Το ζήτημα είναι πιο σημαντικό από το Μακεδονικό, την Θράκη, τα Ελληνοτουρκικά, και το Κυπριακό μαζί! Ο λόγος είναι απλός. Οποιαδήποτε απόφαση σε αυτά τα θέματα θα μπορεί να παρθεί εις βάρος των Ελληνικών συμφερόντων με την στήριξη της ψήφου των λαθρομεταναστών. Οι Μουσουλμάνοι και οι Αλβανοί έχουν ένα λόγο παραπάνω να στηρίξουν μια αντιεθνική πολιτική. Αυτό όμως δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Οι ομάδες αυτές των μελλοντικών ψηφοφόρων θα ψηφίσουν με βάση τα συμφέροντα.

Ακόμη πιο σημαντικό όμως είναι το γεγονός ότι αυτό θα συμβάλει στην απεθνοποίηση της Ελλάδας και μακροπρόθεσμα στην πολιτική και εδαφική αστάθεια της. Όποιοι αμφιβάλουν οι επαναπαύονται ας ρίξουν μια ματιά στο Κοσσυφοπέδιο, τα Σκόπια και την Βουλγαρία. Αν έχουν περαιτέρω αμφιβολίες ας ανατρέξουν την Ιστορία της ανατολικής Ρωμαικής αυτοκρατορίας (Βυζάντιο μεταθάνατον), και ας αναλογιστούν με ποιο τρόπο συρρικνώθηκε ο Ελληνισμός αν όχι τον μαζικό εποικισμό των εδαφών του από αλλοδαπούς μουσουλμάνους. (βίντεο)

Τέλος, η αλλαγή του κώδικα ιθαγένειας, αλλά και η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών θα εντείνει την λαθρομεταναστευτική ροή προς την χώρα μας, προσφέροντας τεράστια κίνητρα στους επίδοξους λαθρομετανάστες να καταλύσουν την Ελλάδα. Μόνο η ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη αποτελεί ζήτημα εφάμιλλης επικινδυνότητας για την επιβίωση της Ελλάδας διότι ο "παρανομαστής" είναι ο ίδιος!

Με την πρόσφατη και την παλαιότερη Ιστορία ως οδηγό, αλλά και με την παρούσα δραματική κατάσταση που επικρατεί με την ανεργία, την μείωση των μισθών, την παραοικονομία και την εγκληματικότητα, δεν υπάρχει νοήμων Έλληνας που να αμφισβητεί την ύψιστη κρισιμότητα του θέματος. Ενός θέματος που είναι συγχρόνως εθνικό, οικονομικό, και καθημερινό!

Επί αυτού έρχονται να προστεθούν τα ενδοτικά σχέδια του ΠΑΣΟΚ στα υπόλοιπα εθνικά θέματα κα κυρίως στο θέμα της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρώπη, και το Κυπριακό!


Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν είναι, τι θα κάνουμε όλοι εμείς που ενδιαφερόμαστε για την Ελλάδα;

Ο ΛΑΟΣ επιλέγει τον δικό του δρόμο, με την μορφή της προσπάθειας να συμπαρασύρει την Νέα Δημοκρατία στην ενεργοποίηση εκλογών τον Μάρτιο με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Υπάρχουν πολλοί που ακούν αρνητική κριτική στον ΛΑΟΣ για αυτή την επιλογή. Το ζήτημα όμως είναι, ποια άλλη πρακτική λύση έχουν να αντιπροτείνουν; Φυσικά οποιαδήποτε πρωτοβουλία είναι θετική δίχως να αναιρεί τις ενέργειες των υπόλοιπων. Αν για παράδειγμα κάποιο άλλο κόμμα, φορέας ή απλοί πολίτες επιθυμούν την οδό συλλαλητηρίου, ας το πράξουν και είμαι πεπεισμένους ότι θα έχει την στηρίξη όλων. Σε αυτό τον αγώνα πρέπει να συνδράμουμε όλοι ώστε να εγείρουμε την κρισιμότητα του θέματος. Όμως μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει ακουστεί. Το μόνο που ακούστηκε ήταν η αρνητική κριτική στην πρωτοβουλία του ΛΑΟΣ.

Η κριτική αυτή δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στην πάσει θυσία επίτευξη του στόχου που είναι η ανατροπή των σχεδίων του ΠΑΣΟΚ. Ο χρόνος που κυλλά είναι εξαιρετικά κρίσιμος διότι αν το ΠΑΣΟΚ καταφέρει να νομιμοποιήσει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, έπειτα θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να πέσει από την εξουσία και να αναιρεθεί η πολιτογράφηση από μελλοντικές κυβερνήσεις όπως προτείνουν κάποιοι! Φυσικά αυτό εξυποννοεί ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα ακολουθήσει την ιδία πολιτική με το ΠΑΣΟΚ. Είναι γνωστό ότι ο κ. Παυλόπουλος έχει εκφράσει παρόμοιες θέσεις στο παρελθόν. Σίγουρα όμως αν το ζήτημα πάρει διαστάσεις θα είναι πιο δύσκολο για οποιαδήποτε κυβέρνηση να προχωρήσει σε αυτή την οδό! Μπορεί ακόμη, η πλειονότητα των Ελλήνων να μην αντιλαμβάνεται ή να αδιαφορέι για τον κίνδυνο!

Ανεξάρτητα από τον ρόλο που θα παίξει η Νέα Δημοκρατία και οι ψηφοφόροι των δύο μεγάλων κομμάτων, εμείς δεν μπορούμε να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια, και να αφήσουμε τον κ. Παπανδρέου να πραγματοποιήσει ανενόχλητος τα σχέδια του!

Ας βάλουμε στην άκρη τις διαφορές μας διότι ο κίνδυνος είναι πολύ μεγαλύτερος από οποιαδήποτε μικροπολιτική σκοπιμότητα! Πρέπει πάσει θυσία να αναδείξουμε το ζήτημα στα μάτια των συμπολιτών μας που δεν αντιλαμβάνονται τους κινδύνους που καραδοκούν!

ΕΨ