“Επιτέλους τέλος“ με τις "αυθαιρεσίες" του Μ. Χρυσοχοϊδη!

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009


Από τις 4 Οκτ 2009 ζούμε υπό ένα γνώριμο καθεστώς: γνώριμο διότι επέστρεψαν οι μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Αλλά γνώριμο και διότι όπως ο προκάτοχός του, ηγείται της κυβέρνησης ένας σχετικά "άβουλος" πρωθυπουργός, και πιθανότατα μαριονέτα, που εκτελεί τις εντολές των παρασκηνιακών "ανωτέρων" του. Πλαισιώνεται δε από λαικιστές ανθρώπους σαν τον υπουργό Εσωτερικών Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, που μπορεί να μην έχει την καλλιέργεια του Π. Παυλόπουλου αλλά δρα με τον ίδιο αυταρχικό τρόπο !

Από την πρώτη κιόλας ημέρα της εξουσίας του το ΠΑΣΟΚ έχει βαλθεί να απονευρώσει την ΕΛ.ΑΣ.

Στην παρθενική του ομιλία ως πρωθυπουργός ως κοινοβούλιο, ο Γιωργάκης άρχισε να κατηγορεί ΨΕΥΔΩΣ την Ελληνική Αστυνομία, καταλογίζοντας της, ελλείψει στοιχείων, τον θάνατο ενός εγκληματία αλλοδαπού που απεδείχθει ότι πέθανε από πνευμονικό οίδημα.

Ακολούθησαν οι δηλώσεις του Χρυσοχοϊδη που διαβεβαίωνε ότι όποιος αστυνομικός αγγίξει πολίτη θα εκδιώχνεται από το Σώμα!

Λίγες ημέρες αργότερα έλαβε χώρα το περιστατικό στα Εξάρχεια, το οποίο ο Χρυσοχοίδης χρησιμοποίησε ως αφορμή για να απολύσει τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ..


Το νέο περιστατικό

Στις 19 Νοεμβρίου διαδραματίστηκε ένα νέο περιστατικό στην Κυψέλη με μια αλλοδαπή να αρνείται να προσαχθεί στο Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων μετά από εξύβρηση κατά ειδικών φρουρών; Οι λεπτομέριες δεν έχουν πλήρως διευκρινιστεί και η πλευρά των ειδικών φρουρών δεν έχει ακουστεί.... Φυσικά... ούτε πρόκειται - στο καθεστώς Πασοκικής τρομοκρατίας που ζούμε σήμερα – διότι περί τούτου πρόκειται!

Όπως δήλωσε η ίδια η εμπλεκόμενη αλλοδαπή, δεν είχε μαζί της τα χαρτιά της. Επιπλέον αρνήθηκε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στην Ασφάλεια διότι είχε μαζί της παιδί σε καρότσι. Είναι εξαιρετικά αμφίβολο οι αστυνομικοί να επιχείρησαν να τις περάσουν χειροπέδες αν η ίδια δεν προέβαλε αντίσταση! Πάντως τα όσα περιέγραψε στην σε συνέντευξη στην Ζούγκλα και τα όσα εγράφησαν στο tvxs διαφέρουν. Έπειτα επενέβησαν και περαστικοί και η αλλοδαπή δηλώνει ότι επιχείρησε να διαφύγει. Εντέλει έγινε η προσαγωγή και έπειτα αφέθηκε ελέυθερη δίχως να της απαγγελθούν κατηγορίες.

Σαν απάντηση στο περιστατικό, ο Χρυσοχοϊδης δήλωσε ότι θα διώξει τους “νταήδες“ από το Σώμα! Στο χαώδες μπουρδελοκράτος που έχει απορέσει από δύο δεκαετίες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και διαιώνισε η ΝΔ, ο πολίτης έχει μάθει ότι ο αστυνομικός είναι ο σάκος του μπόξ της κοινωνίας! Ουδείς σέβεται τον αστυνομικό! Εύκολα λοιπόν μπορούμε να φανταστούμε τι διαδραματίστηκε πέρα από αυτά που μας λένε ο Κούλογλου, ο Ταρζάν και οι Χρυσοχοϊδηδες. Ας αναρωτηθούμε γιατί άραγε τέτοια περιστατικά δεν συμβαίνουν σε έμας τους υπόλοιπους που έχουμε μάθει να σεβόμαστε τους συναθρώπους μας;


Τα φαινόμενα απήχθειας προς την Αστυνομία

Τα φαινόμενα απήχθειας προς τους αστυνομικούς είναι πια συνηθισμένα και ενισχύονται από τις κινήσεις της παρούσας αλλα και της προηγούμενης κυβερνήσεως. χαρακτηριστική είναι Προ ημερών περίπτωση της εκδότριας Τεγοπούλου που προ ημερών συννελήφθει να οδηγεί μεθυσμένη και αρνήθηκε να ακολουθήσει οποιαδήποτε υπόδειξη των αστυνομικών.

Παλαιότερα είχαμε το περιστατικό του Καρβέλα να της Πάνια. Και αυτοί υπεράνω του νόμου!

Υπεράνω του νόμου και οι δήθεν αγωνιστές του Πολυτεχνείου, συγγραφείς και δημοσιογράφοι της Αριστεράς που χρόνια τώρα μας έχουν πρίξει με την προπαγάνδα τους!

Υπεράνω του νόμου και τα κωλόπαιδα που τα σπάνε κάθε τρεις και λίγο, καθώς και οι δημοσιοκάφροι που τον περασμένο Δεκέμβριο κταγράφησαν στις κάμερες να επιτίθονται στις δυνάμεις των ΜΑΤ και να απελευθερώνουν συλληφθέντες κουκουλοφόρους!

Οι αστυνομικοί βέβαια είναι “χρήσιμοι“ στο καθεστώς όταν προστατεύουν τους Ταρζάν και πλειάδα άλλων δημοσιογράφων! Είναι χρήσιμοι όταν προστατεύουν τον κάθε απατεώνα πολιτικό, και αποτρέπεουν σε μια χούφτα πιτσιρικάδες να βάλουν μπουρλώτο στο κοινοβούλιο που τους στεγάζει!

Η παρενόχληση του λειτουργήματος του αστυνομικού όμως θέτει σε κίνδυνο και την ζωή του. Ας μην ξεχνούμε ότι προ μηνών ένας αστυνομικός της ομάδας Δέλτα έχασε την ζωή του και ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά διότι μια αριστερή αγύρτισσα προπυλάκισε αστυνομικούς την ώρα της σύλληψης επικίνδυνων κακοποιών. Το τραγικό περιστατικό δυστυχώς ξεχάστηκε διότι αυτοί που μας κυβερνούν μας έχουν διδάξει ότι η ζωή του αστυνομικού είναι φθηνή στην Ελλάδα. Αντίθετα η ζωή του κάθε χουλιγκάνου έφηβου είναι πιο πολύτιμη από τους κόπους και το βιός εκατοντάδων συμπολιτών μας. Έτσι, με εντολές του ΠροΔοΤη Παυλόπουλου, αυτοί εγκαταλείφθηκαν και είδαν τα υπάρχοντά τους στην πυρά, ούτως ώστε, μέσα στην κάπνα της Αθήνας να μπορέσουν οι μεγαλοεπατεώνες της ΝΔ να συγκαλύψουν το Βατοπέδι!


Η αυθαιρεσία Χρυσοχοϊδη

Με ποιο δικαίωμα ο “δικτάτορας“ Χρυσοχοίδης εκδιώχνει αυταρχικά αστυνομικούς από το σώμα; Που είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες και επιτροπές που λαμβάνουν πειθαρχικές αποφάσεις κατόπιν έρευνας και νομικώνς διαδικασιών; Πως μπορεί να διεξαχθεί μια ανεξάρτητη και αντικειμενική έρευνα όταν ο αρμόδιος υπουργός έχει προδικάσει από την πρώτη ημέρα την υπόθεση;

Προεκλογικά ο Χρυσοχοϊδη μιλούσε δεξιά και αριστερά για τηβν έλλειψη δημόσιας ασφάλειας και είχε εξαγγείλει την μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα καθώς και την στήριξη της Αστυνομίας που κατά τα λεγόμενα του ήτο διελυμένη επί της προηγούμενης κυβερνήσεως. Μέχρι στιγμής έχει πράξει ακριβώς το αντίθετο. Ασχολείται με αυτό που αποκαλεί “αυθαιρεσία“ των αστυνομικών, με μέτρα που θωρακίζουν την πραμγατική αυθαιρεσία των αντιεξουσιαστών και των πατρόνων τους! Πάνω από όλα στοχοποιεί προσωπικά τον κάθε ένστολο αποφασίζοντας ότι «από εδώ και πέρα οι αστυνομικοί θα έχουν επώνυμο, θα φέρουν τα διακριτικά τους, γιατί είναι υπάλληλοι του κράτους και κάθε πολίτης πρέπει να γνωρίζει με ποιον έχει να κάνει» (Πηγή)


Ως πότε οι αστυνομικοί θα κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και θα αφήνουν τους πολιτικάντιδες να τους ξεφτυλίζουν θέτοντας σε κίνδυνο της ίδια τους την ζωή; Δεν είναι μόνο οι μισθοί και οι σύνταξη που απαιτούν κινητοποιήσεις! Άραγε η ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν αξίζει κάτι παραπάνω;

(στο βίντεο οι παλαιότερες δηλώσεις του νυν υπουργού από την θέση της αντιπολίτευσης)ΕΨ

5 comments:

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2009 - 11:56 μ.μ.  

ΡΑΒΒΙΝΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ...Ενας επιφανής ραββίνος ήταν τόσο εξαντλημένος μετά απο τρείς ημέρες συνεχούς χρήσης κοκαϊνης και πάρτυ με πόρνες ... http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/11/blog-post_4715.html

Ανώνυμος 30 Νοεμβρίου 2009 - 7:59 μ.μ.  

http://www.cohen.gr/war/article134.htm

Υπέρ των Ισραηλινών συνεργάτης του Σαμαρά

http://www.parapolitika.gr/el/πολιτική/υπέρ-των-ισραηλινών-συνεργάτης-του-σαμαρά

Ανώνυμος 30 Νοεμβρίου 2009 - 8:00 μ.μ.  

Οι Ελληνες της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ...Αντωνης Σαμαρας!!!!!!

http://www.ellhnismos.org/archive/index.php?t-109.html

Ανώνυμος 30 Νοεμβρίου 2009 - 8:01 μ.μ.  

"Και οι τρεις υποψήφιοι συμφωνούν με την απονομή ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες δεύτερης γενιάς υπό προϋποθέσεις, η κ. Μπακογιάννη, ωστόσο, σημειώνει ότι πρέπει να υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια, όπως σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, καθώς το μοντέλο τύπου Αμερικής που προωθεί η κυβέρνηση είναι επικίνδυνος πειραματισμός."

http://www.apogevmatini.gr/?p=52772

Ανώνυμος 10 Φεβρουαρίου 2010 - 12:44 μ.μ.  

Ο Χρυσοχοΐδης προσπαθεί να βάλει τέλος στις αυθαιρεσίες της ΕΛΑΣ.

Μόνο θετικές μπορούν να χαρακτηριστούν ορισμένες κινήσεις του.

Η ΕΛΑΣ αποτελεί την πλέον αναξιόπιστη υπηρεσία, κάθε τόσο έρχονται στο φώς της δημοσιότητας περιστατικά αυθαιρεσίας και κατάχρησης εξουσίας.

είναι καιρός να καταλάβουν οι μπάτσοι οτι πρέπει να γίνουν Αστυνομικοί, και για να γίνει αυτό κάτι περιστατικά τύπου ζαρτινιέρας, γρηγορόπουλου, εφορμήσεις στο πλήθος με μηχανές ή το τελευταίο περιστατικό στη Θεσ/νίκη με τη σκευωρία!!!!!!!!!!
ΕΝΑΣ ΑΘΩΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!!!!

οι ψευτοΕΔΕ είναι κοροϊδία και ο κόσμος το έχει καταλάβει.
Δεν μπορεί η ΕΛΑΣ να συγκρίνεται (σε θέματα διαφθοράς) με τη βουλγαρία και την κολομβία...

Η χωροφυλακή καταργήθηκε, καιρός να αλλάξουν και οι χωροφύλακες. ο κόσμος θα είναι μαζί σας - δε θα σας έχει για φτύσιμο.