Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει ακάθεκτο την μετατροπή της Ελλάδος σε κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών!

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2009


Το κατά τα άλλα υπερχρεωμένο και στα πρόθυρα της χρεωκοπίας ελληνικό πορνείο που συνεχίζουμε να αποκαλούμε Ελληνικό κράτος εμμένει ακάθεκτο στα μακροπρόθεσμα σχέδια που το θέλουν να μετατρέπεται σε τόπο υποδοχής λαθρομεταναστών για την Ευρωπαική Ένωση!

Όμως συνέλληνες, ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! ΑΠΟΛΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΑΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ! Βέβαια, αφού τα έχουν προσυμφωνημένα από το Δουβλίνο ΙΙ του 2003, τι άλλο να συζητούμε...

Σην επίσημη φυλλάδα της Μουσουλμανικής Κοινότητας Ελλάδος αλλιώς γνωστή και ως "H Καθημερινή" διαβάζουμε ότι:

"Για τη ριζική αναβάθμιση των συνθηκών υποδοχής όσων φθάνουν από την άλλη πλευρά του Αιγαίου φέρεται αποφασισμένος ο υφ. Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρος Βούγιας, συνεπικουρούμενος στο έργο του από τον υπ. Εθνικής Αμύνης κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και τον αναπληρωτή υπουργό κ. Πάνο Μπεγλίτη. Η επίσημη ανακοίνωση χθες της παραχώρησης σημαντικού ακινήτου του υπ. Εθνικής Αμυνας στην περιοχή Ουτζά της Μυτιλήνης, προκειμένου να διαμορφωθεί εκεί Κέντρο Υποδοχής Αλλοδαπών, συνοδεύθηκε από την ανακοίνωση -από πλευράς κ. Βούγια- για συγκρότηση ομάδας εργασίας με σκοπό την εκπόνηση ολοκληρωμένης πρότασης για τη δημιουργία και λειτουργία συμπληρωματικών δομών φιλοξενίας.
"

Αλήθεια, πότε η σύμπραξη ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/ΕΕ/ΗΠΑ θα αναβαθμίσει και τον χώρο που φιλοξενεί εμένα; Διότι μάλλον τόσο που έχει αλλάξει η Ελλάδα από τότε που την θυμάμαι, μάλλον εγώ είμαι ο μετανάστης και όχι ο ΠακιστανοΑφγανοΑλβανός!

Οπως δήλωσε ο κ. Βούγιας, η ομάδα εργασίας για τους χώρους υποδοχής και φιλοξενίας θα λειτουργεί παράλληλα και συντονισμένα με την ομάδα εμπειρογνωμόνων για το άσυλο. Κι αυτό διότι στόχος είναι, όταν φθάνουν οι αλλοδαποί στη χώρα, να καταγράφονται, να ταυτοποιούνται, να εξετάζονται ιατρικά και στη συνέχεια να διακρίνονται σε κατηγορίες και να προωθούνται σε άλλες δομές. Οι αιτούντες άσυλο σε ειδικούς χώρους για ανίχνευση του αιτήματος, οι ασυνόδευτοι ανήλικοι και όσοι χρήζουν βοηθείας
σε ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας. Οι υπόλοιποι θα απελαύνονται (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!!). «Για να μπορέσει», όπως σημείωσε, «η χώρα να διαπραγματευθεί τον κανονισμό Δουβλίνο ΙΙ και τη δυνατότητα μετεγκατάστασης αλλοδαπών σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Στο πλαίσιο ενός δικαιότερου καταμερισμού ευθυνών και της κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής για τη μετανάστευση που συζητείται αυτές τις ημέρες στην Ε.Ε., πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να έχουμε δομές που να συνάδουν με ένα ευρωπαϊκό κράτος Δικαίου». "Στη συμβολή του υπ. Εθνικής Αμύνης για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος αναφέρθηκε ο κ. Βενιζέλος, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν και άλλοι χώροι του υπουργείου για τη δημιουργία χώρων υποδοχής και κέντρων φιλοξενίας. Ηδη πριν από μήνες, με πρωτοβουλία του τέως υπ. Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου, παραχωρήθηκε χώρος της Πολεμικής Αεροπορίας στη Ριτσώνα. (ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ!!!) Στο παρελθόν τον χώρο στον Ουτζά είχε ζητήσει και η νομαρχία Λέσβου, αλλά ο τέως υπ. Εθνικής Αμύνης είχε αρνηθεί την παραχώρηση."

Φυσικά η Λέσβος είναι μόνο η αρχή...
Την ίδια τακτική εφήρμοσε και ο ΠΑΚΗΣ της ΝΔ: Αντίμετώπιση της λαθρομετανάστευσης μέσω της κατασκευής κέντρων υποδοχής και "φιλοξενίας", για την συντήρηση των οποίων αλλά και την κατασκευή μέσω του ΦΠΑ πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος! Με αυτή την τακτική γεμίσαμε την Ελλάδα με 4 εκ. λαθρομετανάστες! Αντε Βενιζέλο και Χρυσοχοίδη να μας φέρετε άλλα 10 εκ. την επόμενη τετραετία! Αφού 50 εκ. είναι ο στόχος της Ε.Ε.που με δικαιολογία την γύρανση του πληθυσμού αναζητά πάμφθηνα εργατικά χέρια!

Και τώρα στο ψητό του Βενιζέλου...

"Κονδύλια

Το νέο κέντρο, χωρητικότητας 250 ατόμων, αναμένεται να λειτουργήσει το 2010. Η κατασκευή του θα γίνει με κονδύλια από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων. Ο κ. Βούγιας σημείωσε ότι η Ε.Ε. μέχρι το 2013 θα διαθέσει 73 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία δομών και τη διαχείριση των εισερχομένων. Επιπλέον χρήματα μπορούν να εξευρεθούν από τις έκτακτες ενισχύσεις του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσφύγων, ενώ διόλου ευκαταφρόνητα είναι και τα κονδύλια του Ταμείου Εξωτερικών Συνόρων (που αποτελεί το Ταμείο με τον υψηλότερο προϋπολογισμό μεταξύ των τεσσάρων που αφορούν τη μετανάστευση και το άσυλο).
"

Μεγάλη η χαρά της αρθρογράφου της Καθημερινής για τα κονδύλια!
73 εκ., συν πολλά ακόμη για τους λαθρομετανάστες την στιγμή που τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας βρίσκονται σε τραγική κατάσταση! Από την άλλη όταν η εκκλησία της Θεσσαλονικής θέλησε να χτίσει ένα κέντρο για τους ηλικιωμένους στο Πανόραμα, ο ΣΚΑΙ και η Ελευθεροτυπία σήκωσαν επανάσταση!

Όπως είπαμε και σε παλαιότερες αναρτήσεις το υπουργείο Εθνικής Αμύνης αποτελεί υπουργείο συνταξιοδότησης πολιτικών αντιπάλων που όμως ανταμοίβονται καλά μέσω των πλούσιων επενδυτικών και εξοπλιστικών προγραμμάτων. Διότι το υπουργείο διατηρεί μακρά παράδοση στην παράνομη "υπεξαίρεση" κονδυλίων... To εφευρετικό ΠΑΣΟΚ βρήκε ακόμη έναν ρόλο για το υπουργείο Εθνικής Αμύνης στην προπάθεια του να αρμέξει ακόμη περισσότερο τον Ελληνα φορολογούμενο.

Αλήθεια ο Ελληνας είναι παντελώς σχιζοφρενής! 78% θέλει την άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών, και 95% ψηφίζει για κόμματα που σχεδιάζουν να ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Αντε και εις ανώτερα! 4 δις έχει βάλει στην άκρη η Ε.Ε. για τους λαθρομετανάστες , και από στρατόπεδα έχουμε ουκ ολίγα!

ΕΨ