Αφήστε τα εμβόλια! Δώστε μας αλεξίσφαιρα!

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009


Εχθές τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς 4 άνθρωποι. Δυο εξ αυτών ήταν αστυνομικοί από τα πυρά ληστών και βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση. (Για περισσότερα στο Υγρό Πυρ, και στο βίντεο!)Σήμερα μαθαμε και για το περιβόητο σχέδιο Χρυσοχοίδη για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας ο οποίος εχθές διαμήνυε ότι «Θα μπει τέλος στα γκέτο του κέντρου της Αθήνας»

Διαβάζουμε σε σχετικό αρθρο της Καθημερινής ότι:

"Αλματώδη αύξηση της εγκληματικότητας μέσα στο 2009 καταγράφουν τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. που ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδης. Ληστείες, εκβιασμοί, σεξουαλική εκμετάλλευση εμφανίζουν άνοδο της τάξης του 50%, ενώ αυξητικές τάσεις παρατηρούνται και σε «παραδοσιακά» εγκλήματα, όπως οι κλοπές και οι διαρρήξεις. (Να σημειωθεί ότι αυτά είναι τα νεα στοιχεία σε σχέση με τα ήδη αυξημένα στοιχεία του Μαρτιού 2009 που συνοψίζονται στην παρακάτω φωτογραφία)


Ως αντίδοτο στο «κύμα» του εγκλήματος προκρίνεται δέσμη μέτρων στο πλαίσιο της νέας αντεγκληματικής πολιτικής 2010-2014.


...εκπονήθηκαν στη διάρκεια του τελευταίου διμήνου 233 ειδικά επιχειρησιακά σχέδια από τις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας, η πλειονότητα των οποίων (139) αφορούν την αντιμετώπιση εγκλημάτων που εκδηλώνονται σε τοπικό επίπεδο. Επελέγησαν επιπλέον 21 Αστυνομικά Τμήματα σε περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης που αντιμετωπίζουν πρόβλημα αυξημένης εγκληματικότητας,
Επιπλέον, θα στελεχωθούν εθελοντικά, με αστυνομικό προσωπικό που θα προκύψει από εσωτερικό διαγωνισμό της ΕΛ.ΑΣ. Στα περισσότερα αυτά θα τοποθετηθούν ειδικοί ψυχολόγοι και κοινωνιολόγοι (έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες για την πρόσληψη 35 ειδικών επιστημόνων) καθώς και διερμηνείς (35 τον αριθμό) που θα διευκολύνουν την επαφή των αστυνομικών με τις κοινότητες των αλλοδαπών.Οπως ανακοινώθηκε χθες, περισσότερα από 1.100 αστυνομικοί, που υπηρετούσαν στη φύλαξη επισήμων αποδεσμεύτηκαν και τοποθετήθηκαν σε «μάχιμες» υπηρεσίες, ενώ το ίδιο αναμένεται μέχρι το τέλος του χρόνου για 350 ακόμα αστυνομικούς."


Επειδή όμως οι αλλοδαποί εγκληματίες που εισήγαγαν με τις πολιτικές τους το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ήρθαν εδώ για να μείνουν και είναι αδίστακτοι, η αυξηση της αστυνόμευσης και η προσπάθεια να μαντρωθούν όλοι αυτοί οι παρείσακτοι προμηνύει ότι έχει να πέσει πολύ πιστολίδι στο κοντινό μέλλον με τους Έλληνες πολίτες στην μέση!

Για να αντιμετωπίσει την απειλή της νεας γρίπης η Ελλάδα αγόρασε φέτος 8 εκ. εμβόλια! Τώρα βέβαια η χώρα μας προσπαθεί να ακυρώσει την υπέρογκη παραγγελία. Μέχρι τις 20 Δεκ. 2009 οι νεκροί από την νέα γρίπη στην Ελλάδα ανήλθαν στους 56 (πηγή: express.gr)! Οι ένοπλες ληστείες πέρυσι ξεπέραν τις 1700 με 64 ανθρωποκτονίες, και πολλαπλάσιους τραυματίες.

Αντίστοιχα λοιπόν, με τοσο πιστολίδι που πέφτει και θα πέφτει καθημερινά στην χώρα μας, μήπως θα έπρεπε να η κυβερνηση να παραγγείλει και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες αλεξίσφαιρα γιλέκα; Να τα δώσουν στους Έλληνες πολίτες που κατοικούν σε ευπαθείς περιοχές και ενδέχεται να γίνουν "σουρωτήρι" από το νεο κύμα βίας που αναμένεται;

ΕΨ

2 comments:

Ανώνυμος 5 Φεβρουαρίου 2010 - 1:32 μ.μ.  

οι αλβανοι σαν tag που κολλάνε ωρε καϊνάρι?

Ελληνόψυχος 5 Φεβρουαρίου 2010 - 2:19 μ.μ.  

Μάλλον, στο ότι τα καλάσνικοφ προέρχονται από την Αλβανία, το ότι οι Αλβανοί έχουν τα πρωτεία στο ένοπλο έγλημα, και απαρτίζουν το μεγαλύτερο ποσοστό αλλοδαπών στις φυλλακές.

Τελσοπαντων... εδώ μιλάμε για αλεξίσφαιρα, στα tag θα κολλήσουμε;