Το Ουράνιο τοξο, ο Δημητράς, και το χουντοπεριβάλλον!

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009


Το φιλοσκοπιανό κόμμα Ουράνιο τόξο εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρεται ότι:

"Επίσης ας λάβουμε υπ’ όψιν ότι ο κ. Δρούτσας γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1968, ένα χρόνο μετά το 1967 και τη δικτατορία στην Ελλάδα. Ο Μακάριος ανέτρεψε «δικτατορικά» το Σύνταγμα της Κύπρου, και ξεκίνησαν οι διωγμοί των Τουρκοκυπρίων όλα τα επόμενα χρόνια, με τη συνδρομή Γρίβα-Ελλαδιτών. Γνωρίζουμε ότι ο πατέρας του «υπηρέτησε» στη Κύπρο έχοντας «φιλοχουντική ιδεολογία». Να κάνουμε τον συνειρμό (όπως μας προτρέπει ο Υπουργός στη δευτερολογία) για το πώς «γεννιέται και πεθαίνει» - πού μεγαλώνει και διαπαιδαγωγείται «καταλλήλως» - ένας άνθρωπος; Αναρωτιόμαστε μήπως ο Δρούτσας «βύζαξε» το «γάλα» δηλητήριο-εθνικισμό τα επόμενα εφηβικά του χρόνια στο οικογενειακό-χουντοκυπριακό περιβάλλον της εποχής;"


Από την ανακοίνωση του Ουράνιου Τόξου 18 Δεκ. 2009

Αλήθεια τον Ηλία Δημητρά μήπως τον έχουν ακουστά εκεί στο Ουράνιο Τόξο; Τον πατέρα του αγαπητού τους προστάτη από το ΕΠΣΕ, Παναγιώτη Δημητρά; Μήπως θυμούνται ότι Ηλίας Δημητράς διετέλεσε υφυπουργός κοινωνικής πρόνοιας της Δικτατορίας των συνταγματαρχών;

Δεν αναρωτιόνται άραγε στο Ουράνιο Τόξο, μήπως ο στενός τους συνεργάτης Δημητράς "«βύζαξε» το «γάλα» δηλητήριο-εθνικισμό τα επόμενα εφηβικά του χρόνια στο οικογενειακό-χουντοκυπριακό περιβάλλον της εποχής;"

ΕΨ