Χριστουγεννιάτικο δώρο Χρυσοχοίδη: Κλείνουμε τα σύνορα ... με την Ευρώπη!

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2009


Στην σημερινή συνεδρίαση της Βουλής παρακολούθησαμε τον Μιχαλάρα τον Χρυσοχοίδη να εξαγγέλει ότι από εδώ και εμπρός η Ελλάδα θα πάψει να είναι "ξέφραγο αμπέλι". Προειδοποιούσε δε τους διακινητές λαθρομεταναστών ότι από εδώ και πέρα η Ελλάδα φράζει τα σύνορα της!

Σπουδαία νέα!

Ποια σύνορα όμως;

Τα σύνορα με την Ευρώπη!

Ναι καλά ακούσατε! Ο Μιχαλάρας δεν θα επιτρέπει σε κανένα λαθρομετανάστη να φεύγει προς την Ευρώπη! Θα τους κρατά όλους στην Ελλαδα όπου θα τους νομιμοποιεί σύμφωνα με το καινούριο σχέδιο νόμου του ΠΑΣΟΚ ή θα τους παρέχει το κατά τα λεγόμενα του "καλυτερο πρόγραμμα πολιτικού ασύλου στην Ε.Ε."! Με βάση αυτό το πρόγραμμα η Ελλάδα θα αυξήσει δραματικά την παροχή ασύλου σε λαθρομετανάστες! Μας ενημέρωσε δε ότι πριν λίγες ημέρες η νέα υπηρεσία του παρείχε άσυλο, χαρτιά και ταξιδιωτικά έγγραφα σε 16 ... mujaheddin από το Ιραν!!! Άκουσον άκουσον! Άραγε, γνωρίζει τι εστί mujaheddin ο υπουργός Προ Πο;

Φυσικά με τέτοιες παροχές που σύντομα θα προσφέρει το ΠΑΣΟΚ στους λαθρομετανάστες, mujaheddin και μη, για ποιο λόγο θα θελησουν να φύγουν από τον παράδεισο λαθρομεταναστών "Η Ελλάς", μόνο ένας Μιχαλάρας Χρυσοχοίδης το γνωρίζει!

Πληροφοριακά, η έξοδος προς την Ευρώπη ήταν πάντα ερμητικά κλειστή, και γι αυτό τον λόγο είχαν συσσωρευτεί χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Πάτρα, την Ηγουμενίτσα και αλλού. Αλλά το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει καλά πως να πακετάρει κάθε χρόνο το ίδιο δώρο με καινούριο περιτύλιγμα!

ΕΨ