Η Ελλάδα των Καλάσνικοφ!

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009


Σήμερα είχαμε δύο ληστείες με πολυάριθμους δράστες οπλισμένους με καλασνικοφ και υποπολυβόλα εν ώρα αιχμής! Μια σημειώθηκε σε ληστεία σε χρηματαποστολή των ΕΛΤΑ από 8 δράστες, οι 4 οπλισμένοι με Καλασνικοφ! Στην ληστεία τραυματίστηκε στο πόδι ένας από τα πυρά τον ληστών, ένας αυτστομικός της ομάδας Ζ που προσπάθησε να επεμβεί!

Η δεύτερη ληστεία σημειώθηκε σε κοσμηματοπωλείο σε κεντρικό σημείο της αγοράς της Γλυφάδας! 6 οι δράστες και εκεί, οπλισμένοι με πιστόλια και ένα υποπολυβόλο ούζι! εικάζειτα ότι είναι οι ίδιοι που διέπραξαν και άλλες ληστείες την περασμένη εβδομάδα και πρόκειται πιθανώς για Βούλγαρους.

Προ ημερών σε παρόμοια ληστεία στην Εθνική τράπεζα της Σαλαμίνας είχαν τραυματιστεί σοβαρά δύο αστυνομικοί από ληστές οπλισμένους με Καλάσνικοφ!

Για την βαριά εγκληματικότητα ευθύνονται αποκλειστικά οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες! Όσο θα διαιωνίζεται το πρόβλημα της αθρώας ειβολής λαθρομεταναστών τόσο θα ανεβαίνουν τα ποσοστά του σκληρού εγκλήματος στην Ελλάδα! Με την αστυνόμευση δεν βγαίνει τίποτα! Πρέπει να κλείσουν τα σύνορα και να αρχίσουν οι απελάσεις!

Όποιος υποστηρίζει το αντίθετο είναι ένας κοινός ψεύτης. Τελεία και παύλα!

ΕΨ