Στο χειρουργείο ανθυπαστυνόμος που χτυπήθηκε από πέτρα

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009

Από Hellenic Revenge

Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο ανθυπαστυνόμος των ΜΑΤ που χτυπήθηκε από πέτρα το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής, στα Εξάρχεια κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν με αφορμή τη μνήμη της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ο διμοιρίτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο σαγόνι αλλά και με συντριπτικό κάταγμα στην άνω γνάθο. Στον σοβαρά τραυματισμένο αστυνομικό κρίθηκε αναγκαίο να γίνει οστεοσύνθεση με σιδεράκια.

Ο αστυνομικός, όταν δέχθηκε την πέτρα, βρισκόταν με τους άνδρες του δίπλα από το Πολυτεχνείο στην οδό Στουρνάρη.

Για τον σοβαρό τραυματισμό του συναδέλφου του, ο ανθυπαστυνόμος των ΜΑΤ Κώστας

Καραδήμας ανέφερε στη zougla.gr ότι:

«Ο διμοιρίτης χτυπήθηκε τόσο άσχημα που αν δεν φορούσε το κράνος του σίγουρα τώρα δεν θα ζούσε. Θα χρειαστεί να βγει σε αναρρωτική άδεια ακόμη και για έναν χρόνο. Και όμως, για όλο αυτό το διάστημα θα έχει περικοπή του μισθού του κατά το 1/3. Πώς θα ζήσει την οικογένεια του; Έχει παιδιά να μεγαλώσει... Αυτός ο παραλογισμός πρέπει να σταματήσει. Είναι κάτι που του συνέβη σε διατεταγμένη υπηρεσία.»
Ο δράστης που τραυμάτισε τον ανθυπαστυνόμο δεν εντοπίστηκε, ενώ δεν έχει εξακριβωθεί αν η πέτρα εκσφενδονίστηκε μέσα από το Πολυτεχνείο.