Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009

Από το Έχω μάτια και βλέπω

Η είδηση που ακολουθεί και αναφέρεται στην "φημολογούμενη αγορά του "Serbian FOX" δεν μας προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση και αφορά στις επενδυτικές δρατηριότητες του Κου Κυριακού.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η "φημολογούμενη διαμεσολάβηση" από τα Σερβικά μέσα (Β92 και Blic Online) του Πρωθυπουργού μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πρόκειται για αστήρικτη αναφορά των Σερβικών μέσων, που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

Ακολουθούν σχετικά δημοσιεύματα του Β92 και Blic Online.

Tο Β92 Νews,
Αναφέρεται αναλυτικά στην πώληση του "Belgrade Fox".
(Στην συνέχεια ακολουθεί απόσπασμα σε μετάφραση)

Έχω Μάτια και Βλέπω:

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ -- Το ελληνικό κανάλι ANT1 TV, θα γίνει ο νέος ιδιοκτήτης του καναλιού "Belgrade Fox" , τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ο ιδιοκτήτης του ANT1 TV Μίνως Κυριακού αγόρασε το FOX για "1 $" και ανέλαβε όλα τα χρέη της εταιρείας, γράφει το Βlic, Αlo

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες ο σταθμός αλλάζει χέρια, καθώς το αφεντικό του A Fox Rupert Murdoch, αποφάσισε να πουλήσει όλες τις επιχειρήσεις του στην Ν.Α Ευρώπη.
Murdoch and Kυριακού είναι καλοί φίλοι και έφτασαν γρήγορα σε συμφωνία για την πώληση του καναλιού, αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Στη συνέχεια το Β92 αναφέρει: "Blic writes that Greek Prime Minister Georgios Papandreou was involved in the negotiations and that Kyriakou also met with Serbian President Boris Tadić, who gave guarantees that Fox would not have problems in receiving a license from the State Broadcasting Agency."

Σχόλιο ΕΨ: Για όσους δεν γνωρίζουν το FOX News είναι ένα όργανο προπαγάνδας των νεοσυντηρητικών του αμερικανικού ρεπουμπλικανικού κόμματος. Είναι πολλάκις χειρότερο και γελοιότερο του CNN!