Γιατί πρέπει να ψηφίσουμε ΟΛΟΙ πατριωτικά!

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009ΑΠΟΧΗ εστί αδιαφορία και παράδοση άνευ μάχης! Με την αποχή μένουμε μουγκοί, ή παραδίδουμε την χώρα στην κρίση των λίγων και των διαπλεκόμενων.

ΛΕΥΚΟ και ΑΚΥΡΟ: Κάποιοι νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο διαμαρτύρονται ενάντια στο σύστημα. Αλλά ποιο είναι το αποτέλεσμα; Είναι μια κραυγή δίχως μύνημα, την οποία μετά τις εκλογές ο πολιτικός την ξεχνά.

Όσο λιγότεροι ψηφίζουν τόσο πιο εύκολα κυβερνά και αποφασίζει η ολιγαρχία.

Πολλά άτομα που τοποθετούνται στον πατριωτικό χώρο δεν είναι ικανοποιημένοι από τις επιλογές που έχουν σήμερα.

Όμως είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ! Να ψηφίσουν ένα από τα πατριωτικά κόμματα και ας μην τους εκφράζουν ή εμπνέουν εξ ολοκλήρου! Ο λόγος είναι απλός! Διότι με την ψήφο τους, αυξάνουν τον συνολικό αριθμό των ψηφοφόρων και έτσι μειώνουν τα ποσοστά των άλλων κομμάτων! Με αυτό το τρόπο η ψήφος τους συνδράμει στην μείωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων Πράσινων! Τα ποσοστά των κομμάτων αυτών είναι οριακά και έτσι με την ψήφο μας μπορούμε να θέσουμε τα ανθελληνικά στοιχεία εκτός Βουλής! Μόνο με ψήφο σε κάποιο κόμμα μπορούμε να το επιτύχουμε διότι το λευκό δεν επιρρεάζει την κατανομή των εδρών!

Αυτός είναι ένας ευσεβής στόχος στον οποίο όλοι μπορούμε να πιστέψουμε και για τον οποίο αξίζει να δώσουμε την ψήφο μας!

Με την ψήφο μας λοιπόν ας πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

Εκτός βρε πατριώτες αν παίρνετε ικανοποίηση βλέποντας όλους αυτούς να συντηρούνται με τον παχή μισθό του βουλευτή που πληρώνετε εσείς! Οι υπόλοιποι ας ψηφίζουμε κατά συνείδηση και σύμφωνα με τις θέσεις που μας εκφράζουν!

ΕΨ

Read more...

Στην Ελλάδα θα επιστρέψουν οι Γάλλοι τους λαθρομετανάστες του Calais

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009


Στις 22 Σεπτεμβρίου οι Γαλλικές Αρχές πραγματοποίησαν εκκαθάριση του παράνομου καταυλισμού λαθρομεταναστών κοντά στο Calais συλλαμβάνοντας 278 Αφγανούς λαθρομετανάστες. Οι μισοί είναι κάτω από 18 χρονών. Τι σχεδιάζουν να κάνουν οι Γάλλοι με όλους αυτούς;

Ο υπουργός μεταναστεύσεως της Γαλλίας δήλωσε ότι στην πλειονότητα τους οι λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ευρώπη από την Ελλάδα και πρέπει να επιστραφούν εκεί. Γάλλοι αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν τα σχέδια επιστροφής στην Ελλάδα σύμφωνα με τον κανονισμό Δουβλίνο ΙΙ.(Πηγή) Με τον κανονισμό που υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ το 2003, οι λαθρομετανάστες που συλλαμβάνονται στο εσωτερικό της Ε.Ε. επιστρέφονται στην πρώτη Ευρωπαική χώρα εισόδου όπου υπέβαλαν την αίτηση για άσυλο. Για τους περισσότερους αυτή είναι η... Ελλάδα!!!

Σε δηλώσεις που δημοσιεύτηκαν στην Guardian, ο Άγγλος υπουργός εσωτερικών εξέφρασε την ικανοποίηση του επισημαίνοντας ότι οι λαθρομετανάστες θα επιστραφούν στην Ελλάδα για να επεξεργασία των αιτήσεών τους.

Αναρωτιέμαι με ποιό σκεπτικό δέχτηκε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να υπογράψει αυτό τον κανονισμό έκτρωμα, που είναι εγκληματικός για την χώρα μας;;; Τι έλαβε η Ελλάδα ως αντάλλαγμα για να μετατραπεί στην ανθρώπινη "αποθήκη" (για να μην πω τίποτα πιο προσβλητικό) της Ευρώπης;

ΕΨ

Read more...

Σχεδίαζαν να εξαρτήσουν τα νησιά του Αιγαίου με το ρεύμα της Τουρκίας!

Από το blog του Καραθεοδωρή

Κι όμως δεν πρόκειται για κακόγουστο αστείο αλλά για την κατάντια της απερχόμενης κυβέρνησης η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ σχεδίαζε να συνδέσει τα νησιά του Αιγαίου με την Τουρκία προκειμένου η γείτονα να μας εφοδιάζει με ηλεκτρικό ρεύμα!

Η αποκάλυψη αυτή ειπώθηκε στη συνέντευξη του Κώστα Αϊβαλιώτη, υποψήφιου στην Α' Αθηνών με το ΛΑ.Ο.Σ. στο Αlia TV, ο οποίος είχε υποβάλλει γραπτή ερώτηση στον Υπουργό Ανάπτυξης, αναφορικά με τις πληροφορίες που είχαν φτάσει στις Υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις Βρυξέλλες, σχετικά με το (εξωφρενικό) σχέδιο της κυβέρνησης (όπως προβλεπόταν στο νέο Χωροταξικό Σχέδιο) για ενεργειακή εξάρτηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου μέσω σύνδεσης του ηλεκτρικού τους δικτύου με την …Τουρκία !

Ο Χρ. Φώλιας στην απάντησή του στον κ. Αϊβαλιώτη, τον ενημέρωσε για τις θέσεις της ΔΕΗ, της ΡΑΕ και της ΔΕΣΜΗΕ και την εγκατάλειψη, πλέον, κάθε σκέψης για σύνδεση με το ηλεκτρικό δίκτυο της Τουρκίας.

Σχόλιο ΕΨ: Κατ αυτόν τον τρόπο αν οι Τούρκοι προσέβαλαν Ελληνικό νησί, δεν θα χρειαζόταν να... βομβαρδίσουν τις Εγκαταστάσεις Ηλεκτροδότησης. ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ!

Read more...

Πως ο ΣΚΑΙ παρακάμπτει την απαγόρευση της προβολής δημοσκοπίσεων


Όπως φαίνεται ο ΣΚΑΙ έχει βρει "τέχνασμα" για να παρακάμψει την απαγόρευση δημοσίευσης δημοσκοπίσεων 15 ημέρες πριν την διεξαγωγή εκλογών. Παρουσιάζει ανταποκρίσεις ξένων δελτίων που περιέχουν τις δημοσκοπικές αναλύσεις. Τώρα όμως, το ΕΣΡ όμως καλεί τον ΣΚΑΙ σε απολογία!

Το εσκεμμένο της πρακτικής γίνεται αμέσως αντιληπτό από την στάση του σταθμού προς το κυβερνητικό αυτό μέτρο το οποίο θεωρεί "υποκριτικό και αντιδημοκρατικό"!

Μήπως ομως αντιδημοκρατικές είναι οι ίδιες οι αμφιβόλου αξιοπιστίας δημοσκοπίσεις που μοιάζουν να επιχειρούν να χαλιναγωγήσουν την κοινή γνώμη και το εκλογικό αποτέλεσμα! Οποιοδήποτε επιρροή της κοινής γνώμης με αθέμιτα μέσα, όπως την προδιάθεση του εκλογικού αποτελέσματος θεωρείται εξ ορισμού αντιδημοκρατική διότι υποβαθμίζει Δημοκρατικό σύστημα.

Τρανταχτό παράδειγμα αποτελούν δημοσκοπίσεις κατά τις ευρωεκλογές του Ιουνίου όπου έφεραν τους εκλεκτούς του κ. Αλαφούζου, Οικολόγους Πράσινους ως τρίτο σε κατάταξη κόμμα, με ποσοστά τετραπλάσια αυτών που εντέλει έλαβαν στην κάλπη.

Έτσι ένα μέτρο που απαγορεύει την ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ των δημοσκοπίσεων κατά την προεκλογική περίοδο συμβάλει σε μια δημοκρατικότερη κοινωνία όπου ο πολίτης δεν επιρρεάζεται από προβλεπόμενα αποτελέσματα και ψηφίζει κατά συνείδηση. Η διάταξη αυτή είναι λοιπόν εξ´ορισμού, ... δημοκρατική!

ΕΨ

"Απολογείται ο ΣΚΑΙ για παραβίαση της απαγόρευσης δημοσίευσης δημοσκοπήσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΙ, «στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης απολογείται το πρωί της Τρίτης ο ΣΚΑΙ, με βάση την υποκριτική και αντιδημοκρατική διάταξη περί απαγόρευσης δημοσκοπήσεων 15 ημέρες πριν από τις εκλογές.Αφορμή ανταπόκριση που μετέδωσε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου η ελληνική υπηρεσία της DEUTSCHE WELLE, η οποία παρουσίασε δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας για τις εκλογές.Αναφερόταν στο προβάδισμα των σοσιαλιστών στην Ελλάδα, με βάση τις δημοσκοπήσεις 15 ημέρες πριν από τις εκλογές και υπογράμμιζε την απαγόρευση δημοσίευσης δημοσκοπήσεων."


Πηγή: Καθημερινή

Read more...

Ρομαν Πολάσνκι: Παιδεραστής, βιαστής φυγόδικος... αλλά ΑΓΑΠΗΤΟΣ;

Ο γνωστός σκηνοθέτης συνελήφθει στην Ζυρίχη για ένα ζήτημα που εκρεμμεί από το 1978.

Την εποχή εκείνη ο Πολανσκι συνελήφθει στο Los Angeles, με την κατηγορία της σεξουαλικής πράξης με ανήλικη. Ο 42χρονος παραδέχθηκε την πράξη του αλλα ισχυρίστηκε ότι η δεκατριάχρονη ήταν σεξουαλικά έμπειρη (!) και πως υπήρχε σύνεση από μέρους της. Στις ΗΠΑ απαγορεύεται η σεξουαλική πράξη ενήλικου με ανήλικο, και θεωρείται "νόμιμος βιασμός" άσχετα από το αν υπάρχει σύνεση από τις δύο πλευρές.

Οι λεπτομέρειες όμως τις υπόθεσης δεν άφηναν τέτοια περιθώρια. Σύμφωνα με την Samantha Geimer, ο Πολάνσκι πλησίασε την μητέρα της και ζήτησε να την φωτογραφίσει για το περιοδικό Vogue. Η δέυτερη φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του ηθοποιού Jack Nicholson στις 10 Μαρτιού 1977. Ο Πολάνσκι ζήτησε από την κοπέλα να πιει σαμπάνια για της ανάγκες της φωτογράφισης και μαζί με αυτήν της έδωσε το υπνωτικό methaqualone. Η συγκεκριμένη ουσία χρησιμοποιήτω εκτενως στα τέλη του 60 κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας, λόγω της αυξημένης ευαισθησίας σε συνδυασμό με την χαλάρωση και ευεξία που προκαλούσε. Εν συνεχεία την βίασε. Το θύμα μύνησε τον Πολάνσκι και εντέλει υπήρξε συμβιβαστική συμφωνία μεταξύ τους.

Αρχικά το κατηγορητήριο ήταν εξαιρετικά βαρύ αλλά έπειτα από διαπραγματεύσεις υπήρξε συμφωνία και ο εισαγγελεάς συμφώνησε να καταδικαστεί μόνο για σεξουαλική επαφή με άτομο κάτω των 14. Διετάχεθει να παρουσιαστεί σε ψυχιατρική κλινική για παρακολούθηση από όπου και βγήκε έπειτα απο 42 ημέρες. Τότε ο Πολάνσκι διέφυγε από τις ΗΠΑ πριν εκδοθεί η επίσημ απόφαση της καταδίκης του και έκτοτε δεν έχει επιστρέψει υπό τον φόβο της έκτισης της ποινής του. Διέμυνε στην Γαλλία διότι η χώρα αυτή δεν ε΄χει συμφωνία εκδοσης προς τις ΗΠΑ. Οι αρχές στην Ζυρίχη όμως βρήκαν την ευκαιρία και κατά την άφιξη του για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης, τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι η ειδική μεταχείρηρη που χαίρει ο σκηνοθέτης από μια μεγάλη oμάδα ατόμων. Ο Francois Mitterand εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την ... σύλληψη του σκηνοθέτη! Οι υποργοί εξωτερικών της Γαλλίας και της Πολωνίας σχεδια΄ζουν να ζητήσουν από κοινόυ την απελευθέρωσή του. Ηθοποιοί του Hollywood συγκεντρώνουν υπογραφές διαμαρτυρίας!

Είναι προφανές ότι εδώ ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά! Κάποτε, σε ένα παράλογο κόσμο, τα κορίτσια παντρεύονταν με συνοικέσιο από εξαιρετικά μικρή ηλικία. Σήμερα όμως ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι παιδεραστές διώκονται ποινικά και βαρύτατα όχι διότι διέπραξαν κάποια σεξουαλική πράξη εις βάρος ανηλίκου, αλλά διότι κατέβασαν απαγορευμένο υλικό από το διαδίκτυο. Οι αρχές μάλιστα δημιουργούν τέτοιες ιστοσελίδες για να προσεγγίσουν τους παραβάτες.

Όσο για τον Πολάνσκι, μετά την προβολή της ταινίας "Roman Polanski: Wanted and Desired", οι δικηγόροι του προσπαθούν να θέσουν την υπόθεση εκτός δικαστηρίου με βάση κάποιες φερόμενες παρατυπίες των δικαστικών που απεικονίζονται στην ταινία! Έχουμε δηλαδή φτάσει σε ένα σημείο όπου το σενάριο μιας ταινίας να έχει επιρροή στα πραγματικά γεογνότα γύρω από τα οποία βασίστηκε!

Δεν είναι λοιπόν παράλογο να υπάρχει τέτοια υποστήριξη προς έναν άνθρωπο ο οποίος έχει αποδεχθεί την πράξη του και είναι βιαστής παιδεραστής και φυγόδικος εδώ και 31 χρόνια, μόνο και μόνο επειδή είναι διάσημος σταρ; Η αμερικανική δικαιοσύνη δεν χαρίζει κάστανα σε κανέναν (με λίγες εξαιρέσεις), ειδικά σε τέτοια θέματα. Το ερώτημα είναι, πόσο χαρίζεται η κοινωνία μας;

ΕΨ

Read more...

ΑΣΥΛΟ

Από το blog Πνύκα

Τις τελευταίες ημέρες έχει επανέλθει στην επικαιρότητα το φοιτητικό άσυλο και αυτός που το επανέφερε είναι ο πρωθυπουργός στο Debate. Ο λόγος βέβαια είναι προφανής , θέλει να μειώσει τις διαρροές προς τον ΛΑΟΣ.
Όμως ανεξάρτητα για πιο λόγο βγήκε το θέμα ψηλά στην ατζέντα, θα ήθελα να καταγράψω τις σκέψεις μου για το θέμα.

Πρώτα από όλα συμφωνώ απόλυτα με την κατάργηση του! Η θέσπιση του ασύλου έγινε για συμβολικούς περισσότερο λόγους τιμώντας τους φοιτητές του πολυτεχνείου του 74'. Η καταστρατήγηση του όμως οδηγεί στο ακριβώς αντίθετο ..στο να αμαυρώνει τον αγώνα τους.

Επιπλέον νομίζω ότι τίποτα ουσιαστικό δεν έχει προσφέρει στα σχεδόν 30 χρόνια ύπαρξης του. Πότε δηλαδή χρειάστηκε το άσυλο να προστατέψει την φοιτητική λειτουργία και από ποιά κρατική παρέμβαση...νομίζω ποτέ!

Εξάλλου αν κάποτε έχουμε πραξικόπημα σίγουρα τους όποιους πραξικοπηματίες δεν θα τους εμποδίσει ο όποιος νόμος περί ασύλου (εδώ θα έχουν καταλύσει 10άδες άλλους) για να κάνουν πάλι τα ίδια.

Ως εκ τούτου δεν προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό Επομένως ποιος ο λόγος ύπαρξης του?
Αντίθετα αυτό που προσφέρει είναι η φιλοξενία και η προστασία παράνομων ενεργειών και "ουσιών" χώρια τις σκιές που υπάρχουν περί τρομοκρατικών ομάδων.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι δίδεται η αφορμή σε διάφορους ακραίους και μισαλλόδοξους (εθνικιστές και άλλους) να λένε τα δικά τους φτάνοντας και στο σημείο να αμαυρώνουν και εκείνη την ηρωική γενιά του πολυτεχνείου

Τελικά όλο αν όλο αυτό δεν είναι υποκρισία τι είναι?

***

Σχόλιο ΕΨ: Πολύ σωστά! Μόνο όμως που οι "εθνικιστές" δεν είναι ούτε ακραίοι, ούτε μισαλλόδοξοι. Ο Εθνικιστής είναι ο πατριώτης εθνιστής. Κάποιος που αγαπά την πατρίδα του και πιστεύει στην ύπαρξη του έθνους κράτους. Επρόκειτω για το status quo, πριν την έλευση της παγκοσμιοποίησης και του κομμουνισμού. Άλλο αν κάποιοι έχουν παρεξηγήσει την έννοια και την έχουν "αμαυρώσει" με τις δικές τους πράξεις στην διεθνή σκηνή.

Επιπλέον, η "ΗΡΩΙΚΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ" έχει η ίδια αμαυρώσει το συμβολικό της "έργο" με τις μετέπειτα πράξεις της όταν κατέλαβε την διακυβέρνηση του τόπου. Αυτοί που υπερασπίζονται μανιωδώς το Άσυλο είναι οι ίδιοι που κλείστηκαν στο Πολυτεχνείο 36 χρόνια. Κατόπιν όμως αυτοί οι ίδιοι επιδόθηκαν σε ένα άνευ προηγουμένου ιδιοτελές φαγοπότι με το δημόσιο χρήμα, αλλά και την κατακρεούργηση βασικών ανθρώπινων αξιών που τους επιτρέπει να διαιωνίζουν το διεφθαρμένο σύστημα που επέβαλαν.

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου χρησιμοποιήθηκε ως σύμβολο για να προωθήσει μια αριστερίστικη αντίληψη που διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτικών από την παλαιά τους νέμεση. Χρησιμοποιήται επίσης ως ενα γεγονός που υπερκαλύπτει στην συνείδηση του λαού τον πραγματικό λόγο της κατάρρευσης της Χούντας του Ιωαννίδη που ήταν η εισβολή στην Κύπρο 8 μήνες αργότερα.

Read more...

Ο νέος υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας και το Ισλάμ

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

O Guido Westerwelle, είναι μέλος του Φιλελέυθερου κόμματος της Γερμανίας (FTP). Το κόμμα που μαζί με τους Χριστιανοδημοκράτες κέρδισε τις χθεσινές εκλογές και θα σχηματίσει κυβέρνηση. Ο κ. Westerwelle αναμένεται να είναι ο καινούριος υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας.

Υπάρχει όμως κάτι ιδαίτερο για τον κ. Westerwelle... είναι ανοιχτά gay! Έχει μάλιστα συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφο του τον οποίο μπορείτε να διακρίνετε δεξιά στην φωτογραφία.

Ποιο είναι το πρόβλημα; Ως υπουργός Εξωτερκών ο κ. Westerwelle θα πρέπει να ταξιδέψει σε ξένες χώρες! Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και χώρες στις οποίες η ομοφυλοφιλία ... διώκεται!!!

Σε 30 Μουσουλμανικές χώρες η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη. Ακόμη χειρότερα, οι ομοφυλόφιλοι τιμωρούνται με την θανατική ποινή σε χώρες όπως η Μαυριτανία, το Μπανγκλαντές, την Υεμένη, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Σαουδική Αραβία και το Ιράν.

Το ερώτημα είναι προφανές; Τι πρόκειται να συμβεί όταν θα πρέπει να επισκεφθεί o νέος υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας τις χώρες αυτές; Θα του επιτρέψουν άραγε να ταξιδέψει και ακόμη να παραστεί μετά του... συντρόφου του;

Αυτά να τα ακούν κάποιοι εν Ελλάδι δήθεν προοδευτικοί που αγαπούν τόσο πολύ το Ισλάμ και τις "αρετές" του!

ΕΨ

Read more...

Βρέθηκε ο Χάκερ της Λούκας Κατσέλης!!!


... είναι 12 χρονών και μένει σε γιάφκα στην... Εκάλη!

Σε έφοδο που πραγματοποίησαν 60 ανδρες τις Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρέθηκαν 3 υπολογιστές, και μια μισογεμάτη κατσαρόλα με ποπ κορν! O 12χρονος αδυνατεί επίσης να εξηγήσει την ανεύρεση αεροβόλου όπλου τύπου φλόμπερ, καθώς και τα 32 ευρώ που βρεθηκαν σε σακίδιο κρυμμένο στο τζάκι του σπιτιού, αλλά και τα 28 αστεράκια μάρκας Mercedes που οι αρχές ανακάλυψαν στον πυθμένα της πισίνας.

Κατασχέθει επίσης ένα ποδήλατο τύπου BMX.

Αναμένεται νέα ανάρτησις εις την ιστοσελίδαν της αξιότιμης κ. Κατσέλη:

"Σχετικά με την υπόθεση της σύλληψης τoυ φερόμενου χάκερ, θα ήθελα να τονίσω οτι όσο περνάει απο το χέρι μου δεν θα επιτρέψω σε κανένα δημοσιογράφο ή μή, για πολιτικές σκοπιμότητες να καταστρέψει το μέλλον ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟΥ παιδιού. Είναι προφανές οτι πρόκειται για προεκλογικό τρικ της ΝΔ, πάνε να μετατρέψουν 12αχρονα παιδιά σε αδίστακτους ΧΑΚΕΡΣ! ( 27.09.2009 22:38 )"

(Χιουμοριστικόν Διάλειμμα over!)
ΕΨ

Read more...

Ο Μάκης σέρνει τον χορό... στον γνωστό ρόλο του "υπερασπιστή" των "επαναστατών"!

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009

Τώρα που συνελήφθησαν κάποια από τα μέλη των επαναστατών του κώλου, "Πυρήνων της Φωτιάς" στήνεται ήδη το περιβάλλον στήριξής τους από τους γνωστους Συριζαίους πολιτικούς, δικηγόρους, και δημοσιογράφους. Πρώτος και καλύτερος ο γνωστός για την φιλική του στάση προς τον ακοραριστερό και εξτρεμιστικό χώρο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Το άρθρο του στην zougla.gr, "Φιάσκο καταγγέλλουν οι γονείς του Γιόσπα" ανοίγει σέρνοντας ένα σωρό υπόνοιες και αρνητικά σχόλια προς την αστυνομία. Η κριτική του εστιάζεται στις πιθανές πολιτικές σκοπιμότητες τους χρονικού των συλλήψεων. Σημειώνει πως τα "τα άτομα είχαν εντοπιστεί ήδη από τα αποτυπώματα που υπήρχαν στον εμπρηστικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί το Πάσχα που μας πέρασε στην εκκλησία της Αγ. Τριάδας στον Πειραιά."

Ο Μάκης μεταμορφώνεται λοιπόν και σε ντετέκτιβ της αντιτρομοκρατικής! Φυσικά η συλλογή στοιχείων που θα επιτρέψουν την σύλληψη αλλά και την ΚΑΤΑΔΙΚΗ των υπόπτων αποτελούν ασήμαντες λεπτομέριες και διαφεύγουν της αντιλήψεως του δημοσιογράφου. Μιας αντίληψη που είναι γεμάτη αντιφάσεις. Διότι, αν είχαν γίνει οι συλλήψεις ο Πάσχα, ο Μάκης θα έκραζε για την έλλειψη στοιχείων και δημοκρατικότητας, τον σεβασμό των δικαιωμάτων των συλληφθέντων κτλ. Τώρα όμως πρέπει να βρει άλλες δικαιολογίες. Η πλάκα είναι πως όπως θα διαβάσετε και παρακάτω, παρότι ο Μάκης επικρίνει την αστυνομία για το ότι δεν συνέλαβε τους δράστες νωρίτερα, ΤΩΡΑ που τους συνέλαβε προπαγανδίζει ότι πρόκειται για φιάσκο... φυσικά μέσα από την φωνή των γονέων ενός από τους κατηγορουμένους.

Γράφει ο Μάκης:

"Η πιθανή αλλαγή κυβέρνησης και η νέα διακυβέρνηση προκαλεί τρόμο σε στελέχη της ΕΥΠ και της ΕΛΑΣ –κυρίως σε επιτελικούς και στελέχη της Αντιτρομοκρατικής- καθότι είναι στους πάντες γνωστό πως, μόλις έπεσε το ΠΑΣΟΚ, όλες, μα όλες, οι νευραλγικές θέσεις καλυφθήκαν από «γαλάζια παιδιά». Τώρα, και υπό τον φόβο… διωγμών, σπεύδουν να εκβιάσουν την κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές, καθιστώντας εαυτούς απαραίτητους για τη συνέχεια των ερευνών. Τόσο κυνικά. Δυστυχώς, αυτά δεν τα ισχυρίζεται απλά ένας δημοσιογράφος, αλλά αποτελούν δικές τους ανεπίσημες πάντα, κουβέντες."

Ο παραλογισμός και η φαντασία του Μάκη δεν έχουν όρια! Δύο είναι τα ενδεχόμενα με το σκεπτικό του: πρώτον ότι η αστυνομία έδωσε παράταση στις έρευνες μέχρι την προεκλογική περίοδο. Δεύτερον ότι η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις νωρίτερα από ότι θα έπρεπε. Ο δημοσιογράφος μάλλον υποννοεί το πρώτο. Και οι δύο περιπτώσεις δεν έχουν λογική βάση δίοτι στην πρώτη περίπτωση η αστυνομία δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το χρονοδιάγραμα των εκλογών ούτως ώστε να παρατίνει τις έρευνες, και στην δεύτερη η υποτιθέμενη διαιώνιση των ερευνών θα εξυπηρετούνταν καλύτερα από την απουσία των συλλήψεων και την συνέχιση της παρακολούθησης υπόπτων και των εγκληματικών ενεργειών!

Αλλά δεν εκπλησόμαστε διότι λίγοι έχουμε απομείνει που να μην γνωρίζουμε τις θέσεις του Μάκη. Όσοι δεν γνωρίζουν... διαβάστε παρακάτω...

Αυτό που ενοχλεί ιδιαίτερα τον ευρύτερο χώρο του φίλου των "επαναστατών" και ζάμπλουτου Ταρζάν, είναι ότι οι Αρχές δημοσιοποίησαν τα ονόματα των υπόπτων, διότι έτσι αποκαλύπτεται το ΑΛΗΘΕΣ των κατηγοριών που τους προσάπτουν οι πολιτικοί τους αντίπαλοι: Ότι το Πανεπιστημιακό άσυλο και ο αντιεξουσιατικός χώρος ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! Αποκαλύπτεται επίσης η κοινωνική προέλευση των εμπλεκωμένουν που μόνο προλετάριοι δεν είναι.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων των υπόπτων είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις έρευνες διότι οι νέες διατάξεις του ν. 3625/07 του υπουργείου Δικαιοσύνης περιόρισαν ασφυκτικά τη δυνατότητα δημοσιοποίησης στοιχείων και προβλέπει "ότι πριν από τη δημοσιοποίηση θα χρειάζεται... η ΕΛ.ΑΣ. να παίρνει τη σχετική άδεια των εισαγγελικών αρχών."

Γίνονται εξαιρέσεις μόνο όταν «η αποκάλυψη και βεβαίωση της εγκληματικής συμπεριφοράς με τη δημοσιοποίηση του ονόματος ή της φωτογραφίας ή άλλων στοιχείων προσώπου που φέρεται αναμεμειγμένο σε εγκληματική δραστηριότητα και καταζητείται νομίμως, με σκοπό τη σύλληψη (με βάση νόμιμο διωκτικό έγγραφο ή στα πλαίσια του αυτοφώρου), καθώς και με την ανακοίνωση της πραγματοποίησης τέτοιας σύλληψης, δεν είναι δυνατό να θεωρηθεί ότι αποτελεί προσβολή της προσωπικότητάς του και παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων». Πηγή Έθνος

Για να μπορέσει λοιπόν η Αστυνομία να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία των καταζητούμενων που διαφεύγουν θα έπρεπε να έχει στην κατοχή της σοβαρά στοιχεία που θα έπειθαν την εισαγγελική αρχή. Τα στοιχεία αυτά δεν είναι εύκολο να συλλεχθούν όταν πρέπει να διατηρηθεί εχμύθεια και διακριτικότητα στις έρευνες.

Έτσι μόνο όταν οι αρχές είχαν στην διάθεσή τους το περιεχόμενο των σάκων σκουπιδιών που πέταξε ένας εκ των δραστών την περασμένη Δευτέρα μπόρεσαν να κινηθούν. "...διαπιστώθηκε ότι αυτές περιείχαν ποσότητες λευκής και μαύρης ύλης, καλώδια, εξαρτήματα ρολογιών και δύο χερούλια χύτρας ή κατσαρόλας. Οι έρευνες έδειξαν ότι ίδιου τύπου υλικά είχαν χρησιμοποιηθεί στην επίθεση σε βάρος του κ. Χηνοφώτη, την ευθύνη της οποίας είχε αναλάβει η οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς»" Πηγή aggelioforos.gr

Φυσικά ο Μάκης θα προτιμούσε να είχαν πραγματοποιηθεί συλλήψεις νωρίτερα διότι έτσι δεν θα ήταν γνωστός ο ευρύτερος κύκλος των ατόμων που συμμετείχαν στην οργάνωση. Οι λιγoστοί κατηγορούμενοι, αν δικάζονταν ποτέ, θα έτρωγαν μια ποινούλα με αναστολή ή θα αθωόνονταν λόγω αμφιβολιών, όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. υπάρχουν βέβαια και άλλοι δημοσιογράφοι όπως ο Α. Δελλατόλας του Αντέννα που γκρινιάζουν διότι κατ αυτούς οι έρευνες τερματίσθηκαν πριν οι Αρχές οδηγηθούν στην σύλληψη της Σέχτας.

Συνεχίζει ο Μάκης:

"Η Νίκη Χατζημιχελάκη είναι ψύχραιμη και εξηγεί πως τα παιδιά δραστηριοποιήθηκαν πολιτικά μετά τα γεγονότα του περασμένου Δεκεμβρίου και απορρίπτει τις κατηγορίες που τους προσάπτει η Αστυνομία."

Ποια ακριβώς είναι η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" δραστηριοποίηση κατά του προτύπου των γεγόνοτων του περασμένου Δεκεμβρίου κ. Τριανταφυλλόπουλε;;; Τα σπασίματα, τα καψίματα και τα επεισόδια θεωρούνται πολιτική; Ίσως... στην ζούγκλα με τα άγρια ζώα!

Ακούμε λοιπόν την μητέρα του Μάνου Γιόσπα να μιλά με απίστευτη ψυχραιμία και την άνεση στον Τριανταφυλλόπουλο, την στιγμή που ο γιός και ο ανηψιός της έχουν συλληφθεί για συμμετοχή σε σωρεία τρομοκρατικών ενεργειών. Ίσως επαναπάυεται διότι γνωρίζει η ίδια το ευρύ κύκλωμα στήριξης που καλείται να υπερασπίσει τα παιδιά με αιμή του δόρατος την δηκιγόρο κ. Κούρτοβικ. (προσωπική πρόβλεψη)

Ενδεικτικά των αντιλήψεων για την κοινωνία που διέπουν τους δύο συνομιλήτες στην συνέντευξη της κ. είναι τα εξής. Στην συνομιλία του ο κ. Τριανταφυλλόπουλος βρίσκει φυσιολογικό τα νέα παιδιά που σπουδάζουν να βρίσκονται στον αναρχοαυτόνομο χώρο και να ανήκουν στους γνωστούς άγνωστους Επί λέξη λέει ότι "ένας νέος... ακόμη και γκαζάκια να βάζει είναι κατανοητό"!!! Αυτές είναι οι θέσεις που θεωρούν τα φαινόμενα αυτά ως μέρος μιας "υγιούς" κοινωνίας! Τους λόγους θα τους βρείτε σε προηγούμενη ανάρτηση.

Η μητέρα του Μάνου Γιόσπα κατηγορεί την Αστυνομία ότι επιχειρεί να παρουσιάσει αδίκως τα "παιδιά τα οποία γυρνοβολάνε και δεν ξέρω τι κάνουνε". Από την άλλη στην δική της περιγραφή της ημέρας της σύλληψης (Πέμπτη) ο φοιτήτης γιόκας της κοιμόταν με την κοπέλα του μέχρι τις 4 το μεσημέρι, και έπειτα βγήκε για καφέ... !!! Μάλλον θα είχε ολονύκτιο μαραθώνιο μελέτης... ή κάποιο γκραφίτι για εργασία της σχολή Βακαλό (ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΒΑΚΑΛΟ Α.Ε)...

Τα ίδια αποφαίνεται και ο πατέρας για να αμυνθεί της αθωότητας του γιου του. Ενώ η βόμβα στις Κατσέλη μπήκε στις 1 μμ, ο γιόκας του κοιμόταν μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι με την κοπέλα του και στις 5 πήγε για καφέ. Πολύ του ύπνο είναι αυτοί οι αναρχικοί... θα φταίνε μάλλον τα νυχτοπερπατήματα... (Η βόμβα εξεράγγει στις 11:45. Το τηλεφώνημα προηγήθηκε 20 λεπτά προ της έκρηξης. Πράγμα που σημαίνει ότι η βόμβα τοποθετήθηκε λίγο πριν, γύρω στις 11- 11:15πμ)

Αλλά τι λέμε τώρα; Για την Αριστερά άνθρωποι σαν τον Σάββα Ξηρό δεν είναι μόνο αθώοι, αλλά και ήρωες! Στα εκκολαπτόμενα θα κολλήσουν;

Η κ .Νίκη Χατζημιχελάκη συνεχίζει δηλώνοντας πως ο γιόκας της δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά διοτι.... έφερνε την κοπέλα του στο σπίτι... και αυτή είναι μια χαρά κορίτσι!!! Τρομερά τα διαπιστευτήρια του έντιμου βίου που παραθέτει η κ. Γιόσπα.

Οι πρόσφατες συλλήψεις αλλά και η περίπτωση του Α. Γρηγορόπουλου επιβεβαιώνουν το πορτρέτο αυτών που τόσο καιρό παρουσιάζουμε: Παιδιά που φοίτησαν σε ακριβά ιδιωτικά σχολεία, που ισως φοιτούν και σε ιδιωτικές σχολές, που στρατολογούνται από την εφηβική τους ηλικία στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Σίγουρα κάποιοι παλαιότεροι τους εκπαιδεύουν τουλάχιστον σε ότι αφορά την τεχνογνωσία εκρηκτικών. Αν η Πολιτεία δεν λάβει μέτρα ενάντια στους καθοδηγητές και τους τους στρατολόγους αυτών των νέων τότε το φαινόμενο θα συνεχιστεί, και απλώς οι παλαιοί επαναστάτες του κώλου θα αντικατασταθούν από καινούριους.

Κλείνοντας θα ήθελα ανα παραθέσω και ένα απόσπασμα από τους άλλους επαναστάτες της πένας και του κώλου από τον οίκο Τεγόπουλου:

"Σε κάθε περίπτωση οι φερόμενοι ως συμμετέχοντες στην οξύμωρη συνωμοσία ήταν εκτεθειμένοι στο διωκτικό πεδίο, καθ' όσον φαίνεται να υιοθετούσαν παρεΐστικη νοοτροπία (συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές). Επίσης, προφανώς λόγω απειρίας και εφηβικού ενθουσιασμού, ελάχιστα εφάρμοζαν έστω στοιχειώδεις συνωμοτικούς κανόνες."

Ενώ εσείς που έχετε εμπειρία είστε άπιαστα πουλιά!

"Πάντως, δεδομένης της αβλαβούς για ανθρώπους δράσης των Πυρήνων και της απρόσεχτης δραστηριότητάς τους, που τους εξέθετε εξαιρετικά στους διωκτικούς μηχανισμούς, η «επιτυχία» του διωκτικού μηχανισμού μπορεί να αποδειχθεί πύρρειος, δεδομένων των ποικίλων εκφράσεων αλληλεγγύης που αναμένεται να προκύψουν από διάφορα ορθάνοιχτα μέτωπα."
Ελευθεροτυπία

Καλά ρε Τεγοπουλάκια, το ότι συμμετέχετε στις ΣΟ του indymedia και του indy.gr το ξέρουν και οι πέτρες... δεν χρειάζεται όμως να μας υπενθυμίζετε ότι "δεν μασάτε" και το ότι εσείς οι αλληλύγγυοι αποτελείτε κατεστημένο στην Ελλάδα. Οι πέτρες γνωρίζουν εξίσου καλά ότι οι κορφαίοι "απόφοιτοι" των γκαζάκηδων εντάσονται σε αναβαθμισμένες "σχολές" όπως αυτή του "Επαναστατικού Αγώνα"!

Για όσους αψηφούν ή λησμονούν, ένα παλαιό βίντεο για την στάση των προαναφερθέντων δημοσιογράφων και εφημερίδων σχετικά με την Τρομοκρατία και τους τρομοκράτες.

Read more...

Που θα στείλουν άραγε οι Γάλλοι τους λαθρομετανάστες ;

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009

Παρακολουθήστε το βίντεο.Με βάση τον κανονισμό Δουβλίνο ΙΙ αν θεωρηθεί ότι κάποιοι από τους λαθρομετανάστες έχουν εισέλθει στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας, τότε η Γαλλία ενδέχεται να τους επιστρέψει στην πρώτη χώρα εισόδου, αντί να τους προωθήσει στην χώρα προέλευσης!

Μιας και η χώρας μας αποτελεί την κύρια πύλη εισόδου στην Ε.Ε. ... Καλώς να τους δεχτούμε!

Και μερικές διορθώσεις σχετικά με τα λεγόμενα της ανταποκρίτριας του MEGA!

Διόρθωση 1: Πρόκειται για ΛΑΘΡΟΜΑΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!
Διόρθωση 2: Ποιά βαρβαρότητα; Μήπως αυτή των ΔΗΘΕΝ ανθρωπιστικών οργανώσεων;
Διόρθωση 3: Αν αρχίσουν οι σκούπες και οι απελάσεις οι ΛΑΘΡΟμετανάστες θα πάψουν να έρχονται διότι θα γνωρίζουν ότι το πιθανότερο είναι να εκδιωχθούν από την χώρα!

Read more...

Η ανοχή της Αστυνομίας και της Πολιτείας στην δράση των Αναρχικών

Εχθές 100 κρανοφόροι της γνωστής αναρχοκλίκας των Εξαρχείων κατέστρεψαν τα γραφεία του περιοδικού Ρεσάλτο. Η "επιχείρηση" διήρκησε για περισσότερη από μια ώρα, κατά την οποία ομάδα ατόμων έβαλε με βαριοπούλες κατά της θωρακισμένης πόρτας των γραφείων.

Η επίθεση έρχεται μια ημέρα πριν την συγκέντρωση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, με σκοπό να θέσει εκτός λειτουργίας το περιοδικό αλλά και να τρομοκρατήσει αυτούς που τολμούν να σηκώνουν κεφάλι.

Η Ελληνική Αστυνομία, αδράνησε για ακόμη μια φορά. Είναι κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει. Μόνο αφού ολοκληρώθηκε το έργο της καταστροφής και αποχώρησαν οι δράστες, εμφανίστηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις συνοδευόμενες από την πυροσβεστική. Να υπενθυμίσουμε ότι δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται πάντα σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Εξαρχείων. Την ίδια αδιαφορία ως και συνοχή επέδειξε η αστυνομία σε 4 προηγούμενες επιθέσεις των Αντιεξουσιαστών στον Αγίο Παντελεήμονα (με αστυνομική συνοδεία) , αλλά και τον Δεκέμβριο του 2008. Την ίδια απουσία επέδηξαν όταν κάηκαν οι εκδόσεις Γεωργιάδη και ο Πελασγός, αλλά και στην επιδρομή των αντιεξουσιαστών στο Κολωνάκι. Αντίθετα, την ίδια εποχή είχε σημειωθεί επίθεση στο Αναρχικό στέκι Αντίπνοια, και η αστυνομία συνέλαβε άμεσα 2 εκ των δραστών οι οποίοι διέφυγαν, όχι πεζή αλλά με ... μηχανές!

Ενδεικτικό της απουσίας της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης αποτελεί το γεγονός ότι οι Αντιεξουσιαστές δρουν ανεξέλεγκτα εδώ και 30 χρόνια δίχως να έχει σημειωθεί κάποια ουσιαστική προσπάθεια περιορισμού του προβλήματος. Αντίθετα, το Κράτος ευλογεί και προστατεύει αυτές τις ομάδες παρέχοντας τους Νομικό Άσυλο και συντήρηση στους πανεπιστημιακούς χώρους. Επιπλέον παρέχει χρηματική ενίσχυση σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που που δραστηριοποιούνται στον χώρο, αλλά και την δωρεάν λειτουργία των αναρχοσελίδων τους Athens Indymedia (IP 147.102.85.33) και Indy.gr (IP 147.102.2.61) στο Εθν. Μετσ. Πολυτεχνείο . Server τους οποιούς οι πρυτανικές αρχές και το αρμόδιο υπουργείο αδυνατούν δήθεν να εντοπίσουν... παρότι στήθηκαν από τους ιδίους και γνωστούς.

Ο ρόλος της Αστυνομίας

Η Αστυνομία οφείλει να επιβλέπει την παράβαση των νόμων. Αυτοί οι νόμοι υπάρχουν στο χαρτί και ο αστυνομικός έχει το ελεύθερο να επεμβεί όταν θεωρήσει ότι υπάρχει παράβαση των νόμων. Η επέμβαση της Αστυνομίας κατά την διάπραξη εγκληματικών ενεργειών δεν απαιτεί της εντολες ή την καθοδήγηση από την πολιτική ηγεσία. Ειδικά όταν το έγκλημα αφορά κακούργημα! Εδώ λοιπόν η ευθύνη βαρύνει τον κάθε αστυνομικό που "παραβλέπει" το καθήκον του! Τι συμβαίνει όμως όταν η εντολή που λαμβάνει ο αστυνομικός από την πολιτική ηγεσία τον καλεί να ΠΑΡΑΒΕΙ το ΚΑΘΗΚΟΝ; Διότι η κατ εντολή απραγία αποτελεί παράβαση.

Μια τέτοια εντολή ήταν αυτή του Υπουργού εσωτερικών "κύριου" Προκοπ Παυλοπ, τον Δεκέμβριο του 2008 όταν επέβαλε το παράλογ κα ΑΚΡΩΣ ΓΕΛΟΙΟ δόγμα της "αμυνόμενης αστυνόμιας". Η συγκεκριμένη εντολή ήταν ΚΑΘΟΛΑ παράνομη διότι καλούσε την Αστυνομία να επιτρέψει και να επιβλέψει την μαζίκη καταστροφή του κέντρου των μεγάλων πόλεων της χώρας και την συντέλεση χιλιάδων παράνομων πράξεων!!! (ο λόγος ίσως σχετίζεται με την προσπάθεια συγκάληψης του σκανδάλου του Βατοπεδίου!) Ποιά ήταν η αντίδραση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. σε αυτές της παράνομες και εντέλει αντισυνταγματικές εντολές; Που ήταν ο αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας; Πρόσεχε μήπως να μην "πέσει" από την "καρέκλα" του; Που ήταν οι βουλευτές του κόμματος τους να τον κατηγορήσουν για την "πολιτική" που έφερε το ΠΑΣΟΚ μπροστά στην προτίμηση του λαού. (Με αφορμή την ανομία πέρασε μπροστά το ΠΑΣΟΚ στις αμφιβόλου εμπιστοσύνης δημοσκοπίσεις)

Το κυριότερο όμως. Όπως και σε όλα τα άλλα σκάνδαλα που συγκάλυψε η κυβέρνηση Καραμανλή, δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ για να στείλει ένα ΕΞΩΔΙΚΟ στο κ. Παυλόπουλο για την συγκεκριμένη εντολή !!! Με την προστασία που του παρέχει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, μπορεί άραγε να τον μυνήσει απλός πολίτης; Το χειρότερο από όλα όμως είναι ότι πολλοί Έλληνες ψηφοφόροι θα τον ξαναψηφίσουν!

Ο ρόλος της "Τρομοκρατίας"

Εδώ λοιπόν ερχόμαστε στον ρόλο της Τρομοκρατίας. Αν βρεθεί κάποιος υψηλόβαθμος με φιλότιμο να αντιδράσει σε αυτό το τσίρκο, τότε γνωρίζει καλά ότι στοχοποιείται άμεσα από τον τρομοκρατικό μηχανισμό του κράτους και όλο τον Αριστερό συρφετό που τον περιβάλει: ξεκινώντας από τις προπαγανδιστικές οργανώσεις, τις εφημερίδες, τους τραμπούκους, τους γκαζάκηδες και καταλλήγοντας στους τρομοκράτες! Αυτός είναι ο ρόλος των δήθεν αριστερών επαναστατών και γι αυτό τους "συντηρούμε" τόσες δεκαετίες.

ΕΨ

Read more...

Από πότε έγινε η Σημαία μας "κουρέλι" για την πασαρέλα;Την έχουμε δει να καίγεται στα χέρια κάποιων ανεγκέφαλων! Και τώρα τι έχουν για κουρελόπανο για να την φορά η κάθε "ηδονισμένη" μοντέλα!

Το αν σκίζεται ή όχι η σημαία μας είναι δευτερεύον θέμα μπρος στο γεγονός ότι...

Δεν υπαρχεί καμία λογική εξήγηση που να δικαιολογεί την συγκεκριμένη επιλογή του σκηνοθέτη πέραν του ξεφτυλισμού του Εθνικού μας Συμβόλου!!! Αν δεν απατώμαι, η σημαία είχε και ένα σταυρό κάποτε...

ΕΨ

σσ. Όσοι υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται για την Ελληνική σημαία αλλά μια απλή επιλογή χρωμάτων, υποτιμούν την νοημοσύνη μας.

Read more...

Τα εργατικά δυστυχήματα ως δείγμα της διείσδυσης των αλλοδαπών την αγορά εργασίας

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009

Προ ημερών τηλεφώνησα σε πρακτορεία (σύμβουλοι εργασίας) προς αναζήτηση οικιακής βοηθού, και αποκλειστικής νοσοκόμας. Είναι δυο από τα επαγγέλματα που 15 χρόνια πριν βρίσκονταν σε ελληνικά χέρια. Ήθελα να ικανοποιήσω την απορία μου ως προς το αν υπάρχουν ακόμη Ελληνίδες που εργάζονται σε αυτόν τον τομέα. Στα τρία γραφεία που τηλεφώνησα μου επιβεβαίωσαν ότι έχουν χρόνια να λάβουν φάκελο ημεδαπού. Διαθέτουν όμως αναρίθμητες αλλοδαπές ερχόμενες απο τις Ανατολικές χώρες οι οποίος πληροφοριακα, αμοίβονται εξαιρετικά! Οι ξένες νοσοκόμες απασχολούνται και σε πολλά μεγάλα νοσοκομεία.

Έπειτα αποφάσισα να ρίξω μια ματιά σε άλλους κλάδους. Μιας και τα νούμερα των νομιμοποιημένων λαθρομεταναστών που εργάζονται ΝΟΜΙΜΑ σε εταιρίες είναι καλά κρυμμένα, ένα δείγμα αποτελούν τα εργατικά δυστυχήματα. Παραθέτω μερικές πρόσφατες δημοσιεύσεις:

"Εργατικό δυστύχημα στην Κηφισιά
Σεπτ. 2009 Δύο νεκροί κατά τη διάρκεια εργασιών σε φρέατιο αποχέτευσης. Θύματα είναι δύο εργάτες, υπήκοοι Ινδίας και Νεπάλ, μέλη συνεργείου τεχνικής εταιρίας που εκτελούσε εργασίες για λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ. Το συνεργείο συνέδεε το βόθρο του Β' Παιδικού Σταθμού Κηφισιάς με τον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ, αλλά οι δύο εργάτες λιποθύμησαν από τις αναθυμιάσεις μέσα στο φρεάτιο. Λίγα λεπτά αργότερα τους ανέσυρε συνεργείο της Πυροσβεστικής και διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Πηγή


Αγνοούμενος στη Σαλαμίνα

Αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή της Σαλαμίνας 17χρονος Πακιστανός, που η μικρή βάρκα στην οποία επέβαινε μαζί με άλλους τρεις συμπατριώτες του ανετράπη από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ενώ στην περιοχή επικρατούσαν άριστες καιρικές συνθήκες.

Σώοι από τα σκάφη του λιμενικού περισυνελέγησαν οι τρεις, που μαζί με τον 17χρονο εργάζονταν σε μυδοκαλλιέργεια της περιοχής Μπατσί του νησιού.

Πηγή

Ένας 39χρονος αλλοδαπός εργάτης έχασε τη ζωή του σήμερα, στον Τριπόταμο του Δήμου Μεγαλόπολης, σε εργοτάξιο που κατασκευάζει τον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης - Καλαμάτας.
7 Αυγούστου 2009

Ο 39χρονος εργάτης τραυματίστηκε σοβαρά κατά την εκτέλεση εργασιών κοπής μετάλλων, στο εργοτάξιο της υπεργολάβου εταιρείας ΣΤΡΑΚΤΩΡ της Κ/Ξ ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ. και κατά την διακομιδή του με ασθενοφόρο στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης εξέπνευσε. Πηγή

Εργατικό δυστύχημα με δύο νεκρούς στα Χανιά της Κρήτης 21/07/08 Τραγικό θάνατο δυο αλλοδαποί εργάτες, στην Κρήτη, όταν κεραυνοβολήθηκαν από το ρεύμα την ώρα που εργάζονταν σε ανεγειρόμενη οικοδομή στην περιοχή των εργατικών κατοικιών στην Χαλέπα Χανίων. Πηγή


Εργατικό ατύχημα με θύμα αλλοδαπό στο εκθεσιακό κέντρο
Σοβαρό εργατικό ατύχημα έγινε χθες στις Γούρνες στο έργο επέκτασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου. Ένας 33χρονος αλλοδαπός εργάτης τραυματίστηκε όταν “χτυπήθηκε” από ρεύμα χαμηλής τάσης και στη συνέχεια βρέθηκε στο έδαφος πέφτοντας από ύψος αρκετών μέτρων.
Πηγή

Ηράκλειο: Νεκρός 30χρονος από ηλεκτροπληξία (02/09/2009) Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 30χρονος οικονομικός μετανάστης, από τη Ρουμανία, ο οποίος κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα ενώ εργαζόταν σε ταράτσα νεοαναγειρόμενης οικοδομής στα Δειλινά. Πηγή

Εργατικό δυστύχημα στη ΔΕΘ Θεσσαλονίκη Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009 Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε, μέσα στη ΔΕΘ. Κατά τη διάρκεια εργασιών μεταφοράς των εκθεμάτων εταιρίας κουφωμάτων, από το περίπτερο 13, έχασε τη ζωή του 51χρονος Γεωργιανός εργάτης και τραυματίστηκε 50χρονος Βούλγαρος εργάτης . Όπως έγινε γνωστό οι εργάτες προσπαθούσαν να φορτώσουν κουφώματα με τη χρήση γερανού σε καρότσα φορτηγού όταν έσπασε ο ιμάντας και το φορτίο καταπλάκωσε τον 51χρόνο που βρισκόταν από κάτω. Ο υπεύθυνος της εταιρείας συνελήφθη και η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος. Πηγή"


Με εξαίρεση τα πρόσφατα εργατικά συστυχήματα στην Λάρκο στα οποία δεν γίνεται αναφορά στην Εθνικότητα των θυμάτων, οι περισσότεροι εργάτες είναι αλλοδαποί. Από οικοδόμες, μέχρι ιχθυοκαλλιέργιες, συνεργεία της ΕΥΔΑΠ, και κατασκευαστές μεγάλων έργων όπως αυτοκινητόδρομοι αλλά και των Ολυμπιακών έργων παλαιότερα όπου οι μισοί από τους άτυχους εργάτες που έχασαν την ζωή τους ήταν αλλοδαποί:

1.

14/12/01

Χρήστος Μιάμης, 62

Ολυμπιακό Χωριό

Δ’ Εργολαβία, ΑΛΦΑ ΜΠΕΤΟΝ

2.

22/2/02

Θανάσης Παπαγιώργης, 45

Κτίριο Αθήνα 2004

3.

26/3/02

Κότσι Αστρίτ, 35

Ολυμπιακό Χωριό

Β Εργολαβία

4.

1/5/02

Λ. Μαρινάκης, 29

Ιππόδρομος Μαρκόπουλου

5.

10/6/02

Βαγγέλης Ιμέρι, 45

Ολυμπιακό Χωριό,

Β’ ή Ζ’ Εργολαβία, Θεμελιοδομή

6.

15/7/02

Αλί Βαρέτ

Ολυμπιακό Χωριό

Γ’ Εργολαβία

7.

19/7/02

Μανέα Μαρινέλ, 32

Ολυμπιακό Χωριό

Γ’ Εργολαβία

8.

27/1/03

Παναγιώτης Μπολάνης

Κέντρο Τύπου

9.

30/3/03

Ηλίας Μαυρόπουλος, 48

Ιππόδρομος Μαρκόπουλου

10.

14/04/03

Μιχάλης Ευαγγέλου, 46

Ολυμπιακό Γυμναστήριο, Γαλάτσι

11.

5/6/03

Γιάνι Κρέκου, 29

Ολυμπιακό Σκοπευτήριο, Μαρκόπουλο, Κ/Ξ ΔΕΚΑ ΑΤΕΒΕ-ΤΕΧΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ, αν. ΤΕ ΑΛΤΕ

12.

09/10/03

Αλεξ Μπάτσι, 32

Ολυμπιακό Χωριό

Δ’ Εργολαβία / J&P Αβαξ

13.

16/12/03

Ντόκα Νταλίπ, 51

Ολυμπιακό Χωριό Τύπου, Μαρούσι Lamda, Μοχλός


Πηγή

Πέρα από την ποικιλία της εργασίας στα ελεύθερα επαγγέλματα, την οικοδομή, τις βιοτεχνίες και τα εργοστάσια, την γεωργία και τον τουρισμό, τα δείγματα αυτά υποδεικνύουν ότι τα περισσότερα δημόσια έργα προσφέρουν εργασία σε αλλοδαπούς και όχι Έλληνες. Τα έργα αυτά τα αναλαμβάνουν μεγάλες κατασκευαστικές αλλά και άλλες μισθωμένες ιδωτικές εταιρίες. Ίσως τώρα να γίνεται πιο κατανοητό ως προς το ποιοι προωθούν το άνοιγμα των συνόρων της Ελλάδας προς την λαθρομετανάστευση και για ποιο λόγο. Η πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο συγκεκριμένο θέμα δεν είναι διόλου τυχαία ή συμπτωματική! Από την άλλη τα κόμματα της Αριστεράς τρίβουν τα χέρια τους βλέποντας το ενδεχόμενο της ένταξης αυτών των μάζων στα συνδικαλιστικά και κομματικά γρανάζια τους (πχ. οι πρόσφατες κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ)

ΕΨ

Read more...

... για μια θέση στο δημόσιο!!!

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009

Γράφει η Ελευθεροτυπία:

"Αν υπήρχε κομματικό χρηματιστήριο, οι πράσινες μετοχές θα κατέγραφαν συνεχή limit up: Από την ημέρα που ανακοινώθηκαν οι εκλογές, 55.800 Ελληνες έσπευσαν άρον-άρον να γίνουν μέλη του ΠΑΣΟΚ. Και καθώς τα γκάλοπ δίνουν νίκη, οι εγγραφές συνεχίζονται με φρενήρεις ρυθμούς.

Την περασμένη άνοιξη, όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απευθύνθηκε σε 750.000 μέλη, πρώην μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ, να λάβουν τη νέα κάρτα μέλους, πληρώνοντας συνδρομή, ανταποκρίθηκαν περίπου οι 100.000."

Μαθαίνει γρήγορα η νέα γενιά πως να βολευτεί και να πάει "μπροστά" στην Ελλάδα του 21 αιώνα! "Μπράβο" παιδιά, μην ντρέπεστε... Μόνο να έχετε υπόψη σας ότι όταν θα χρεωκοπήσει το κράτος και θα βουλιάξει το καράβι θα το ακολουθήσετε και εσείς στον πάτο!

ΕΨ

Read more...

Βίντεο Υπενθύμιση: Υπέρ της συνθετης ονομασίας ο ΓΑΠ!Ας θυμήσουμε ότι η ιδέα της σύνθετης ονομασίας έκανε την εμφάνιση της και εδραιώθηκε επί ΠΑΣΟΚ και θητείας του Γ. Παπανδρέου στο Υπ. Εξωτερικών. Ευτυχώς που οι Σκοπιανοί έγιναν πιο αδιάλλακτοι και... δεν την δέχονται! Ειδάλως τώρα θα συνορεύαμε με την "B. Makedonia"!

Read more...

Με "αποζημείωση" και βίζα εισόδου απελαύνονται οι λαθρομετανάστες!!!Το "πριμ" αγγίζει τα 1000 ευρώ ανά κεφάλι!

1500 θα απελαθούν από τους 300000 φέτος! Σταγόνα εν τω ωκεανώ για τα μάτια του κόσμου!

Read more...

Οι Αλβανοί ψηφίζουν!

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2009

Προ ημερών είχα μια συνομιλία με μια Αλβανίδα. Έμεινα έκπληκτος όταν με πληροφόρησε ότι θα ψηφίσει στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, και μάλιστα θα επιλέξει την Νέα Δημοκρατία διότι την βοήθησε πολύ με τα... χαρτιά της! Είναι άγνωστο πόσες χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις Ελληνοποιημένων Αλβανών υπάρχουν. Είναι φυσικό να ψηφίζουν ΝΔ όταν είναι οι κερδισμένοι της οικονομικής κια μεταναστευτικής πολιτικής της!!!

Φυσικά αυτά οφείλονται στον νόμο Ν. 3284/2004 που αφορά τον νέο Κώδικας Ελληνικής Ιθαγένειας (ΦΕΚ 217, τ. Α΄) που πέρασε η ΝΔ το 2004! Εκεί αναγράφεται ότι:

"Για τον αλλοδαπό που είναι αλλογενής απαιτείται επιπλέον να: α) Διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα δέκα συνολικά έτη την τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης." (περισσότερα)

Τα ίδια έκανε το ΠΑΣΟΚ με τους εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνοποιημένους δήθεν παλλινοστούντες Ρωσοπόντιους στις εκλογές του 2000! Τελικά φαίνεται πως η Νέα Δημοκρατία έχει αντιγράψει το ΠΑΣΟΚ σε κάθε πιθανή απατεωνιά! Ποιός ξέρει, ίσως οι ομάδες αυτές των ψηφοφόρων να είναι το κρυμμένο χαρτί στο μανίκι του Κώστα Καραμανλή! Πόσο επιρρεάζουνται άραγε οι αποφάσεις στην εξωτερική και την εσωτερική πολιτική από την γνώμη αυτών των νέων "ψηφοφόρων";

Φυσικά σε όλα αυτά, η μεγάλη χαμένη είναι όπως πάντα η πατρίδα μας η οποία όμως δεν μαθαίνει ΠΟΤΕ από τα παθήματα της, στην μακρά Ιστορίας της!(σσ. η συγκεκριμένη κυρία δεν ήταν Βορειοηπειρώτησα αλλά βέρα Αλβανίδα!!!)

Read more...

Οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την απόδοση της Ελληνικής Ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009Τελευταία συζητείται αρκετά το θέμα της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για την απόδoση της Ελληνικής Ιθαγένειας στα παιδιά των λαθρομεταναστών. Η Νέα Δημοκρατία αποφεύγει να πάρει επίσημα θέση στο ζήτημα, δημιουργώντας έτσι την εντύπωση ότι σκοπεύει να διατηρήσει το status quo! Στην πραγματικότητα όμως τα πράγματα έχουν αλλιώς.

Επίσημα στην Ελλάδα η ιθαγένεια απόδιδεται με βάση το δίκαιο του αίματος. Όμως τον Απρίλιο του 2009 " σε παρέμβαση που έκανε πρόσφατα ο υπουργός Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλος σε συζήτηση εν όψει αλλαγής του υφιστάμενου Κώδικα Ιθαγένειας. Ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι τόσο το δίκαιο του αίματος όσο και το δίκαιο του εδάφους είναι έννοιες ξεπερασμένες και προέκρινε την έννοια του «animus», του ελέγχου δηλαδή του ψυχισμού, της συνείδησης του αλλοδαπού που επιθυμεί την ελληνική ιθαγένεια! Ανέφερε χαρακτηριστικά πως η απόδοση της ιθαγένειας δεν σχετίζεται «ούτε με τη γέννηση ούτε με το έδαφος ούτε ακόμη με το αίμα» και εκτίμησε ότι «πρέπει να ερευνάται αν η απόκτηση αυτής ανταποκρίνεται στον ψυχισμό του αιτούντος, πόσο δηλαδή θέλει και νιώθει την ανάγκη να αποτελέσει μέλος ενός έθνους». (Kαθημερινή)

Οι απόψεις του Προκόπη Παυλόπουλου ξεπερνούν σε "προοδευτισμό" αυτές του κ. Γιώργου Παπανδρέου. Δίνουν μια γεύση των προθέσεων της ΝΔ αλλά αντανακλούνται και στα νομοσχέδια που ψήφισε ως κυβέρνηση τα τελευταία 5 χρόνια!


Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

Το 2004, αμέσως μετά την άνοδο της στην εξουσία, η ΝΔ ψήφισε τον νόμο Ν. 3284/2004 που αφορά τον νέο Κώδικας Ελληνικής Ιθαγένειας (ΦΕΚ 217, τ. Α΄). Εκεί αναγράφεται ότι:

"Για τον αλλοδαπό που είναι αλλογενής απαιτείται επιπλέον να: α) Διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα δέκα συνολικά έτη την τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης. Για τον ανιθαγενή αλλοδαπό ή για τον αλλοδαπό που έχει αναγνωρισθεί ως πρόσφυγας αρκεί διαμονή στην Ελλάδα πέντε ετών μέσα στην τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης. ...β) Έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού."

Πηγή : ΦΕΚ

Η συγκεκριμένη παράγραφος του νόμου 3284/2004 υποκινεί τις προσπάθειες των δήθεν αριστεριστών και αναρχικών που με κρατικές επιχορηγήσεις και την κάλυψη συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης , διαδήλωναν τα περασμένα χρόνια υπέρ της αναγνώρισης όλων των λαθρομεταναστών ως "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ"! Διότι με το μέτρο αυτό θα μπορεί να αποδοθεί η Ελληνική ιθαγένεια σε όλους όσους βρίσκονται νόμιμα ή παράνομα στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια!

Επιπλέον, η ΝΔ εκκίνησε τις μαζικές νομιμοποιήσεις αλλοδαπών με τον νόμο 3386/2005. Ο κ Παυλόπουλος δήλωνε στην σύνοδο της Λισσαβώνας ότι:

Εκεί που γίνεται η σημαντική, επίσης, τομή είναι στη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα. Ξεκινήσαμε μια πρώτη προσπάθεια με το ν.3386/2005, η οποία σχεδόν ολοκληρώθηκε, και απέδωσε τη νομιμοποίηση περίπου 180.000 μεταναστών. πηγή

Λαμβάνοντας υπόψιν την συνεργεία μεταξύ των παρούντων νόμων τα παιδιά των νομιμοποιημένων και μη μεταναστών που έχουν διαμείνει 5 χρόνια στην Ελλάδα θα μπορούν με ευκολία να ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ την ιθαγένεια τους σε περίπτωση που δεν είναι ήδη ανιθαγενείς, και να λάβουν την Ελληνική ιθαγένεια!

Η Νέα Δημοκρατία προέβει σε επιπλέον διαυκολύνσεις ούτως ώστε να επιτρέπει την μακρά παραμονή των ατόμων αυτών στην Ελλάδα με τον Ν. 3731/2008, ΦΕΚ Α 263/23-12-2008.

"Άρθρο 40

Ρυθμίσεις επί μέρους ζητημάτων μεταναστευτικής πολιτικής

7. Τέκνα υπηκόων τρίτων χωρών, τα οποία γεννήθηκαν και διαμένουν στην Ελλάδα και των οποίων οι γονείς εξακολουθούν να διαμένουν νόμιμα στη Χώρα, μετά τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους και εφόσον έχουν διανύσει την πρωτοβάθμια και γυμνασιακή εκπαίδευση, αποκτούν, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της οικείας Περιφέρειας, την ιδιότητα του επί μακρόν διαμένοντος, κατά παρέκκλιση της διαδικασίας, των προϋποθέσεων και των κριτηρίων των άρθρων 67 και 68 του ν. 3386/2005 (ΦΕΚ 212 Α)"


Επιπλέον η Νέα Δημοκρατία προχώρησε σε κατάργηση του άρθρου που απαγόρευε την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας σε άτομα που είχαν καταδικαστεί για κακουργήματα, όπως και για παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορά την λαθρομετανάστευση.

"Άρθρο 41

Θέματα ελληνικής ιθαγένειας

1. Το προβλεπόμενο στις διατάξεις του άρθρου 5 παράγραφος 1 περίπτωση β' του ν. 3284/2004 (ΦΕΚ 217 Α') κώλυμα που αναφέρεται στη μη ύπαρξη τελεσίδικης καταδίκης, ανεξαρτήτως ποινής και χρόνου έκδοσης καταδικαστικής απόφασης, για παραβάσεις της νομοθεσίας για την εγκατάσταση και κίνηση αλλοδαπών στην Ελλάδα, καταργείται. Η κατάργηση του κωλύματος αυτού καταλαμβάνει και τις εκκρεμείς αιτήσεις πολιτογράφησης."

Πηγή

Τέλος η Νέα Δημοκρατία θέσπισε και το δικαίωμα σε αλλοδαπούς που λαμβάνουν την Ελληνική ιθαγένεια να "ελληνοποιούν" το όνομα τους!

"5. Με την αίτηση για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ζητήσει και τον εξελληνισμό του ονόματος και του επωνύμου του, αν αυτά είχαν μεταβληθεί ή αλλοιωθεί στη χώρα από την οποία προέρχεται.

Πηγή

Το επόμενο βήμα της νέας κυβέρνησης άσχετα από το αν είναι πράσινη, ή γαλάζια θα είναι να προβούν στην κατακρεούργηση του Κώδικα Ιθαγένειας με βάση τις αντιλήψεις του κ Παυλόπουλου. Ας μην ξεχνούμε ότι οι λιγοστές επιχειρήσεις σκούπας στο κέντρο της Αθήνα ξεκίνησαν μόνο 2 εβδομάδες προ των Ευρωεκλογών για να αποτρέψουν τις διαρροές των γαλάζιων ψηφοφόρων προς τον ΛΑ.Ο.Σ. Η άνοδος που σημείωσε ο ΛΑ.Ο.Σ στις ευρωεκλογές συνέβαλε και στην διάλυση του παράνομου καταυλισμού Αφγανών στην Πάτρα. Ο καταυλισμός δημιουργούσε μείζον πρόβλημα στους κατοίκους της πόλης επι σειρά ετών δίχως η ΝΔ να έχει κάνει το παραμικρό για την απομάκρυνση του. Μόνο όταν η αγανάκτηση του κόσμου μεταφράστηκε σε εκλογική στροφή προς τον ΛΑ.Ο.Σ. υπήρξε ανταπόκριση από την κυβέρνηση.

Η Νομική Προστασία των Λαθρομεταναστών!

Κλείνοντας ας αναγνώσουμε μερικά σημεία του νόμου της Νέας Δημοκρατίας 3304/2005 - ΦΕΚ: 16/Α ( 27/01/2005)

"Άρθρο 6 Θετική δράση ∆εν συνιστά διάκριση η λήψη ή η διατήρηση ειδικών µέτρων µε σκοπό την πρόληψη ή την αντιστάθµιση µειονεκτηµάτων, λόγω φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής.
Άρθρο 19 Φορείς προώθησης της αρχής της ίσης µεταχείρισης 1. Φορέας προώθησης της αρχής της ίσης µεταχείρισης στις περιπτώσεις που αυτή παραβιάζεται από δηµόσιες υπηρεσίες είναι ο Συνήγορος του Πολίτη. "

Ο "Συνήγορος του Πολίτη" αποτελεί ανηξάρτητη διοικητική αρχή στην οποία δραστηριοποιούνται αυτοί που επιδιώκουν το άνοιγμα των συνόρων και την νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών. Χαρακτηριστική έιναι η περίπτωση του κ. Μίλτου Πάυλου που εργάζεται παράλληλα στην Μη Κυβερνητική Οργάνωση: Εθνικό Παρατηρητήριο του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας HLHR-ΚΕΜΟ (Κέντρο Ερευνητικών Μειονοτικών Ομάδων)!

"Αρθρο2

1. Απαγορεύεται η άμεση ή έμμεση διάκριση για έναν από τους λόγους που αναφέρονται στο άρθρο 1. 2. Ως διάκριση νοείται και η παρενόχληση ή κάθε άλλη προσβλητική ενέργεια, η οποία εκδηλώνεται με ανεπιθύμητη συμπεριφορά που σχετίζεται με έναν από τους λόγους του άρθρου 1 και έχει ως σκοπό ή αποτέλεσμα την προσβολή της αξιοπρέπειας προσώπου και τη δημιουργία εκφοβιστικού, εχθρικού, εξευτελιστικού, ταπεινωτικού ή επιθετικού περιβάλλοντος. Κατά την εξειδίκευση της έννοιας της παρενόχλησης λαμβάνονται υπόψη και τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη. Άρθρο 16 Ποινικές κυρώσεις 1. Όποιος παραβιάζει την κατά τον παρόντα νόμο .... τιμωρείται με φυλάκιση έξι (6) μηνών μέχρι τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή χιλίων (1.000) έως πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ." (Πηγή)

Γι αυτό προσέχετε τι λέτε για τους λαθρομετανάστες...

Τον νόμο υπογράφουν οι Σιούφας, Αλογοσκούφης και Παυλόπουλος!

ΕΨ

Read more...

" H τεράστια Τουρκία!"

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009

Πως βλέπουν οι Τούρκοι ακαδημαικοί την χώρα μας συγκριτικά με την δική τους...Δείτε και το δεύτερο μέρος από την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκπομπή οπου ο κ. Σαρρής σχολιάζει το άρθρο του Χρήστου Γιανναρά για μια νέα συγκυριαρχία της Ελλάδας και της Τουρκίας μέσω της δημιουργίας μιας Ελληνο-Τουρκικής "αυτοκρατορίας" στην ευρύτερη περιοχή και αναλύει την ιστορική διαδρομή αυτών των αντιλήψεων! Με βάση τις Τουρκικές επιδιώξεις, σε συνδιασμό με τις επιλογές της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικης, και την εισροή μεγάλου αριθμού αλλοδαπών στα εδάφη των δύο χωρών, το σενάριο αυτό δεν φαντάζει και τόσο εξωπραγματικό.Το τρίτο μέρος που αφορά τον εκδημοκρατισμό της ΤουρκίαςΗ συνέχεια στο κανάλι του Lomak62

Read more...

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ!!!

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2009

Από τον ΣΤΟΧΟ

...
Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του "ΣΤΟΧΟΥ" στις 30 Ιουλίου προκάλεσε κοινοβουλευτική παρέμβαση και Εισαγγελική έρευνα, σχετικά την περιφερόμενη σημαία της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ αυτοαποκαλούμενης "τουρκικής ένωσης Ξάνθης" σε πανηγύρια και συγκεντρώσεις. Η φωτογραφία είχε δημοσιευθεί μαζί με άλλες που έδειχναν ξεκάθαρα την αποθράσυνση των εγκάθετων του τουρκικού προξενείου. Σύμφωνα όμως με την υπ' αριθμ.πρωτ. 1122/14-08-2009 έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ξάνθης που κινοποιήθηκε και στην Βουλή με την υπογραφή μάλιστα του Υπουργού Δικαιοσύνης προκύπτει ότι "τα διαλαμβανόμενα ουδέποτε έχουν λάβει χώρα..." Δηλαδή απλά η παραπάνω φωτογραφία ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ!

Περισσότερα για το θέμα (που ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΕΤΣΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ) στον "Στόχο" που κυκλοφορεί. (Να προσθέσουμε ότι βρήκαμε και το ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΤΗΜΑ που βρήκαν οι Εισαγγελείς για να εξαγάγουν τα... συμπεράσματα τους... Έρχονται κι άλλα σύντομα!)

"ΣΤΟΧΟΣ"


ΕΨ:

Η ιστορία του Συνδέσμου αποτελεί μια κλασσική περίπτωση της προβληματικής φύσεως του Ευρωπαικού Δικαστηρίου Ανρθωπίνων Δικαιωμάτων. Το εφετείο Θράκης διέταξε την διάλυση του συνδέσμου διότι λειτουργεί ενάντια στα Ελληνικά εθνικά συμφέροντα. Ο Σύνδεσμος προσέφυγε στο Ευρωπαικό Δικαστήριο και δικαιώθηκε οριστικά. Η παρούσα φωτογραφία αποδεικνύει ότι ο σύνδεσμος συνεχίζει να λειτουργεί δημιουργώντας μια άκρως γελοία κατάσταση όπου το Ελληνικό κράτος ακολουθεί της υποδείξεις του Ευρ. Δικαστηρίου, αγνοεί τις αποφάσεις του Ελληνικού Δικαστηρίου, και ψεύδεται επισήμως.

Παίρνουμε χάπια για την πίεση και διαβάζουμε το θριαμβευτικό άρθρο της Ελευθεροτυπίας από την δικαίωση του Συνδεσμου στα ευρωπαικά σαλέ!

"Οι ευρωδικαστές, ανάμεσά τους και ο Ελληνας .. αλλά και ο Κύπριος ... έκριναν ότι η Ελλάδα, απαγορεύοντας τη νόμιμη λειτουργία των παραπάνω σωματείων, παραβιάζει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και συνεταιρίζεσθαι, όπως αυτό κατοχυρώνεται στο άρθρο 11 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Στο σκεπτικό των αποφάσεων, που είναι αφοπλιστικό για τις ελληνικές θέσεις, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «ακόμη και αν θεωρηθεί ότι πραγματικός σκοπός των παραπάνω ενώσεων ήταν να προωθήσουν την ιδέα της ύπαρξης μιας εθνικής μειονότητας στην Ελλάδα, αυτό δεν μπορεί να αποτελεί απειλή για μια δημοκρατική κοινωνία».

Παραδέχεται όμως ότι αν και ορισμένες απόψεις ή λέξεις που χρησιμοποιούνται από κάποιους, μπορούν να φανούν σοκαριστικές ή απαράδεκτες στις Αρχές, εν τούτοις η διάδοσή τους δεν θα πρέπει να θεωρείται αυτομάτως απειλή για τη δημόσια τάξη και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Ωστόσο, ήδη από το 2001 είχε εκδοθεί και άλλη απόφαση-καταδίκη για την άρνηση της Ελλάδας να αναγνωρίσει τη λειτουργία του σωματείου «Στέγη μακεδονικού πολιτισμού», από μειονοτικούς κατοίκους της Φλώρινας, με το σκεπτικό ότι υποδηλωνόταν πρόθεση αμφισβήτησης της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδας."

Το Ευρωπαικό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει δύο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: H νομιμότητα του είναι εξαιρετικά αμφίβολη όταν δεν υπάρχει Νομικό πλαίσιο και Σύνταγμα που να εκφράζει την ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΣΗ (consent) του λαού επί του οποίου εξουσιάζει. Το δικαστήριο αποφασίζει με βάση μια απλή σύμβαση. Επιπλέον η σύμβασή αυτή είναι εξειδικευμένη και αφορά μόνο τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτό σημαίνει ότι το δικαστήριο φορά παρωπίδες και αγνοεί το Διεθνές Δίκαιο που αφορά διακρατικές συμφωνίες και άλλα θέματα. Στην προκειμένη περίπτωση αυτό είναι εμφανές από την πλήρης αδιαφορία προς την Συνθήκη της Λωζάνης που καθιέρωσε την ταυτότητα των εμπλεκομένων. Το συγκεκριμένο δικαστήριο είναι ανίκανο και αναρμόδιο να εξετάσει το ζήτημα της εθνικής ασφάλειας διότι αυτό δεν συγκαταλέγεται στις οδηγίες της Ευρωπαικής σύμβασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Γι αυτό τον λόγο δεν βλέπει καν τους κινδύνους που επιφυλάσει για την χώρα μας ο σύνδεσμος και η προπαγάνδα που ασκεί επί των Ελλήνων πολιτών της Θράκης. Έχει μάλιστα το θράσος να μας υποδείχνει ποιές ενέργειες και λέξεις πρέπει να θεωρούμε απειλητικές.

Πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά πως η Ευρωπαική Ένωση καθώς και οι ψευδοοργανισμοί και τα ψευδοδικαστήρια της είναι ανύπαρκτα σε θέματα που ξεφεύγουν απο τα οικονομικά. Δίχως την στήριξη μιας υπερδύναμης όπως συνέβει με το δικαστήριο της Χάγης, τα δικαστήρια αυτά αποτελούν απλά θέατρο σκιών.

Αν η Ε.Ε. θέλει να παίξει σοβαρά γεωπολιτικά παιχνίδια, διότι περί τούτου πρόκειται, καλά θα κάνει να αρχίσει από την Τουρκία. Ένα κράτος που καταλαμβάνει το ένα τρίτο μέλους της Ε.Ε., αμφισβητεί συστηματικά και έμπρακτα τα κυριαρχικά δικαιώματα άλλου μέλους, και διατηρεί μια ολόκληρη στρατιά με στόχο την κατάληψη του.

Που ήταν άραγε οι κύριοι Ευρωπαίοι στα Ίμια, που ήταν στην Κύπρο; Και εμείς λοιπόν τους στέλνουμε τα χαιρετίσματά μας. Αν δεν τους αρέσουν αυτά, τότε αφήνουμε όσους θέλουν να αυτοπορσδιοριστούν ως Τούρκοι και τους απελαύνουμε στην Τουρκία, ή την Γερμανία η όπου αλλού τους θέλουν. Διότι με βάση την Συνθήκη της Λωζάνης πρέπει να υπάρχει ισορροποία μεταξύ των μειονοτήτων στην Πόλη, την Ίμβρο και την Τένεδο με τους 110,000 μουσουλμάνους στην Δυτική Θράκη. Που είναι άραγε όλοι αυτοί οι άνθρωποι σήμερα. Σίγουρα πάντως όχι στην Τουρκία. Αυτά τα απλά πράγματα θα έπρεπε να υποστηριζει μια σοβαρή Ελληνική κυβέρνηση και όχι να παίζει κρυφτούλι γύρω από την λειτουργία του παράνομου Συνδέσμου!

Τα ίδια ισχύουν και για τα Ην. Έθνη!

Προς τα παλληκάρια στην Ελευθεροτυπία... οι φερετζέδες σας διακρίνονται από μίλια μακρυά. Εκτός βέβαια και αν πρόκειται για μαστίγια...

ΕΨ

Read more...