Αναίτια σύλληψη Ελλήνων πολιτών στους Αμπελόκηπους

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2010


Από τον Eλεύθερο Κόσμο
Σάββατο, 23 Ιανουάριος 2010 14:02

Σήμερα το μεσημέρι στην πλατειά μπροστά από το μετρό της Πανόρμου στους Αμπελόκηπους ομάδα ακροαριστερών διοργάνωσε προκλητική εκδήλωση κατά την οποία προκαλείτο το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων πολιτών με συνθήματα όπως: «Έλληνες είστε και φαίνεστε»,

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια αυτής τη παράνομης εκδηλώσεως παρίστατο και αστυνομική δύναμη η οποία δεν παρενέβη. Αυτό προξένησε την αυθόρμητη αντίδραση των κατοίκων της περιοχής με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μεγάλη συγκέντρωση κόσμου λίγα μέτρα από το σημείο που βρίσκονταν οι ακροαριστεροί. Οι τελευταίοι απήντησαν με δολοφονική επίθεση με ρόπαλα κατά τω διαμαρτυρομένων κατοίκων, πολλοί εκ των οποίων τραυματίστηκαν σοβαρά.
Ένας εξ αυτών φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι.

Η απρόκλητη αυτή ενέργεια από τους «φιλάνθρωπους ροπαλοφόρους» και επαγγελματίες αντιρατσιστές», μεταξύ των οποίων δεν υπήρχε ούτε ένας αλλοδαπός, ανάγκασε τους αγανακτισμένους Αμπελοκηπιώτες να αποχωρήσουν από την πλατεία. Προς έκπληξιν όλων μεγάλο μέρος από αυτούς, γύρω στα 40 άτομα, προσήχθη αναίτια στην ΓΑΔΑ και μέχρι αυτή την ώρα κρατούνται χωρίς να έχουν γίνει γνωστό οι λόγοι της προσαγωγής τους.

Η ανυπαρξία οποιοδήποτε στοιχείου μέχρι τώρα καθιστά επιτακτική την άμεση απελευθέρωση τους.

Κατά περίεργο τρόπο η κρατική τηλεόραση στην επίσημη ιστοσελίδα της (σχετικό λινκ) μιλά για ρατσιστική επίθεση και δημοσιεύει φωτογραφία από παλιότερη διαδήλωση μεταναστών, υιοθετώντας την εκδοχή των γεγονότων που δημοσιεύει το παρακρατικό indymedia. Να τονιστεί και πάλι ότι την συγκέντρωση των αριστεριστών δεν συμμετείχε ούτε ΕΝΑΣ αλλοδαπός.


Σχόλιο ΕΨ:
Όπως όλα δείχνουν οι αντιρατσιστές στήνουν προβοκατορικές συγκεντρώσεις με σκοπό να προκαλέσουν ανιδράσεις και να επιτρέπουν στα ΜΜΕ να προπαγανδίζουν για επιθέσεις "ακροδεξιών"!

Παρόμοιες είναι oι αναφορές της Ζούγκλας, και του ANT1.

Ο ΑΝΤ1 γράφει χαρακτηριστικά: "Την Κυριακή το πρωί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα σαράντα τέσσερα άτομα που προσήχθησαν από την Αστυνομία" και προσθέτει ότι "Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και έκαναν τις 44 προσαγωγές υπόπτων οι οποίοι οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ όπου ανακρίθηκαν προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοί ενεπλάκησαν στο επεισόδιο."


Όταν προσάγονται οι γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι Αναρχικοί, σχεδόν ποτέ δεν πραγματοποιούνται συλλήψεις και αφήνονται σχεδόν πάντα όλοι ελέυθεροι... Στην συγκεκριμένη περίπτωση προσύχθησαν 44, και 44 θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα!!!

Είναι προφανές ότι η τακτική αυτή επιδιώκει να τρομοκρατήσει τους Έλληνες που θα θελήσουν να αντιδράσουν στην άλωση του τόπου τους από τους λαθρομετανάστες και του επαγγελματίες "αντιρατσιστές"!

10 comments:

γαμώσταυρος 24 Ιανουαρίου 2010 - 12:39 π.μ.  

Χρυσοχοείδη πα; γυρεύοντας!

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ το κόμμα της Ντόρας
Διαβάστε περοσσότερα!

http://gamostavros.blogspot.com/

Ανώνυμος 24 Ιανουαρίου 2010 - 3:29 μ.μ.  

η αστυνομία είναι μισθοφόροι γενιτσαροι του προποτζή και μην εχετε αμφιβολία οτι θα μας καθαρίσουν αν τους το πούνε, και τότε δεν θα ακουστεί ούτε κιχ από τα "δημοκρατικά " μέσα.

Ελληνόψυχος 24 Ιανουαρίου 2010 - 6:37 μ.μ.  

Υπάρχουν πολλοί πατριώτες μέσα στην ΕΛ.ΑΣ. αλλά δυστυχώς αυτό είναι άνευ σημασίας διότι o ρόλος του ατυνομικού είναι να εκτελεί τις εντολές των ανωτέρων και όχι να παίρνει προσωπικές πρωτοβουλίες. Αυτό συμβαίνει ακόμη και όταν οι εντολές αυτές παραβιάζουν τον νόμο και το Σύνταγμα!

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2010 - 1:05 μ.μ.  

οι πραγματικοί έλληνες θα ντρέπονταν για εσάς γραικολιγούρηδες καπηλευτές της ιστορίας τους.
μόνο η περιοχή παραμένει η ίδια (μέχρι να τη διαλύσετε).
τώρα όλα τα άλλα είναι σκύβαλα και μαλλιαρές κορδέλες που λέει ο ποιητής.
(μάθετε και λίγο την έρμη γλώσσα - ορθογραφία) καλό σαν πατριωτικό πρώτο βήμα..
τα άλλα έπονται...

Ελληνόψυχος 4 Φεβρουαρίου 2010 - 1:28 μ.μ.  

Ανώνυμε 04 Φεβρουαρίου 2010 1:05 μ.μ.,

Φαντάζομαι ότι εσύ ως πραγματικός Έλληνας θα έχεις την καλοσύνη να μας εξηγήσεις ποια είναι τα κριτήρια που καθιστούν κάποιον πραγματικό Έλληνα;

Πέρα βέβαια από την αρετή της... "ορθογραφίας" με την οποία κέρδισαν οι πραγματικοί Έλληνες την ελευθερία τους!

Μην πουλάς μόνο πνεύμα, δίδαξε μας και κάτι από την απέραντη σοφία που σε διακατέχει!

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2010 - 3:52 μ.μ.  

Ακροδεξιοί και ακροαριστεροί τα ίδια κόπρανα.
Ιδέτε τις φωτογραφίες του επομένου συνδέσμου και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Αναίτια λοστάρια, αλυσίδες, καπάκια κάδων, χιτλερικά χαιρετίσματα και δεν συμμαζεύεται.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1123999

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2010 - 3:54 μ.μ.  

Πάρτε κ άλλες. (σχετικά με τα αναίτια)...

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1124923

Ελληνόψυχος 4 Φεβρουαρίου 2010 - 4:16 μ.μ.  

Δεν θα το φιλοσοφίσουμε το θέμα. Κι εγώ ετσι θα κατέβαινα αν γνώριζα ότι μου την έχουν στημένη αναρχοτραμπούκοι. Έτσι κατεβαίνουν οι αναρχικοί και οι αριστεροί στις πορείες. Κανείς τους δεν συλλαμβάνεται.

Το θέμα είναι ότι αυτούς το κράτος τους χαιδεύει, ενώ τους πατριώτες τους διώκει.

Μια φωτογραφία από την φερόμενη ΕΠΙΘΕΣΗ δεν έχει δημοσιεύτεί πουθενά. Αλλά άδικα χάνεις τον χρόνο σου να μου δίνεις τους συνδεσμους μιας και έχω ήδη ανεβάσει σχετικό βίντεο που τα απεικονίζει πολύ καλύτερα.

Ανώνυμος 4 Φεβρουαρίου 2010 - 4:55 μ.μ.  

ναι αυτό είπα και εγώ, δεν επιχείρησα να φιλοσοφήσω (sic) τιποτα.
αναρχικοί και αριστεροί (πάλι sic) άπλυτοι, είναι ίδιοι με τους λοστοφόρους πατριώτες που *αναίτια* προσήχθησαν.Θρασυδειλία και αλητεία είναι... (όπως είχε πει ο Ποιητής)

Ελληνόψυχος 4 Φεβρουαρίου 2010 - 5:09 μ.μ.  

Πιάστηκες από το εσκεμμένο ορθογραφικο (όπως βλέπεις το έγραψα 2 φορές). Αρα είσαι ο προηγούμενος ανώνυμος.

Δεν μου απάντησες λοιπόν σε αυτό που σε ρώτησα αρχικά. Ούτε απάντησες στο ερώτημα της επιλεκτικής δίωξης, διότι στοιχεία για την ΕΠΙΘΕΣΗ δεν υπάρχουν, πέρα από της μαρτυρίες των επαγγελματιών ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ, οι οποίοι είναι αποδεδηγμένα ΨΕΥΤΕΣ.

Όσο για τον τίτλο, επειδη βλέπω ότι κόπτεσαι για τις λέξεις, προκειται για αναδημοσίευση!

Οι δικές μου σχετικές αναρτήσεις είναι αυτές:

http://ellinopsychos.blogspot.com/2010/01/blog-post_26.html

http://ellinopsychos.blogspot.com/2010/01/blog-post_3830.html


Μάθε να ακούς κιόλας και όχι μόνο να εκπέμπεις! Η επικοινωνία απαιτεί πομπό, απαιτεί και δέκτη!