ΣΚΑΙ: αδιάκοπη προπαγάνδα υπέρ των λαθρομεταναστών

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010(δείτε ολόκληρο το βίντεο)

Ο ΣΚΑΙ είναι το μόναδικό τηλεοπτικό κανάλι που συνεχίζει να αποκαλεί το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ αίτημα για Δημοψήφισμα σε ένα τόσο μείζον θέμα, "ΑΚΡΟΤΗΤΑ", και το μοναδικό κόμμα που το στηρίζει "ΑΚΡΑΙΟ"! Μέχρι και η ίδια η ΝΔ έχει πάψει να μιλά για "άκρα", διότι διαπίστωσε ότι οι θέσεις του ΛΑΟΣ αντιπρoσωπεύουν τις θέσεις τις πλειονότητας του Ελληνικού λαού!

Το ότι το θέμα είναι μείζον το παραδέχονται οι ίδιοι. Το ότι συνεχίζουν την αισχρή και απροκάλυπτη προπαγάνδα τους σηματοδοτεί ότι ο σταθμός και οι δημοσιογράφοι του βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι, ποιος πληρώνει για τις "υπηρεσίες" του σταθμου και της εφημερίδας Η Καθημερινή;

ΕΨ

3 comments:

Ανώνυμος 13 Ιανουαρίου 2010 - 1:01 μ.μ.  

Δεν υποτιθεται πως το ΣΚΑΙ ηταν φιλονεοδημοκρατικο; Πώς κι έτσι;

Ή μήπως είναι επειδή ούτε η ΝΔ θέλει δημοψήφισμα;

Ανώνυμος 13 Ιανουαρίου 2010 - 5:48 μ.μ.  

Ελληνόψυχε, ρίξε αν θες μια ματιά σε αυτό, νομίζω πως κάθε ιστολόγιο θα έπρεπε να το αναρτήσει, μιας που τα ΜΜΕ θέλουν τη φωνή του να μην ακούγεται.

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/01/blog-post_4846.html

Ελληνόψυχος 13 Ιανουαρίου 2010 - 6:20 μ.μ.  

Το ΣΚΑΙ και η Καθημερινή έχουν πάψει εδώ και πολλά χρόνια να στηρίζουν την ΝΔ. Έχουν γίνει το ανδρο του ψευδο προοδευτισμού στα ΜΜΕ.


Ευχαριστώ πολύ για το άρθρο. Το ανήρτησα εδώ και στο Βεντέτα. Διαφωνώ προσπωπικά σε κάποια ζητήματα του ΕΑΜ αλλά αυτή είναι η αποψη ενός Αριστερού. Το συμπέρασμα όμως παραμένει το ίδιο.