Ιδού τα λάφυρα των αναρχοτραμπούκων που δρουν με την ανοχή του κράτους

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010


Κατα την διάρκεια της κατάλληψης του χώρου γύρω από τα Προπύλαια και της πραγματοποίησης παράνομης αντιδιαδηλώσεως, οι οπλισμένοι αναρχοτραμπούκοι και προστατευόμενοι του Χρυσοχοίδη, επιτέθηκαν σε περαστικούς και οδηγούς επί της Πανεπιστημίου.

Από το πρωι είχαν αφέθει να περιφέρονται ανενόχλητοι στον περιβάλλοντα χώρο του πανεπιστημίου παρότι αυτός έχει ξεκαθαριστεί ότι δεν υπόκειται στην προστασία του πανεπιστημιακού ασύλου. Οι δυναμείς της Αστυνομίας περιορισμένες στον συνηθισμένο πια ρόλο τους, άλλοτε του θεατή και άλλοτε του προστάτη των αναρχοτραμπούκων δεν έπραξαν το παραμικρό. Εξάλλου ουδείς θα περίμενε αντίδραση αφού οι προθέσεις και οι εντολές του υπουργού με το αυτοκρατορικό ύφος Μιχάλη Χρυσοχοίδη είναι ξεκάθαρες.

Ιδού λοιπόν τα λάφυρα που αποδεικνύουν για ακόμη μια φορα ποιοι είναι αυτοί που ασκούν βια και τρομοκρατία στην Ελλάδα!Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με την επιλεκτική ατιμωρησία που παρέχει το ΚΡΑΤΟΣ στους αναρχικούς. Ως συνειδητοποιημένοι Έλληνες αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε ότι στην σημερινή Ελλάδα η ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ισως να είναι πια η μόνη οδός για την επαναφορά της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και της ευνομίας! Αυτή είναι η πικρή αλήθεια!

ΕΨ

3 comments:

Ανώνυμος 10 Φεβρουαρίου 2010 - 3:56 μ.μ.  

Μιλάμε το κράνος ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cτέφανε, ο θεοc μαζί σου..
γαλανόλευκη χαίτη μόνο λείπει (τύπου περικεφαλαίας)

μα είναι δυνατόν????

Ελληνόψυχος 10 Φεβρουαρίου 2010 - 5:02 μ.μ.  

Αυτό σε πείραξε, ή το γεγονός ότι τον σάπισαν στο ξύλο 40 άτομα, του έπσασαν την μηχανή και του άρπαξαν το κράνος και ποιος ξέρει τι άλλο;

Ανώνυμος 12 Φεβρουαρίου 2010 - 9:57 π.μ.  

χαχαχαχα

εννοείται ΜΟΝΟ αυτό..
και δεν με πείραξε βασικά, ξεκαρδίστηκα.....

Δείτε και λίγο εδώ, ΘΟΛΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ (εκ του θολοκουλτουριάρηδες όπως ο καιρός γαρ εγγυς).

http://www.facebook.com/photo.php?pid=1002295&op=1&o=global&view=global&subj=331573519664&id=1152807226