Υπογραφές υπέρ μεταναστών στην Γερμανία με χορηγό το ΠΑΣΟΚ Μονάχου

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2010


Από το Vendeta

Φωνές υπέρ των μεταναστών από Έλληνες δεύτερης γενιάς μας αναγγέλει θριαμβευτικά το σημερινό Βήμα.

Πρωτοβουλία για τη συλλογή υπογραφών υπέρ των δικαιωμάτων των μεταναστών στη Ελλάδα ξεκίνησε ο Σύλλογος «Δορυφόρος», ο οποίος αποτελείται από Έλληνες δεύτερης γενιάς της Γερμανίας.

«Επιδιώκουμε να ξεπεράσουμε τον συναισθηματισμό και την περιχαράκωση της δυναμικής του Ελληνισμού και να εξετάσουμε με ρεαλιστικό τρόπο τις διαφορετικές προσεγγίσεις στα ανοιχτά θέματα που μας αφορούν» αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από το Μόναχο, ο Συντονιστής της Οργανωτικής Επιτροπής, Έλληνας δεύτερης γενιάς, Κώστας Τάτσης.

Ποιός είναι ο Κώστας Τάτσης όμως;;Με ένα εύκολο google search φτάσαμε εδώ.

http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/48167e3d-0109-4443-8146-1a0a3b3edef4

Ο Κωνσταντίνος Τάτσης γεννήθηκε στο Μόναχο στις 26 Ιανουαρίου του 1968, όπου και συνεχίζει να διαμένει. Κατάγεται από τις Παπαδάτες Πρεβέζης και είναι απόδημος β' γενιάς. Φοίτησε στο Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο και στο Ελληνικό Γυμνάσιο και Λύκειο του Μονάχου. Στις πανελλαδικές εξετάσεις των ελληνοπαίδων εξωτερικού το 1985, πέτυχε στα ΤΕΙ και φοίτησε στο τμήμα Διοίκησης Νοσοκομείων.

Από το 1987 και για 10 χρόνια ασχολείται με τη γαστρονομία και από το 1997 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως επιτόπιος υπάλληλος στον ΕΟΤ, στο Μόναχο.

Το 1983 εντάσσεται στην ΠΑΜΚ Μονάχου. Στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, εκλέγεται μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου. Δυο χρόνια αργότερα εντάσσεται στη ΔΟ του ΠΑΣΟΚ, στο Μόναχο και το 1990 εκλέγεται Γραμματέας της Οργάνωσης, θέση την οποία διατηρεί μέχρι το 1992 οπότε και εκλέγεται μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Βαυαρίας. Το 1996 εκλέγεται Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Βαυαρίας, θέση την οποία διατηρεί μέχρι το 2005. Στο 7ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ εκλέγεται στο Εθνικό Συμβούλιο και επανεκλέγεται στο 8ο Συνέδριο. Έκτοτε είναι μέλος της Γραμματείας του Τομέα Απόδημου Ελληνισμού.

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟ. ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ'' ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ'' ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Η ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ.


ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.Σχόλιο ΕΨ:
Παρόμοιο άρθρο είχε δημοσιευθεί προ καιρού στα ΝΕΑ! Τότε αφορούσε Έλληνες που κατοικούν στην Σουηδία. Και αυτοί βέβαια απεδείχθει ότι ηταν ενεργά μέλη του ΠΑΣΟΚ!

Φαίνεται πως το ΠΑΣΟΚ έχει κινητοποιήσει συστηματικά ολόκληρο τον μηχανισμό προπαγάνδας που έχει στην διαθεσή του για να επιτύχει να προσαρτήσει στις τάξεις του 1 εκατομ. νέους πελατιακούς ψηφοφόρους.

1 comments:

maximos 2 Φεβρουαρίου 2010 - 1:34 π.μ.  

Ο Τάτσης πρέπει να ρωτήσει την μάνα του και τον πατέρα τους πώς πήγαν στην Γερμανία και μετά τα λέμε