Η κατα φαντασία Αστυνομία, και οι κατα φαντασία Αντιεξουσιαστές στο πλευρό του ΠΑΣΟΚ

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010
Λίγο μετά την εκλογή του ΠΑΣΟΚ ένας ανώνυμος αλλά, εκ του αποτελέσματος, καλά ενημερωμένος αναγνώστης του ιστολογίου είχε αφήσει σχόλιο στο οποίο έγραφε ότι τώρα που αποχώρησαν οι "μπάτσοι" τελείωσε το κίνημα στον Άγιο Παντελεήμονα. Καθώς κυλά ο καιρός, ολοένα και περισσότερα γεγονότα έρχονται να ξεκαθαρίσουν το προφητικό νόημα του μηνύματος.

Από την αντιρατσιστική συναυλία στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, μέχρι τις αντισυνταγματικές προσαγωγές της περασμένης εβδομάδας, μια σειρά γεγονότων προδίδει την ανοχή ως προστασία της δράσεως των "αντιεξουσιαστών" κατά φαντασία που εξελίσσονται σε παρακρατικά τάγματα κρούσεως της κυβερνήσεως.

Η συχνότητα με την οποία Η ΕΛ.ΑΣ. επιδεικνύει ανοχή και κάλυψη προς τους '"αντιεξουσιαστές", προδίδει, ανοικτά πλέον, την μεταξύ τους σχέση. Όπως απεδήχθει με την πρόσφατη περίπτωση απελευθερώσεως δεκάδων νεαρών στην Θεσσαλονίκη κατόπιν εντολών του υφυπουργού Σ. Βούγια (πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ), οι ηθικοί αυτουργοί για αυτή την στρατηγική δεν επιδιώκουν να καλύψουν την δράση τους.

Αλλά και στο παρελθόν η ΕΛ.ΑΣ. καλούταν να κάνει πίσω αλλά ακόμη και να προστατέψει τους ταγμένους "αντιεξουσιαστές" "εχθρούς" της. Επί υπουργίας του Προκόπη Παυλόπουλου σε άρθρο της (11.6.09) ίδια η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ η οποία "τυχαία" παρευρέθει στην πλατεία του Α.Π. μας πληροφορούσε ότι:

"Εντός ολίγου άρχισαν να συρρέουν στην πλατεία 40-50 αντιεξουσιαστές, οι αποκαλούμενοι «αλληλέγγυοι των μεταναστών». Με ταχείες κινήσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό άρχισαν να σπάνε την αλυσίδα που κρατούσε κλειστές τις καγκελένιες πόρτες εισόδου της παιδικής χαράς της πλατείας, ...Αφού ολοκλήρωσε το έργο της αφαιρώντας εξολοκλήρου τις καγκελένιες πόρτες της παιδικής χαράς, η ομάδα των αντιεξουσιαστών αποχώρησε με τη συνοδεία των ΜΑΤ "

Ακολούθησε πορεία αντιεξουσιαστών μετ επεισοδίων υπό την προστασία των ΜΑΤ και τον Ιούλιο 09´(βίντεο)Παρόμοια σκηνικά είχαν λάβει χώρα και στις προηγούμενες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, όπου μετά από εντολές των ανωτέρων τους τα ΜΑΤ είχαν επανειλημμένα ψεκάσει τους κατοίκους με χημικά για να καλύψουν την φυγή των αντιεξουσιαστών.

Επειτα από ένα χρόνο είναι προφανές ότι οι κατευθυνόμενοι αντιεξουσιαστές δεν στάθηκαν ικανοί να κάμψουν την αντίσταση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα. Έτσι έπιασαν δουλειά οι ίδιοι οι αστυνομικοί, με αναίτιες προσαγωγές και συλλήψεις πολιτών και πολιτικών.

Όμως το κέντρο της Αθήνας δεν είναι το μοναδικό μέρος όπου παρατηρείται το φαινόμενο αυτό. Διαβάζοντας την παρακάτω είδηση αποφάσισα να την σχολιάσω μόνο με την εικόνα στην κορυφή της αναρτήσεως. Τα προσωπεία έχουν πέσει... Οι δύο σοβαρά τραυματισμένοι στην Λάρισσα, και ο βανδαλισμός της προτομής του στρατηγού Γρίβα-Διγενή σηματοδοτούν ότι η πολιτική που ακολουθούν οι εναλλασσόμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στοχεύει στην δημιουργία μιας "κατά φαντασία" αστυνόμευσης.

Την Τετάρτη είχαμε επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, και την πλ. Αμερικής. Εχθές έλαβαν επεισόδια στον Βύρωνα με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο Βορειοηπειρώτη ομογενή ("Αλβανό" κατά τον ΣΥΡΙΖΑ και τα αντιεξουσιαστικά τσιράκια του). Πόσες προληπτικές προσαγωγές σημειώθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. στις τάξεις των ταραξιών άραγε;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" ΘΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ! Με την βοήθεια τους ήρθε ο Χρυσοχοίδης και η παρέα του στην εξουσία! Με την βοήθεια τους θα παραμείνει....

ΕΨ

------

Από τον Ελεύθερο Κόσμο

Εξορμήσεις δολοφόνων στην Λάρισσα
Σάββατο, 27 Φεβρουάριος 2010 00:17

Tην Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου στην Λάρισσα, ομάδα 35-40 ατόμων του «αντιεξουσιαστικού» χώρου, οπλισμένα με ρόπαλα, πέτρες, σφυριά και μαχαίρια, επιχείρησε να ματαιώσει εκδήλωση του τοπικού «Πατριωτικού Συνδέσμου» και να καταστρέψει την προτομή του απελευθερωτή της Κύπρου, Γρίβα-Διγενή.

Με ορμητήριο την παράνομη κατάληψη της Ιατρικής Σχολής και με την προτροπή και κάλυψη διαφόρων «αντιρατσιστών» περιφερόταν επί ώρες στο κέντρο της πόλεως, σπάζοντας, τρομοκρατώντας και ουρλιάζοντας υπό τα απαθή βλέμματα των οργάνων της εξουσίας.


Σε μία επίδειξη «φρονηματισμού» επετέθη αρχικά στον Θωμά Α., 47 ετών, οικοδόμο, που προσπάθησε μόνος του να σταματήσει την καταστροφή της προτομής. Σε αναλογία σαράντα εναντίον ενός, τον κτύπησαν με φονική μανία με ό,τι κρατούσαν στα χέρια τους και αν το θύμα δεν κατάφερνε να σταθεί όρθιο καθόλη τη διάρκεια της επιθέσεως και μέχρι την αποχώρηση της συμμορίας, θα είχε σίγουρα τραγικό τέλος.

Ακολούθως, διέσχυσαν ανενόχλητοι τον αστυνομικό κλοιό και λίγο παρακάτω αναγνώρισαν διερχόμενο τυχαία στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ., τον Ηλία Γ. (επίσης 47 ετών οικοδόμο), στον οποίο επετέθησαν με παρόμοιο τρόπο και με την ίδια αριθμητική αναλογία.

Ο μεν πρώτος νοσηλεύεται σε νευροχειρουργική κλινική με δύο εγκεφαλικά αιματώματα, κινούμενος προς το παρόν με αναπηρικό καροτσάκι. Ο δε δεύτερος υπέστη σοβαρές σωματικές βλάβες από κτυπήματα στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα.

Μετά την «επιχείρησή» τους ανεχώρησαν ανενόχλητοι προς την ιατρική σχολή, όπου τους υποδέχθηκαν συγκεντρωμένοι «αντιρατσιστές», η δε αστυνομία σχημάτισε κλοιό προστασίας, πιέζοντάς τους να εισέλθουν στο εσωτερικό της καταλήψεως, ώστε να μην έρθουν σε επαφή με άτομα που αντελήφθησαν τις επιθέσεις τους και θα τους καταδίωκαν.

Όλα αυτά έγιναν μέρα-μεσημέρι, η δε αστυνομία αρκέστηκε σε πέντε προσαγωγές που κατέληξαν σε δύο προσωρινές (!!!) κρατήσεις, παρ' ό,τι, μεταξύ άλλων αυτοφώρων αδικημάτων, έσπασαν βιτρίνες και το αυτοκίνητο του πρώτου θύματος, παρ' ότι επεχειρήθη γκρέμισμα της προτομής ενός εθνικού ήρωα και κυρίως, παρ' ότι οι εν λόγω συλληφθέντες συμμετείχαν σε δολοφονικό λιντσάρισμα δύο ανυπεράσπιστων προσώπων.

Η συνταγή είναι δοκιμασμένη: Οι «ανώνυμοι» αναρχικοί κάνουν την βρωμοδουλειά (σαν φυσικοί αυτουργοί) και κατόπιν κλειδώνονται στα «άσυλα». Ακολούθως, επώνυμοι χαβιαροαριστεροί, που δεν λερώνουν τα χέρια τους, οργανώνουν συγκεντρώσεις συμπαραστάσεως, πληρώνουν και φέρνουν επωνύμους δικηγόρους, παριστάνουν τις αθώες περιστερές και χύνουν το δηλητήριό τους σαν φίδια, δεξιά κι αριστερά.
Έτσι, την επομένη ημέρα, στην Λάρισσα, οι δολοφονικές συμμορίες βρήκαν ένα μικρό πλήθος «επωνύμων» και οργανώσεων σφραγίδων που έκαναν το άσπρο μαύρο.
Αυτή η «αριστερά του χαβιαριού» είναι ο ηθικός αυτουργός, οι δε «αντιεξουσιαστές», οι χρήσιμοι ηλίθιοι και η εξιλέωση των τύψεων αυτών που βολεύτηκαν στο σύστημα, το γλύφουν και ενίοτε χρηματοδοτούνται από αυτό.

Όπως διαπιστώσαμε, μιλώντας με συναγωνιστές από την Λάρισσα, ο στόχος τους δεν επετεύχθη ούτε κανείς φοβήθηκε. Αντιθέτως, όπως μας διαβεβαιώνουν όλοι, ο «περίπατος» θα είναι την επόμενη φορά πιο δύσκολος...

Ας συγκρίνει κανείς τις 45 συλλήψεις της Πανόρμου και την φυλάκιση του Δ. Παπαγεωργίου, με την δολοφονική επίθεση της Λαρίσσης και ας βγάλει τα συμπεράσματά του για τους «αντιεξουσιαστές» και για την «εξουσία».

Πέτρος Μυλωνάς