Ο ΛΑ.Ο.Σ. και οι άθλοι...

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μια εντονη διαδικτυακή επίθεση εναντίον του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.. Είναι σαφές ότι επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός σε σχέση με την σημερινή διακυβέρνηση της χώρας. Είναι λοιπον επόμενο να προκαλει αντιδράσεις η απόφαση του ΛΑ.Ο.Σ. να ασκήσει εποικοδομιτική και όχι πολεμική κριτική επί του οικονομικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ.

Όμως η επιλογή αυτή στηρίζεται στην λογική της δημιουργίας ενός ενιαίου μετώπου ώστε να αντιμετωπισθεί πρώτα η εξωτερική απειλή και έπειτα να καθαρίσουμε τα του οίκου μας. Όποτε ακολουθήθηκε η τακτική της εθνικής συναίνεσης η Ελλάδα θριάμβευσε (Βαλκανικοί, έπος της Αλβανίας). Όποτε υπήρξε εθνικός διχασμός το Ελληνικο έθνος άγγιξε το χείλος της καταστροφής (Ιμπραημ 1825, Μικρά Ασία 1922, Εμφύλιος 1944-49)

Όποιος έχει παρακολουθήσει τα γεγονότα γνωρίζει ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν έχει μετατοπιστει επι των οικονομικών του θέσεων. Η αλλαγή στάσης που φαινομενικά παρατηρείται οφείλεται στο γεγονός ότι το πρώτο κύμα της κριτικής που άσκησε το κόμμα στο ΠΑΣΟΚ, οδήγησε στην υιοθέτηση ορισμένων εκ των προτεινόμενων μέτρων. Ως απάντηση το κόμμα του Καρατζαφέρη επιβραβεύει την κυβέρνηση με συνεναινεση στα σημεία όπου βλέπει να υιοθετούνται τα μέτρα αυτά, και ασκεί κριτική στα ζητήματα όπου θεωρεί τις επιλογές της κυβερνήσεως λανθασμένες, όπως το πάγωμα του νόμου για την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων.

Σιγουρα όμως ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός με ορισμένες από τις διατυπώσεις του, που δίδουν έυκολα ανοίγματα και περιθώριο διαστρεβλώσεως.

Επιπλέον οι κριτές του ΛΑ.Ο.Σ. θα πρέπει να αναλογιστούν ποιος είναι ο πραγματικος υπαίτιος για την κατάσταση εις την οποία έχει περιέλθει η χώρα! Ποιος στηρίζει τις αριστερές αντιλήψεις στην Ελλάδα και φέρνει στην εξουσία τους διεφθαρμένους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ; Οι Αμερικάνοι; οι Γερμανοί; ... μήπως η ... "Νέα Τάξη";;;... μήπως ο .... Καρατζαφέρης ;;;;;

Ή μήπως, 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ;;;

Όλοι μιλούν για τα γεγονότα των Ιμίων, αλλά ξεχνούν ότι έκτοτε 3 εκατομμύρια συν-Έλληνες, συνέχισαν να επιβραβεύουν το ΠΑΣΟΚ και τις επιλογές του με την ψήφο τους.
Οι Τούρκοι σε τι μας φταίνε; 10 αιώνες τώρα την ίδια δουλειά κάνουν. Κι εμείς με ελάχιστες αναλαμπές στην Ιστορία μας, συνεχίζουμε να προδίδουμε το ένδοξο όνομα των προγόνων μας.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. και οι υπόλοιπες πατριωτικές δυνάμεις σήμερα δεν μάχονται το ΠΑΣΟΚ, την ΝΔ και την Αριστερά! Μάχονται τις πολιτικές επιλογές και τις αντιλήψεις που επί σειρά δεκαετιών ακολουθεί συλλήβδιν ο Ελληνικός λαός! Μόνο μια πραγματιστική πολιτική μπορεί να κερδίσει τις συνειδήσεις αυτών των ανθρώπων και πιθανώς να σώσει την Ελλάδα.

Μπροστά στην αφύπνιση των Ελλήνων, οι άθλοι του Ηρακλή φαντάζουν ασήμαντοι!

ΕΨ