Επίθεση με σοβαρό τραυματισμό σε άνδρες της ομάδας «Ζ»

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010

Από την Ζούγκλα!

Επίθεση δέχθηκαν λίγο πριν τις 16:00 δύο άνδρες της ομάδας «Ζ», έξω από την ΑΣΟΕΕ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο ένας.

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Αντωνιάδου και Μαυροματαίων.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης είχε δεχθεί κλήση για ένα άτομο που προσπαθεί να διαρρήξει αυτοκίνητο.

Όταν οι δικυκλιστές της Αστυνομίας έφθασαν στο σημείο εντόπισαν, όντως, ένα άτομο να προσπαθεί να ανοίξει ένα αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας κατσαβίδι. Ο ίδιος υποστήριξε ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και απλά είχε χάσει τα κλειδιά του.

Πριν προλάβουν να προχωρήσουν στα περαιτέρω οι αστυνομικοί δέχθηκαν «βροχή» από πέτρες από άτομα που βρίσκονταν στην ταράτσα της ΑΣΟΕΕ.

Από τις πέτρες τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ο ένας από τους δυο αστυνομικούς, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Η αστυνομία ερευνά αν πρόκειται για τον πραγματικό ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ή αν αποτέλεσε «δόλωμα» για ενέδρα σε βάρος των αστυνομικών.


Σχόλιο ΕΨ: Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και να αναρρώσει το γρηγορότερο δυνατό το παλληκάρι που τραυμάτισαν οι δολοφόνοι.

Θα βγει και πάλι ο "πολύς" υπουργός Μ. Χρυσοχοίδης να αραδιάσει υποκριτικές αόριστες καταγγελίες, υποσχόμενος ότι θα διωχθούν και θα τιμωρηθούν οι υπέυθυνοι για την απόπειρα δολοφονίας κατά του αστυνομικού. Άδεια λόγια που έχουμε ακούσει εκατοντάδες φορές.

Φυσικά οι εισαγγελείς που οφείλουν να στείλουν την αστυνομία μέσα στην ΑΣΟΕ θα λουφάξουν, και ο κ. Χρυσοχοίδης θα συνεχίσει την πολιτική της ανοχής που επί δεκαετίες εφαρμόζει το κράτος προς τους παρακρατικούς δολοφόνους που έχει υπό την προστασία του!

5 comments:

Γιώργος 11 Φεβρουαρίου 2010 - 10:16 μ.μ.  

Παιδάκια μην πετάτε πέτρες, η μαμά θα σας μαλώσει.Η μαμά έχει κάνει μεγάλο (από μακριά) αγώνα για να σας κάνει καλά φλωράκια. Αυτός ο κύριος ΠΡΟ-ΠΟ που σας αγαπάει θα αναγκαστεί και ενώ δεν το θέλει, να σας μαλώσει και αυτός. Να προσπαθήσετε να μοιάσετε στο καμάρι μας, το λεβέντη μας, Αλέξη Τσίπρα!!!!ΓΚ.

Ανώνυμος 11 Φεβρουαρίου 2010 - 11:44 μ.μ.  

ΕΨ για δες την παρακάτω ανάρτηση.
http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_1355.html

Ανώνυμος 12 Φεβρουαρίου 2010 - 9:46 π.μ.  

απαράδεκτη δήλωση απο την οικογένεια (αν είναι απο αυτούς πράγματι...)

Ελληνόψυχος 12 Φεβρουαρίου 2010 - 10:07 π.μ.  

Την είδα την ανάρτηση. Την ανέβασα την ανακοίνωση. Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης το αφήνω στην κρίση του καθενός. Όποιος διαβάζει το μπλογκ θα αντιλαμβάνεται ότι τα ίδια περίπου πράγματα γράφω κι εγώ από εδώ.

Μπορεί να μην γνωρίζαμε τον Μιχάλη, αλλά ο άδικος χαμός ενός ευσυνειδητου σννΕλληνα μας πονά όλους μας!

Ανώνυμος 12 Φεβρουαρίου 2010 - 3:01 μ.μ.  

9:46 Ποιο ακριβώς είναι το απαράδεκτο;