Όταν αγαπάς την πατρίδα σου.... (βίντεο από τις προσαγωγές στον Άγιο Παντελεήμονα)

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

Στην σημερινή Ελλάδα των προδοτών και των λαμογιών...

Οι προθέσεις του υπουργού ήταν εξαρχής ξεκάθαρες. Παρόμοια περιστατικά με την αστυνομία να στρέφεται εναντίον των κατοίκων του Αγ. Παντελεημονα την στιγμή που τα ρεμάλια από την Βίλλα Αμαλία αλώνιζαν με μολότοφ και καδρόνια στο χέρι είχαν συμβεί και επί θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου. Το θέμα είναι αν θα αφήσουμε το σάπιο κράτος των κλεφτοκοτάδων να παραβιάζει τα Συνταγματικά δικαιώματα του Έλληνα πολίτη.

Οι γαλονάδες αστυνομικοί του κέντρου θα πρέπει να διωχθούν ποινικά για τις παράνομες και αντισυνταγματικές προσαγωγές που διέταξαν! Ο αστυνομικός οφείλει να εκτελεί τον νόμο, όχι τα καπρίτσια του εκάστοτε κλεφτοκοτά πολιτικού. Ας βρεθούν τρεις καλοί δικηγόροι να πάρουν και τα σώβρακα των ξεπουλημένων κομματόσκυλων που μασκαρεύονται σε αστυνομικούς αλλά στην ουσία είναι οι χειρότεροι των χειρότερων δημοσίων υπαλλήλων. Αυτοί που μέχρι σήμερα προστατεύονται από τους πολιτικούς τους πατρόνες, όταν ο ευσυνείδητος αστυνομικός τρώει όλη την "λάσπη", και διώκεται όταν κάνει την δουλειά του.

Εύγε στα παλληκάρια που παρά τις προσαγωγές αντιστέκονται!

Όσο για τον ρόλο που δέχονται να παίξουν οι αστυνομικοί σε αυτό το παιχνίδι του παραλόγου, θα έρθει πολύ σύντομα ο καιρός που θα αναρωτιόνται γιατί τους φτύνει ο κόσμος στον δρόμο. Σε αυτή την ζωή όλοι φέρουμε ευθύνες για τις πράξεις μας.

ΕΨΠληροφορίες από το forum της Αντεπίθεσης

Σήμερα το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγ.Παντελεήμονα ,υπήρχαν συγκεντρωμένοι 30 Πατριώτες και Εθνικιστές ,με σκοπό να πάνε στην εκδήλωση που Θα γίνονταν στην πλατεία Αμερικής.
Στις 2.30 το μεσημέρι,4 αστυνομικοί υψηλόβαθμοι τους πλησιάζουν και τους ρωτάνε για ποιό λόγο είναι συγκεντρωμένοι.
Τα παιδιά τους απαντάνε ότι θα πάνε στην νόμιμη συγκέντρωση που είχε ανακοινωθεί εδώ και μέρες στην πλ.Αμερικής.
Μόλις ακούνε αυτό τα τσιράκια του Χρυσοχοΐδη αποχωρούν.
Ευθύς αμέσως 2 διμοιρίες των ΜΑΤ έρχονται πάνοπλοι με άγριες διαθέσεις για να τους συλλάβουν χωρίς να υπάρχει λόγος ή αιτία.
Οι Συναγωνιστές (σημειώστε υπήρχαν και ανήλικοι),βλέποντας αυτό,προσπάθησαν να εισέλθουν μέσα στην εκκλησία.


Λυπάμαι που θα το πω,και είναι ένα από τα αίσχη που γίνανε σήμερα,ο ιερέας κλειδώνει την πόρτα από μέσα,δεν αφήνει Ελληνες να εισέθουν στον ναό,με αποτέλεσμα την βίαιη σύλληψη τους από τις δυνάμεις καταστολής.
Οδηγούνται στην ΓΑΔΑ κατευθείαν,όπου και μέχρι πριν λίγο που γραφόταν το άρθρο αυτό,ανακρίνονταν και ταλαιπωρούνταν από τα τσιράκια του Χρυσοχοϊδη.


Σημειώστε επίσης:
Τα παρακράτος και τα πιόνια του οι αναρχικοί καθ'όλη την διάρκεια της συγκέντρωσης και πορείας του ΠΑΜΕ,έσπαζαν,ρήμαζαν,πετούσαν μάρμαρα στους αστυνομικούς,τους εξευτίλιζαν και τους έβριζαν.
Ίσως να αναρωτιέστε πόσους ταραξίες και κακοποιά στοιχεία συλλάβανε.
Ούτε έναν!
Οι αριστεριστές προσέφεραν πλήρη κάλυψη στους αναρχικούς ,μιας και άφηναν και εισχωρούσανε οι αναρχικοί στον κύριο κορμό της πορείας τους.
Άπό την άλλη ,εισαγγελέας και Αξιωματικοί της Αστυνομίας ,κάνανε τα στραβά μάτια...
Αναρχικοί,αριστεριστές,Αστυνομία. Το τρίο Αμόρε.Και η συνεργασια τους καλά κρατεί.


Η ώρα είναι 9.30 το βράδυ.
Μετά από πολλές ώρες ταλαιπωρίας ,οι 29 Πατριώτες και Εθνικιστές ελευθερώνονται τμηματικά από την χούντα του Χρυσοχοΐδη.
Ο εκδότης του Στόχου Σ.Χατζηπαρασκευάς από ότι φαίνεται είναι ο μόνος που θα παραμείνει έγκληστος στην ΓΑΔΑ σήμερα το βράδυ ,ενώ αύριο θα περάσει από τον εισαγγελέα....
Αν νομίζει ότι θα κάμψει το φρόνημα του και μαζί με αυτόν τους χιλίαδες Εθνικιστές είναι γελασμένος.
Ο Αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική Νίκη.


Υ.Γ.Όλα αυτά έγιναν έτσι από την ενημέρωση που μου έκανε πριν λίγο η Χ.Σιδέρη,η οποία ήταν μία από τους 29 συλληφθέντες...