Η αλλαγή του κώδικα ιθαγένειας του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ θα σημάνει το τέλος της Ελληνικής επικυριαρχίας

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010

To
Σήμερα οι νομημοποιηθέντες λαθρομετανάστες στην Ελλάδα ανέρχονται στους 560.000! Στην πλειονότητα τους πρόκειται για Αλβανούς υπήκοους.

Η απόδοση της Ελληνικής ιθάγενειας στους νομιμοποιημένους λαθρομετανάστες σημαίνει ότι στο προσεχές μέλλον 500,000 αλλοδαποί θα έχουν εκλογικά δικαιώματα. Την στιγμή αυτή σύμφωνα με τα επίσημα σχολικά στοιχεία τα παιδιά τους υπερβαίνουν τα 100.000.

Με την είσοδο της Αλβανίας στην Ευρωπαική Ένωση το πολύ σε 5 χρόνια ΟΛΟΙ οι Αλβανοί θα βρίσκονται ΝΟΜΙΜΑ στην Ελλάδα! Αυτό σήμαίνει ότι όλοι οι Αλβανοί θα μπορούν πολύ εύκολα να λάβουν την Ελληνική ιθαγένεια και επακολούθως πολιτικά δικαιώματα που αφορούν και τις βουλευτικές εκλογές όπως ορίζει το Ελληνικό Σύνταγμα.

Έτσι, σε δέκα χρόνια το πολύ, η Ελλάδα δύναται να έχει τουλάχιστον 2 εκατομμύρια Αλβανούς αλλοδαπούς ψηφορόρους! Το ερώτημα είναι αν θα έχουν τα κίνητρα να επιδιώξουν να αποκτήσουν την ιθαγένεια από την στιγμή που θα μπορούν να παραμένουν στην χώρα νόμιμα. Η δυνατότηα πάντως θα υπάρχει, και σαφώς το Ελληνικό κράτος θα την δίδει ούτως ή άλλως στα παιδιά τους!

Στην περίπτωση που μεγάλος αριθμός Αλβανών αποκτήσει την Ελληνική ιθαγένεια θα δημιουργηθεί ένας ισχυρός πολιτικός πυρήνας Αλβανών στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Πέρα από την συνδιαχείρηση της χώρας στο μοντέλο των Σκοπίων και της Βουλγαρίας, η αναγνώριση μεγάλης Αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα εγκυμονεί παρόμοιους κινδύνους με αυτούς που οδήγησαν στον βομβαρδισμό της Σερβίας και την απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου.

Γιατί λοιπόν το ΠΑΣΟΚ επιμένει σε αυτό το καταστροφικό για την χώρα νομοσχέδιο, όταν η νομιμότητα των Ευρωπαίων αλλοδαπών θα λυθεί αυτομάτως μέσω της εισόδου στην Ε.Ε. δίχως να εμπλακεί η απόδοση πολιτικών δικαιωμάτων;

Πρώτον, διότι αρχικά το ΠΑΣΟΚ θα επωφεληθεί από την ψήφο των αλλοδαπών.

Δεύτερον διότι με την απόδοση πολιτικών δικαιωμάτων η άρχουσα τάξη επιδιώκει να δημιουργήσει κίνητρα που θα κρατήσουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα εν όψει της εισόδου της Αλβανίας στην Ε.Ε..

ΕΨ

2 comments:

Ανώνυμος 19 Φεβρουαρίου 2010 - 7:41 μ.μ.  

Εγώ, αν υποθέσουμε ότι έχω δύο μικρά παιδιά, να ψάχνω για πολεμικό εξοπλισμό ή για εισιτήρια για άλλες πολιτίες;
e-ego

Ελληνόψυχος 19 Φεβρουαρίου 2010 - 11:32 μ.μ.  

Μάλλον για καλό και για κακό... και τα δύο!