Οι προκλητική συμπεριφορά των μεγαλοαπατεώνων Γερμανών έναντι της Ελλάδος συνεχίζεται

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010

Οι προσβολές κατά της Ελλάδος δεν περιορίζονται μονο στο Γερμανικο οικονομικο τύπο και τους αξιωματούχους της Γερμανικής κυβέρνησης. Επιρρεασμένη από την οικονομική επίθεση εις βάρος της χώρας μας, ο Γερμανικός λαός έχει αρχίζει να εκφράζεται πιο ελεύθερα σε σχέση με τις πραγματικές του αντιλήψεις για την χώρα μας και τους Έλληνες.

Για παράδειγμα, σήμερα σε σατυρική τηλεοπτικη εκπομπη ανάμεσα σε διάφορα γελοία και υποτιμιτικά για τον ελληνικό πολιτισμό, πρότειναν να πουληθεί η Ελλάδα στην Τουρκία και έπειτα να απολαύσουν τους Τούρκους να μας ... παίρνουν από πίσω!

Φυσικά τέτοια αστεία πέραν του γελοίου είναι προσβλητικά όταν προέρχονται από μια χώρα που κατέλαβε κατείχε και κατέκλεψε την χώρα μας για 4 χρόνια, έσφαξε και λιμοκτόνησε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Φανερώνουν επίσης το πραγματικό πρόσωπο των "εταίρων" που εδώ και χρόνια καλύπτουν επιμελώς. Η υπεροψία των Γερμανών συναγωνίζεται αυτή των αφελών Αμερικάνων που μιλούν για ολοκληρη την υφήλιο λες και τους ανήκει. Κάτι που είναι εμφανές από το παραπάνω απόσπασμα. Φυσικά ένα τέτοιο παρόμοιο "αστειάκι" για τους Εβραίους θα είχε σοβαρές επιπτώσεις για τον εκφωνητή και τον παραγωγό οποιασδήποτε εκπομπής. Η λέξη "Εβραίος" έχει την ικανότητα να κάνει ακόμη και τον πιο μεθυσμένο φωνακλά Γερμανό να βουβαίνεται.

Η χώρα μας έχει μετατραπεί σε περίγελλο των Γερμανών, και σχεδόν σε κάθε συζήτηση μιλούν μειονεκτικά για τους Έλληνες. Φυσικά, αγνοούν το γεγονός ότι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μας συνεργαζόντουσαν με τους Γερμανικούς κολοσσούς πληρώνοντας ουσιαστικά τον μισθό των Γερμανών με Ελληνικά δανεικά. Όχι κύριοι,χώρες σαν την Ελλάδα δεν είναι ο αδύναμος κρίκος που τρώει τα λεφτα της Ευρώπης. Είναι απλά το πλυντήριο που με μικρή αμοιβή σε ένα διεφθαρμένο καθεστώς, επιτρέπει την συγκέντρωση του ευρωπαικού πλούτου στα χέρια λιγων Ευρωπαικών πολυεθνικών.

Αφού λοιπόν ενδιαφέρονται ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ οι καθαροί Γερμανοί για την διαφθορά στην Ελλάδα... ΑΣ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ Μ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ που διασφαλίζει της διακοπές του στην χώρα τους! Ας επιστρέψει η Siemens τα λεφτά του Ελληνικού λαού που καταχράστηκε για το άχρηστο C4i, όντας η εταιρία με τις μεγαλύτερες δωροδοκίες και ωφέλη από την διαφθορά . Ας επανδιαπραγματευτούμε την σύμβαση του "Ελ. Βενιζέλος" που πραγματώθηκε σε μια εποχή όπου η Ελλάδα ήταν δήθεν το "θαύμα ανάπτυξης" της ευρωζώνης! Ας μας δώσουν τις αποζημειώσεις που μας χρωστούν εδώ και τόσες δεκαετίες και με βάση μόνο τα δεδικασμένα ξεπερνούν εύκολα τα 200 δισεκατομμύρια ευρώ! Να δώσουν και αυτοί το καλό παράδειγμα βρε παιδιά! Όχι μονο δάνεια με 5 και 10 φορές το επιτόκιο άλλων χωρών!


ΕΨ