Καθημερινή = Ελευθεροτυπία

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010


Τα έχω γραψει πολλές φορές. Γι αυτό δεν πρόκειται να αναλύσω το επίπεδο ενός ακόμη δημοσιεύματος της Καθημερινής που αφορά το ζήτημα των λαθρομεταναστών. Το τελευταίο αρθρο με το οποίο η εφημεριδα προωθεί ανοικτά την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα γεγονότα που προηγήθηκαν της διαμαρτυρίας ενάντια στην λαθρομετανάστευση μπορείτε να το διαβάσετε εδώ (http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100016_24/02/2010_391941) Αν δεν βαριέστε φυσικά.

Αν βαριέστε (το πιθανότερο), τότε να είστε σίγουροι πως η φυλλάδα του Αλαφούζου έχει φτάσει στο επίπεδο να συναγωνίζεται την Ελευθεροτυπία. Απουσιάζουν βέβαια οι αποκλειστικές προκυρήξεις των πρακτόρ... συγνωμή παρασύρθηκα... των αναρχικών με τα καλάσνικοφ, αλλά τα Τεγοπουλάκια έχουν και μερικές δεκαετίες προβάδισμα! Εξάλλου αν το Athens Indymedia δεν φιλοξενούνταν στο ΕΜΠ, σίγουρα θα έβρισκε φιλόξενους τους servers της ENET. Αλλά τα Τεγοπουλάκια θα πρέπει να προσέχουν διότι τα Αλαφουζοπουλάκια έχουν μπει και αυτά στο κρεβάτ.. (άντε πάλι!) ... στο παιχνίδι για τα καλά!

Η Καθημερινή έχει συκγεντρώσει ένα πλούσιο ανθελληνικό βιογραφικο: από την Ελληνοφρένεια, στην εκλεπτισμένη προπαγάνδα των φακέλων του Παπαχελά και του Τέλλογλου, στα παραληρήματα του Π. Μανδραβέλλη και τα συνοδοιπορικά των προαναφεθέντων στο protagon του Σταύρου Θοδωράκη, στην στήριξη των μεταλλαγμένων Συριζαίων που ακούν στο όνομα Οικολόγοι Πράσινοι και τον έρωτα με τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ λαθρομετανάστες. Ίσως τελικά εκεί στο Φάληρο να έχουν ξεπεράσει την Ελευθεροτυπία σε ανθελληνικά "ένσημα".

ΕΨ