O Τσίπρας της Υποκρισίας!

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010

Ο αλέξης Τσίπρας αράδιασε ένα σωρο ασυναρτηρίες υπέρ των λαθρομεταναστών στην συνεδριαση της Βουλής την Δευτέρα. Σε κάποια στιγμή παραφροσύνης ο Τσίπρας δήλωσε μεταξύ άλλων πως κακώς διαμαρτύρεται η "ακρα δεξια" για την λαθρομετανάστευση διοτι η ίδια Ιστορία διαμορφώνεται μέσω της μετανάστευσης. Μόνο που φαίνεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν τα πάει καλά με την Ιστορία, μιας και στην ίδια ομιλία τα έκανε θάλασσα με τις χρονολογίες. Έτσι εξηγείται μάλλον το γεγονός ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι τα τελευταία 900 χρόνια η Ιστορία βαίνει εις βάρος του Ελληνισμού. Ας παρακολουθήσει λοιπόν το βιντεάκι αυτό μαπς και κατανοήσει την μεγαλιώδη γκάφα του. Διότι αν εμμένει στην θεση του με βάση το Ιστορικό επιχείρημα τότε αυτό σημαίνει ότι ο Τσίπρας είναι εχθρός του Ελληνισμού και παλεύει για τον αφανισμό του! Κάτι βέβαια που δεν θα πρεπει να εκπλήσει εν γνωσει της ακρως προδοτικής Ιστορίας της Αριστέρας στην Ελλάδα.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαιτώντας από τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργο Καρατζαφέρη να καταδικάσει την "βία" των "ακροδεξιών" όπως τους χαρακτήρισε κύκλων αναφερόμενος σε σημερινή παρέμβαση πατριωτών του Στόχου και της Χρυσής Αυγής που διαμαρτυρήθηκαν σε εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου στο κτήριο της Παλαιάς Βουλής διότι τους αρνήθηκε να μιλήσουν και να εκράσουν την δυσαρέσκεια τους στα όσα ακούγονταν μέχρι στιγμής. Αντιδρόντας οι πατριώτες φώναξαν συνθήματα και τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο προτού να επέμβει η Αστυνομία. (Περισσότερα εδώ)Ο κ. Τσίπρας ουδέποτε καταδίκασε της λεηλασίες των συντρόφων του των Αναρχικών τον Δεκέμβριο του 2008, αλλά τις επικρότησε όχι μόνο ο ίδιος αλλά και ολόκληρος ο κομματικός μηχανισμός του κόμματος του! Αλλά ας πούμε ότι αυτά ήταν τότε που τα πνεύματα ήταν ... "τεταμένα". Ερχόμαστε στο σήμερα. Σήμερα λοιπόν οι αναρχικοί πραγματοποίησαν την δική τους παρέμβαση σε συνέδριο των Ελληνων βιομηχάνων όπους παρεβρίσκετο και η υπουργός Λούκα Κατσέλη. Όπως κατέγραψε η κάμερα, οι Αναρχικοί εισέβαλαν δια της βιαςστην άιθουσα ανήρτησαν πανό!Ας καταδικάσει ο κ. Τσίπρας τα του οίκου του και ας αφήσει τις απαιτήσεις για άλλους που έχουν καθαρό το ηθικό και πολιτικό τους μητρώο!

ΕΨ

2 comments:

Ανώνυμος 9 Φεβρουαρίου 2010 - 12:48 μ.μ.  

Πάντα αντικειμενικό το τβχς.
Για την μια εκδήλωση αναφέρει ότι "ακροδεξιοί εισέβαλλαν στην αίθουσα και διέκοψαν με απειλητική διάθεση την εκδήλωση", ενώ για την άλλη "άνωστοι νεαροί εισέβαλλαν στην εκδήλωση". Ούτε ότι χτύπησαν άτομα στην είσοδο είδε, ούτε σε ποιο χώρο άνηκαν κατάλαβε παρότι άνοιξαν πανό και έριξαν φυλλάδια συγκεκριμένου χώρου.
Απορίας άξιο είναι, πως στην πρώτη περίπτωση η αστυνομία, εμφανίστηκε στο 5λεπτο, ενώ στην δεύτερη, όπου υπήρχε και υπουργός στο πάνελ, ακόμα να εμφανιστεί.....

Ανώνυμος 9 Φεβρουαρίου 2010 - 8:10 μ.μ.  

Γι'αυτά τα τσογλάνια πήγε η αστυνομία και τα ΜΑΤ;
Συνέλαβαν κάποιον;
Μπα ε; Τί ρωτάω τώρα;
e-ego