Κυνοβούλιο! Η προδοσία των πρακτόρων του ΠΑΣΟΚ, ημέρα 1η

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010

Να ακούτε τον Μάκη Βορίδη εκεί στο ΛΑ.Ο.Σ.. Φυσικά και το ΠΑΣΟΚ εκτελεί επιταγές! Το σχέδιο μετατροπής της χώρας σε πολυπολιτισμική κοινωνία έχει τεθεί σε εφαρμογή εδώ και τουλαχιστον μια δεκατετία με βάση το όραμα αυτών που κυβερνούν την Ε.Ε., του European Round Table of Industrialists και των εγχώριων επιχειρηματιών συνεργατών τους. Τελικά μάλλον μόνοι μας τα λέμε, μόνοι μας τα ακούμε εμείς οι ταπεινοί "συναγωνιστές" του "διαδικτύου". Πιστεύει κανείς ότι τυχαία διοχετεύθηκαν από το κράτος και την Ε.Ε. άραγε όλα αυτά τα εκατομμύρια ευρώ στα προγράμματα Equal, το ΙΜΕΠΟ, τους αριστεριστές του Παγκόσμιου Κοινωνικού Φόρουμ και άλλες παρόμοιες οργανώσεις. Είναι τυχαία η συγκροτημένη μεταναστολαγνία του κατεστημένου δια μέσου των πολιτικών κομμάτων και των ΜΜΕ;

ΕΨ

1 comments:

e-ego 10 Μαρτίου 2010 - 9:30 π.μ.  

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ
Σας καλούμε εκτάκτως την ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ώρα 7:00 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ.

ΟΧΙ στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την παράδοση της Ελληνικής Ιθαγένειας και υπηκοότητας στους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες.
http://www.patriwtes.gr/2010/03/blog-post_09.html