Ελλαδιστάν 2010: Φυγαδεύτηκε (ξανά) η Φρουρά από τον Άγνωστο Στρατιώτη

Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

Από την Χρυσή Αυγή


“Στο ίδιο σημείο που πριν λίγους μήνες οι υπάλληλοι του Χρυσοχοίδη, με σαφείς εντολές να προβούν σε συλλήψεις, δεν επέτρεψαν στους Εθνικιστές ούτε καν… να πλησιάσουν για να καταθέσουν στεφάνι!”

Πρωτοφανείς σκηνές “απείρου κάλλους” εκτυλίχθηκαν πριν από λίγες ώρες στο κέντρο της Αθήνας. Την ίδια ώρα που το ανθελληνικό κράτος του Jeffrey συλλαμβάνουν πατριώτες και Εθνικιστές που το μόνο “αμάρτημα” που έπραξαν είναι να σηκώνουν ψηλά την Ελληνική Σημαία, την ίδια ώρα που εισβάλλουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής με τελείως αναίτιες προσαγωγές, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι προστατευόμενοί του “νεαροί” και το αριστερό-μαρξιστικό παρακράτος που ζεί και βασιλεύει μετατρέπουν τη χώρα μας σε τριτοκοσμική μπανανία. Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δέχτηκε επίθεση από διαδηλωτές, που βρίσκονταν έξω από την Βουλή διαμαρτυρόμενοι για τα οικονομικά μέτρα και στην συνέχεια η αστυνομία επέτρεψε σε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει “παρέμβαση διαμαρτυρίας” στον Άγνωστο Στρατιώτη! Εκείνη την στιγμή έπιασαν “δουλειά” και οι προστατευόμενοι “νεαροί” των Εξαρχείων που άρχισαν να εκσφενδονίζουν πέτρες και μάρμαρα εναντίον των αστυνομικών, αλλά και εναντίον των Ευζώνων που φύλαγαν εκείνη την στιγμή σκοπιά. Με άνωθεν εντολή αποφασίστηκε να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους και έτσι για άλλη μιά φορά (θυμίζουμε τις ντροπιαστικές στιγμές λίγα μόλις χρόνια πριν με το Φυλάκιο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες) ο Άγνωστος Στρατιώτης έμεινε χωρίς Ευζώνους και με τους αριστερούς συνδικαλιστές και τους πολιτικάντηδες του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν “καταλαβει” όλο τον χώρο!

Εκτός τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, ο Μανώλης Γλέζος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όταν μπαίνοντας μπροστά από “εξοργισμένους νεαρούς” δέχθηκε και εκείνος δακρυγόνα. Η αστυνομία του έστειλε ανθοδέσμη μαζί με τη συγγνώμη της… Οι δύο αυτές περιπτώσεις έγιναν ήδη θέμα προβολής απ’ τα ΜΜΕ και “αντιπαράθεσης” μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υποβαθμίζεται η (παγιωμένη πια) άρον-άρον απομάκρυνση της Φρουράς απ’ το Κενοτάφιο του Αγνώστου Στρατιώτη, κάθε που στον χώρο προσεγγίζουν αριστεροαναρχικοί.

Επίσης, την ίδια περίπου ώρα, κουκουλοφόροι εισέβαλαν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ στο Παλαιό Αρσάκειο και αφού επιτέθηκαν σε ολιγομελή ομάδα αστυνομικών, τους πήραν κράνη και ασπίδες χωρίς βέβαια να γίνει η παραμικρή σύλληψη… Για να καταλάβετε πού ζούμε, θυμηθείτε την εικόνα πάνοπλων διμοιριών ΜΑΤ, με σαφείς εντολές να προβούν σε συλλήψεις Εθνικιστών, όταν πριν λίγους μήνες, και συγκεκριμένα στην φετινή πορεία των Ιμίων, η Χρυσή Αυγή πήγε να καταθέσει ΣΤΕΦΑΝΙ στον Άγνωστο Στρατιώτη και τότε δεν μας άφησαν ούτε να πλησιάσουμε στα 30 μέτρα! Αυτό είναι το ελλαδιστάν 2010…